یعنی امشب بوسنی آرژانتین مساوی بشه بهتر نست ؟
یکی حرف خوب زد اینجا واقعا نمیدومم ناراحت باشم یا خوشحال، حس عجیبیه
ولی افتخار میکمنم به این آبرومندانه بازی کردند
Printable View
یعنی امشب بوسنی آرژانتین مساوی بشه بهتر نست ؟
یکی حرف خوب زد اینجا واقعا نمیدومم ناراحت باشم یا خوشحال، حس عجیبیه
ولی افتخار میکمنم به این آبرومندانه بازی کردند
داور و مسي 1 ايران 0، بچه ها مچّكريم! اگر جاي ايران يك تيم با نام و نشان تر بود اون صحنه رو پنالتي مي گرفت:n21:
تنها کاری که فیفا میتونه برای جبران اشتباهات فاحش این بازی انجام بده اینه که این دوار رو بندازه بیرون و علیرضا فغانی رو بزار جاش .
اتفاقا تعویض ها خیلی هم خوب بود. جهانبخش اون پاس طلایی رو داد. خسرو و حقیقی هم عناصر دفاعی و دونده خوبی هستن. تیم واقعا به تعویض نیاز داشت.نقل قول:
کی روش عالی بود !
این آرژانتین ب2تا بازی با کمک داور و شانس و ... 6امتیازز گرفت
ولی مطمئنا اولین بازی مرحله حذفی یک شانزدهم راحت حذف میشه
واااااااای خدا چقد بد باختیم
چقد بدبختیم
خدااااااااااااا
:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14: :n14::n14:
نقل قول:
امشب بوسنی و نیجریه بازی دارن .
بوسنی باید نیجریه رو ببره تا ما تو بازی اخر بوسنی رو بزنیم و بازی بعدی آرژانتین که با نیجریه هست آرژانتین ببره .
به این تیم افتخار نکنیم به کدوم تیم باید افتخار کنیم:n12:
مشخص شد عامل اصلی بازی سطح پایین تو نیمه اول و بازی قبل همین استرس و عدم خودباوری بود . بعد از دریبل مسعود شجاعی و اون موقعیت گوچی تیم به کل عوض شد و شد یه تیمی واقعاً در حد جام
فقط متاسفم کاپیتان تیم که باید بهش تکیه کنیم حسودیش شد از دریبل زنی بقیه و فکر کرد تو اون دقایق داره جلوی عربستان بازی میکنه نه آرژانتین و خودنمایی رو به حسرت یه ملت ترجیح داد
خیلی وقت بود برا باخت تیم ملی اشک نریخته بودم.....
افتخار میکنم بهشون..... :n12:
.
نیمه دوم که ایران از استرس در اومد و اعتماد به نفس پیدا کرد واقعا زیبا بازی کرد این نشون میده که فوتبال ما پتانسل های بالایی داره و اگه یک سرمربی خوب مثل کیروش ( واقعا به داشتنش افتخار کردم افتخار کردم اون روی نیمکت ما نشسته ) با یک فدراسیون خوب ( نه مثل امثال کفاشیان ) کلا مسی و ... تو زمین بازی محو کرده بودند .. روی کار باشه میتونیم به بالاها فکر کنیم . اینه ایران ! اینـــــــه !
viva IRAN
.