اصلآ ذات این مادربورد با اورکلاک همخوانی نداره ! بهتره پافشاری نکنی .نقل قول:
Printable View
اصلآ ذات این مادربورد با اورکلاک همخوانی نداره ! بهتره پافشاری نکنی .نقل قول:
ممنون از راهنمایی که کردی..امیدوار شدم:31:نقل قول:
از شما هم ممنون بابت راهنمایی..نا امید شدم:41:نقل قول:
البته آقا مهدی که بگن حتماً درسته شک نکن اما هیچ وقت از تلاش هم باز نایست:10::40::11:نقل قول:
سلام دوستان
یه چندتا سوالی داشتم
خواستم بدونم سرعت هسته من تویه CPUZ نوشته 2002mhz ولی بعضی موقعه ها که فشار زیاد می شه یه دفعه می پره روی 3003mhz غزییه چیه چار اینطوری می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی دیگه هم داشتم من
وقتی برنامه AI Suite رو بازم می کنم اخطار DONT SEND می ده و بعضی موقعه ها ریستارت می کنه
چرا این کار رو می کنه کسی می دونی؟:41:
من تویه باس مادربورد نمی تونم ولتاز سی پی یو و رم رو تنظم کنم یعنی نیست هر چی گشتم پیدا نکردم
فقط تویه همین برنامه AI Suite هست که اینم اینطوری گیر می ده
راستی BIOS رو دیروز توسط برنامه ASUS UPDATE اپدیتش کردم
ویروسن 1008
مدل مینم من ASUS P5K SE است
می گم شاید به خاطره این که باس رو من اپدیت کردم باید ویرژن جدید این برنامه رو هم دریافت کنم برای سازگاری بیشتر؟:13:
من خواستم رم رو اورکلاک کنم روی باس 1066 ( تا 1333 داشت) ولی کامپیوتر بالا نیومد دلیلیش رو هم می دونم
چون ولتاز رو ندیدم که افزایششش بدم(CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX)
کسی می دونه من چه کار کنم یه راهی بدید ( مهدی تو کجایی......:41: قرار بود کمکم کنید)
نقل قول:
مورد اول به خاطر روشن بودن C1E هست ! تو SETUP برو به مسیر زیر اگه میخوای Disable ش کن !
کد:Advanced / Cpu Configuration / C1E Support
ولی پیشنهاد میکنم بزار Enable باشه ، حرارت پردازنده در حالت idle کمتر میشه .
برنامه AI SUITE ی که تو CD خود مادربورد هست با ورژن های جدید BIOS ناسازگاری داره ! باید ورژن جدید برنامه رو دانلود کنی .
لینک دانلود آخرین ورژن با حجم 15MB :
در مورد اورکلاک رم برای تنظیم روی فرکانس 1066 میتونی این تغییرات رو اعمال کنی :کد:http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/AISuite_V10329_XPVista.zip
DRAM Voltage : 2.1V
تایمینگ ها رو هم در حالت defult استاندارد 5 5 5 18 تنظیم کن !
سلام مهدی دستت درد نکونهنقل قول:
خودم فکرش رو می کردم مشکل از این باشه
درست بود من نسخه جدید رو دانلود کردم مشکل حل شود دستت درد نکونه:10::11:
یه سوال این هست که اینجا نوشته بودید
وقتی DSIBELSH کنم چه اتفاقی می افته یه خورده توضیح می دید خیلی خیلی ممنون می شمنقل قول:
مورد اول به خاطر روشن بودن C1E هست ! تو SETUP برو به مسیر زیر اگه میخوای Disable ش کن !
یه گزینه هم هست تو همون لیست که شما گفتیدCpu Configuration
اولش نوشته MAX ... ( بلدش نیستم باقیش چی نوشته) بعد Disable نمی دونید اون چیه:31:
و بعد می شه یه اورکلاک خوب برای سی پی یو به من معرفی کنید( یعنی چی وی چی رو بالا ببرم) و تا چقدر و لتاژ چطوری؟ یه خوردت توضیح بدید ممنون می شم
خوب یه چیزی دیگه الان
رم رو اورش کردم روی باس 1066 و ولتاژ 2.100 دیشب اورش کرده بودم روی همی باس 1066 ولی با ولتاژ 2.400 بود ولی اصلان داغ نکرده بود خیلی خنک نسبت به رم های قبلی انگار هر چی اورش می کنیم اخم نمی کنه:27:
اقا مهدی می شه یه اور خوب هم برای رم معرفی کنید خوب باشه و به رم هم ضرر نزنه
**
راستی الان دمایی سی پی یو من 46 است سیستم 36
من در کیس رو هر دو طرف رو باز کردمه یعنی همیشه این کار رو می کنم و بیشتر موقعه ها کولر رو روشن می کنم خنک می شه
یه سوالی داشتم باید همیشه این برنامه AI SUITE باز باشه تا قطعات روی اورکلاک باشند ( یعنی تویه منویه پیش ساعت :31: اسمش یادم نیست )
یه سوال تخصصی دارم چرا نمی شه ولتاژ رو تویه همونBIOS تغییر داد؟( هم رم و هم سی پی یو)
یه جمله اخریم رو هم بگم اینقدر باد این پاور زیاد هست باعث می شه باقی قطعات هم کمی خنک بشند
منتظزر جوابتون هستم
خدا حافظ
حتما" آقا مهدی درست میگننقل قول:
من هر تلاشی میکنم
سخت افزار اصلا" برام مهم نیست که چه بلایی سرش میاد.
موضوع مهم اینه که تو بایوس هیچ قسمتی رو برای تنظیمات سی پی یو پیدا نمیکنم
اون رو اگه Disable كني باعث ميشه كه در همه مواقع پردازنده با حداكثر فركانس فعاليت كنه و اين يعني گرماي بيشتر ولي زماني كه Enable هست بستگي به اود پردازندت ضريب مولتي سيستم تغيير ميكنه و فركانس موقتا بالاتر ميره و دما در هنگام بيكاري پائينتر ميادنقل قول:
اين نرم افزارم معمولا تنظيمات رو تو بايوس ذخيره ميكنه و نيازي به باز بودنش نيست
دماي CPUفكر كنم بالا باشه آخه سيستم من با اور دماش 41 هست
سلام استادنقل قول:
يه سوال دارم
با تغيير تايمينگ رم چه تغييراتي رو ميشه فهميد
رم من OCZ 2G Dual 2*1 GOLD هست با باس 800 و مادربورد M2N-E مي خوام بدونم با تغيير تايمينگ به 1066 كه بالا گفتين تاثير داره تو پرفورمنس يا نه اصلا امكان پذير هست اينكارم ؟
منم یه نیمچه اورکلاکی زدم البته رسیدن به این کلاک با این CPU و مینبورد (IP35-Pro) خیلی راحته هرچند که کولینگ خوبی هم دارم Blue Orb II دما حداکثر به 51 میرسید (در حالت Idle دما 32-33 هست) . چون این خیلی راحت بود هدف بعدی 3.8Ghz هست اگر جواب داد میرم برای 3.9 .