این ring light رو هر چی گشتم کمتر پیدا کردم در سایت مذکور نیز چیزی پیدا نکردم ولی کلی زنگ خوب دانلود کردم.بهر حال ممنونم.نقل قول:
این ring light رو هر چی گشتم کمتر پیدا کردم در سایت مذکور نیز چیزی پیدا نکردم ولی کلی زنگ خوب دانلود کردم.بهر حال ممنونم.نقل قول:
سلام دوستان.
لطفا با توجه به تجربه خودتون بگید که گوشی های موتورولا دارای آنتن دهی خوبی هستند یا خیر؟
با تشکر فراوان.
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
این ring light رو هر چی گشتم کمتر پیدا کردم در سایت مذکور نیز چیزی پیدا نکردم ولی کلی زنگ خوب دانلود کردم.بهر حال ممنونم.
اتفاقا الان داشتم یه موضوع در باره همین مینوشتم!!!! اگه اطلاعات بیشتر در این مورد می خوای 1 تا 2 ساعت دیگه سر بزن !! امید وارم جالب باشه برای شما و بقیه دوستان!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.شما برای اتصال باید از طریق مودم گوشی استفاده کنید که در cd همراه درایورهای اون موجود نیست ولی در این تاپیک برای دانلود گذاشته شده بود.نقل قول:
Ok - متشکرم Gsm -
چشمک زن ها(ring light / fun light)
1-در ابتدا باید این فایل رو دانلود کنید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- حالا در این آدرس کپی کنید!!! /a/mobile/audio/ folder
3-این فرمان seem رو انجام دهید.
SEEM 0032_0001 > offset 63 > bit 2 [Check] to activate the menu.
حالا جدول زیر رو مشاهده کنید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این جور چیز ها نیاز نیست!! و فقط برای سرگرمی و زیبایی انجام میشن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای اطلاعات بیشتر به منبع رجوع کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _____101
سلام
میخواستم بدونم این حالت هواپیما به چه درد میخوره؟
واینکه رو جعبه گوشی من نوشته
V3i Sil Qtz Na Non - Itunes Sp
فکر کنم یعنی بدون ایتونز حالا یعنی چه فرقی باگوشی ایتونز دارها داره
سلام!!!نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم این حالت هواپیما به چه درد میخوره؟
واینکه رو جعبه گوشی من نوشته
V3i Sil Qtz Na Non - Itunes Sp
فکر کنم یعنی بدون ایتونز حالا یعنی چه فرقی باگوشی ایتونز دارها داره
اگه تو صفحه کلید گوشیت دکمه موزیک باشه آیتونز دار است!! و اگر مسیج داره!!! بدون آیتونز!!
آیتونز با درب بسته میتونی آهنگ گوش کنی با کیفیت بهتر و دسترسی آسان تر!!!
حالت هوا پیما برای اینه که !! وقتی سوار هوا پیما هستی نیازی به خاموش کردن گوشیت نیست و می تونی از اون استفاده!! کنی!!!
البته فقط از گوشی نه سیم کارت( اطلاعات و امکانات گوشی)
موفق باشین
سلام دوستان
من تازه واردم و چیز زیادی از این عبارتهای قلمبه سلمبه نمی فهمم فقط یه مشکلی دارم که احتیاج به کمک اساتید دارم
مشکلم کد یا همون قفله که روی گوشیمه
وقتی که من گوشیمو خریدم که تقریبا دو سه ماهی میشه دیدم که کد داره به چند نفرم نشون دادم که نتونستن کاری بکنن فلش هم جواب نداد مهمترین مشکلم فون بوک یا همون دفترچه تلفنشه که نمیتونم ازش استفاده کنم وبعدیشم اس ام اس هست که ارسال نمیکنه و...
ببینم من اگه یکی یکی شماره بهش بدم امکانش هست که باز بشه ؟ میدونم که کار حضرت فیله حوصله میخواد ولی از بس کلافه ام که حاضرم این کارو بکنم
از اساتید فن خواهشمندم که منو در این مورد راهنمایی کنن (با تشکر)