دوستانی که میخوان به انیمیشن های بازی ایمان بیارن این ویدئوی کوتاه رو ببینن ....................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستانی که میخوان به انیمیشن های بازی ایمان بیارن این ویدئوی کوتاه رو ببینن ....................
این هم چند ویدئوی جدید ...............
1 : فن تریلری از بازی که خود یوزر ها ساختن واقعا خیلی خیلی عالیه ..........
2 : و این هم ویدئو هایلایت بازی که البته قسمت 2 هایلایت هستش و قسمت یکش در صفه های قبل گذاشته شده ........
3 : و در آخر گل های زده شده توسط گیمر ها همراه با موسیقی ..........
نظر یکی از کاربرا در مورد دموی بازی
نقل قول:
من دانلود کردم و بازی کردم در یک کلمه فوق العاده بود 4تا تیم بیشتر تو این دمو نیست که بایرن-ایتالیا-سانتوس-المان بود
بازی خیلی به فوتبال واقعی نزدیکه مثلا تو pes2013 توپ میدادید به رونالدو و مسی هم بازیکنارو جا میزاشتن ولی تو pes2014 از این خبرا نیست
واکنش دربازبان ها رون و عالی دیگه راحت گل نمیخورن مثلا تو pes2013 تک به تک با دروازبان ها میشودید راحت جا میموندن که در pes2014 به راحتی نمیتوانید دریبل کنید
چهره بازیکنان فوق العاده کار شده تو این دمو های که پخش شده بود میدیم که بعضی از چهره ها خوب کار نشده که اصلا اینطور نیست
شخصیت دادن به بازیکنان هم تو بازی عالی کار شده ریبری-نویرر-اوزیل-پیرلو همه عالی کار شدن
تو قسمت تمرینات هم قسمت های جالبی گنجانده شده مثلا میتونید دربازبان بشید و...در قسمت اموزش به شما دیریبل کردن کشیدن پیراهن شوت زدن هم اموزش میده
یه خبر بد برای اون دسته کسانی که تو بازی pes2013 دکمه ضرب در میگرفتن و خود بازیکن خود به خود توپو از بازیکن حریف میگرفتن ولی تو pes2014 همچین خبری نیست شما باید مواضب باشید بازیکن حریف میخواد دیریبتون کنه سریع پا بندازین
بعضی از افراد هم میگفتن بازی شبیه فیفا شده که اصلا اینطور نیست
انیمیشن ها هم تغیر کرده یه نکته که خیلی جالب بود من با اشنایدر تکل کردم و خطا شد داور کارت زرد داد لباس اشنایدر در اثر تکل که زده بود گلی شد
ضربات ازاد هم به کل تغیر کرده میتونید کاد بدید محکم بزنید یا... پنالتی هم میتونید به هر نوقطه دربازه چیب بزنید یا کات دار یا محکم
به نظر من امسال میتونه از رقیبش در کنسول های این نسل پیشی بگیره
راستی اینو اضافه کنم گزاشگر هم تو دمو هست زیاد هیجان یه بازی نمیده ولی کلمه های زیاد استفاده میکنه بعضی مواقع اسم کامل یا خلاصه بازیکنانو میگه مثلا میگه فرانک ریبری بعضی مواقع میگه ریبری اینم بگم بازیکنی که گل میزنه بلندگو وارزشگاه اسم گل زنو به طور واضح میکنه و تماشاچیان هم به وجع میان
هوش مصنوعی بازی پیشرفت قابل چشمگیری داشته تو این دمو قابل بازی نمیتونید تعویض کنید
+
لینک مستقیم برای کسایی که نمیتونن از یوتیوب ببینن
نقل قول:
1 : فن تریلری از بازی که خود یوزر ها ساختن واقعا خیلی خیلی عالیه ..........
نقل قول:
2 : و این هم ویدئو هایلایت بازی که البته قسمت 2 هایلایت هستش و قسمت یکش در صفه های قبل گذاشته شده ........
نقل قول:
3 : و در آخر گل های زده شده توسط گیمر ها همراه با موسیقی ..........
Eblis 2011 گرامی سپاس از شما که لینک هایی یوتیوبی رو که میزارم برای دوستان آپلود میکنین واقعا دستت درد نکنه ................
پاینده بشی .
یکی از بچه ها که دمو را بازی کرده لطف کند گزارش کاملی از تمام موضوعات بازی همانند گرافیک گیم پلی بازی صدای تماشگران بنویسد
بچه ها واقعا هیچ کجای دنیا مثل ما ایرانی ها بامعرفت نیستند دم همتان گرم
خـبـر:
تعداد کل ورزشگاههای حقیقی و مجازی در بازی 20 ورزشگاه خواهد بود .
تریلر جام باشگهای اروپاش فوق العالده قشنگ بود نظر شما چیست
سلام. یه سوال داشتم.
این بازی روی لپ تاپ من روی High اجرا میشه؟
CPU :DualCore Intel Core i5-450M, 2666 MHz
RAM: 4 GB
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 5730 1 GB
Win 7 64 Bit
خیلی جالبه من تا حالا فکر میکردم اکثر بچه های اینجا کنسول بازن اما الان متوجه شدم که کلا بچه های اینجا اهل بازی با پی سی هستن