یه سوال :
پلاسماهای پاناسونیک مثل V20 و G10 توی کیفیت تصویر SD نسبت به LCD های با کیفیت چطورند؟ نویز بیشتری دارند؟
Printable View
یه سوال :
پلاسماهای پاناسونیک مثل V20 و G10 توی کیفیت تصویر SD نسبت به LCD های با کیفیت چطورند؟ نویز بیشتری دارند؟
میخواستم بپرسم کسی از بچه ها بوده که قبلا g10 داشته و الان v20 خریده باشه آیا کیفیت تصویر از دید شما تو v20 تغییری داشته یا نه؟
ضمنا ایا میشه v20 رو اپدیت کرد
با تشکر
سلامنقل قول:
حالت های مختلفی برای تعیین کیفیت این تلویزیون در نظر گرفته شده که حالت THX بهترین تصویر ممکن را ارائه می دهد. در این حالت تصویر بسیار خوبی خواهید داشت. در جدول زیر بهترین حالت تنظیم تلوزیون ذکر شده تا در صورت نیاز تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید. این تنظیمات همان حالت THX هستند البته با اندکی تغییرات.
همان طور که در جدول مشاهده می کنید از Profile یا حالت تصویر "Professional1" استفاده شده است. برای انتخاب این حالت و تنظیم Setting مورد نظرتان، ابتدا در زیرمنوی Setup حالت ISFccc را فعال نمایید تا بتوانید در کلیه تنظیمات دست ببرید.
بعد از کالیبراسیون
Profile Professional1
Contrast 36
Brightness 0
Colour 30
Sharpness 0
Vivid Color Off
Eco mode On/Off
Intelligent Frame Creation Off
P-NR Off
Gamma 2.2
R-Gain -1
G-Gain -1
B-Gain +6
R-Cutoff 0
G-Cutoff 0
B-Cutoff +1
خوش باشید
پاناسونيك در ساخت V20 يك تكنولوژي جديد به كار برده و لايه اي روي پنل تلويزيون خود قرار داده كه با استفاده از آن مشكل رفلكس نور به ميزان زيادي كم شده است و از اين بابت مشكلي نخواهيد داشت.نقل قول:
من قبلا G10 نداشتم ولی خب زیاد دیدم و مقایسه کردم الان هم دقیقا 110 روز هستش که با V20 دارم زندگی میکنم :نقل قول:
1- تو V20 دقت رنگ به میزان کمی بهتره
2- براقیت تصویر ( همون چیز گول زنک که مردم رو به طرف ال سی دیها میکشونه ) به میزان بسیار قابل توجهی تو V20 بالاتره ( تو مد دینامیک )
3- مصرف برق به میزان قابل توجهی پائینتره ( تو V20 مصرف متوسط 139 وات هستش و تو G10 فکر میکنم حول و حوش 200 وات باشه )
4- همونطورکه دوستمون گفتن مشکل رفلکس نور به میزان قابل توجهی تو V20 حل شده .
5- دکور و ظاهرش که البته سلیقه ایه اما به نظر من V20 از G10 خیلی قشنگتر و ظریفتره .
6- کیفیت صدا تو V20 به مقدار کمی از G10 بهتره .
7- از نظر ورودی و خروجی هم که V20 تقریبا کامله اما از این لحاظ G10 هیچ حرفی برای گفتن نداره .
8- در رابطه با تصاویر SD پنل V20 به میزان قابل توجهی بهتر از G10 هستش .
9- عمق مشکی که از همه اینایی که گفتم مهمتره : G10 خیلی عالیه اما تو این مورد میشه گفت که V20 بی نظیره و یه شاهکاره .
حالا شما تصمیم بگیرید که برتریهایی که خدمتتون گفتم با پرداخت 300 هزار تومن مبلغ بیشتر میرزه یا نه .
سپاس :10:
نقل قول:
ضمن عرض ارادت و تشکر از شما دوست عزیزم من هم یک هفته ای میشه کهv20 رو دارم کلا ازش راضیم قبلا s10 داشتم که که یه طورایی داشت رو اعصابم راه میرفت در یک کلام اصلا به قیمتش نمیرزه به خاطر همون رفتم و تلویزیونم رو عوض کردم و یه L42D25 pana گرفتم چشمتون روز بد نبینه اونقدر با تصویر پلاسما عادت کرده بودم که با توجه به اینکه این ال ای دی یکی از بهترین های بازار هم هست اما با هزار مکافات ردش کردم و رفتم یه v20 خریدم الان تصویرش به میزان قابل توجهی از نظر تصویر یه تلویزیون مناسب راضی کننده است اما با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه و در یکی از پست های
King of HDTV 2010 در موردش توضیح دادم چقدر خوب بود که شرکت بانیان یه ذره بیشتر احساس مسئولیت میکرد.متن پستم رو در ذیل براتون درج میکنم
نقل قول:
نوشته شده توسط *Alucard* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که من تحقیق کردم در بعضی ریجنهای اروپایی V20 در تصاویر دو بعدی با VT20 یکسان هستن مثل مدلهای بریتانیایی ولی در بعضی ریجنها از فسفرهای معمولی در V20 استفاده شده مثل مدلهای دانمارکی راجع به مدلهای ایرانی هم خدا عالمه!
مورد دیگه اینکه V20 ـهای آسیایی فیلتر Infinite Black Pro ندارن
منبع:
وبسایت رسمی پاناسونیک ریجن آسیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا درسته جناب Alucard مدلهای آسیایی همانطور که در پست قبلی اشاره کردم خاصیت Infinite Black Pro
ندارن
اما با توجه به فرمایشات شما و با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه من فکر میکنم که حتما در مدل V20R هم از فسفرهای معمولی استفاده کردن
نه تیونر دیجیتال گذاشتن روش نه Infinite Black Pro حالا هم که فسفرهای معمولی چند روز دیگه بچه ها چه کشفی کنن خدا میدونه
آها پشتیبانی مدلهای ایرانی هم که بماند نامردا انگار با ما سر ناسازگاری دارن
چه قدر خوب بود همه بچه ها با هم یه اعتراضی تو سایت پاناسونیک میکردیم
به هر حال با همه این کاستیها باز هم v20 ایرانی رو به همه تلویزیونهای فعلی بازار تو این رنج قیمت ترجیح میدم شما رو نمیدونم
با تشکر
V20 کیفیت بهتری تو تصاویر SD نسبت به G10 داره البته سلیقه ای هست به نظر من G10 تو تصاویر SD کمی بلوری تر بود ولی V20 تصویر شارپتری داره و نویز کمتری تو تصویر دیده میشه.نقل قول:
من G10 نداشتم ولی یکی از دوستان نزدیکم G10 داره و تقریبا همه جور تستی روی این پنل انجام دادم و الان هم که V20 دارم.نقل قول:
موارد برتری V20 نسبت به G10 از دید من:
تصویر در V20 کنتراست بالاتری داره و مشکی عمیقتری داره.
تصویر V20 هم در سورس SD و هم در HD شارپتر هست که البته این تفاوت در تصاویر SD بیشتر دیده میشه.
V20 اشباع رنگ بالاتری داره
V20 برایتنس بالاتری داره
در V20 به نظر میاد وضوح حرکتی اجسام و نماهای اکشن کمی بهتر هندل میشه.
V20 قابلیت انطباق 24P داره که برای دیدن فیلمهای بلو ری خیلی مهم هست.
V20 امکانات جانبی بیشتری داره و مصرف برق کمتری هم داره.
همه مواردی که تو سایتای مختلف بر برتری V20 نسبت به پنل های دیگه گفتن یه طرف و اینکه استادی مثل Alucard (مهدی عزیز ) این پنل رو داره هم یه طرف که باعث میشه کسانی که هنوز تو خرید این پنل مرددن با چشم بسته برن و زودتر بخرنش .
سپاس :10:
سلام دوستان
من از خريد كردن 42V20 خودم پشيمونم بخدا باور كنيد شما نخريد حرف گوش كنيد !!!!!!؟
...
...
...
...
...
كاش بجاش 50V20 خريد كرده بودم تا 10 سال راحت بودم با اين تلويزيون!
42 تا فاصله 4 تا 4/5 متر هیچ مشکلی نداره اما اگه فاصله تون بیشتره حق با شماست .نقل قول: