زیره ۲۵تا بزنی حداقل توی تهران محدود نمیشینقل قول:
واقعا به صرفه هست.۲۵گیگ اینترنت ۱مگ ۳۰تومن
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
Printable View
زیره ۲۵تا بزنی حداقل توی تهران محدود نمیشینقل قول:
واقعا به صرفه هست.۲۵گیگ اینترنت ۱مگ ۳۰تومن
آرت ۱ با ۲۰گیگ محدود نمیشه عزیزنقل قول:
این 3500 تومان برای دانلود شبانه را چه جوری باید پرداخت کرد؟؟
آره خدایی خیلی خوبه...نقل قول:
به خصوص الان که پارس آنلاین حجم هدیه نامحدود رو نصف کرده و مخابرات هم بالای 512 نمیده!
فقط ای کاش سرعتشو 2 مگ میبستن... یعنی خیلی براشون فرق میکنه؟ :n13: اونجوری خیلی بهتر میشد....
شیوه خاصی نیست اگر تهران هستی با 23099 اگر شهرستان با نمایندگی شهرستان تماس بگیر و درخواست کن بسته شبانه هم برات فعال باشه همچناننقل قول:
سربرج خود مبلغ اتومات میاد تویmy shatel و قابل پرداخت میشه
سرعت دانلود شاتل همین الان برا دوستانی که ادعا داشتند آمار 395گیگ من در 1ماه ساختگی و فیک هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n05:
دوستان سرویس دو مگ اکو شب و روز رو چند بسته میشه ؟
اگه محدود بشی این محدودیت تا پایان زمان اون سرویس ادامه داره یا ممکنه بعد از تمدید یا تغییر سرویس هم محدودیت ادامه داشته باشه ؟
بااش تو زورو،تو دانلودر،تو خفن....نقل قول:
تا دیروز چقد بد و بیراه به شاتل میگفت حالا معلوم نیست چیکارش کردن که هرروز میاد بَه بَه چَه چَه میکنه!!!!!!
99% افراد نمیتونن *الان* اینقد دانلود کنن مگر افراد...
من سرعت 2 مگ دارم...رو 3600 بستن البته باز به منطقه ربط داره. ... محدودیت دانلود شبانه هم چندان برنامه منظمی نداره...تقریبا تو ماه حدود 20 گیگ می تونی دان کنی حالا بسته به شرایط و منطقه ممکنه بیشتر و یا کمتر بشه... اگه محدود بشی لااقل یه دو هفته ای از شبانه محروم میشی و سرعتت در شبانه میشه 8!نقل قول:
به نظرم باید یک گزینه های تو پنلت اضافه کن . در صورتی که بخای تیک بزنی شبانت کنسل بشه برای تایمی که میخای بعدش تیک شو بیای ور داری شبانه دار بشی اینجوری یکی مثلا تو این تایم کاری چیزی داشتی بتونی انجام بدی اخه 8 کیلو در سال 2014 که داریم وارد 2015 میشیم در حد جوکه جوک !نقل قول: