بله یه نور قرمز جالب بود. رو z580 نبود ولی رو لپتاپ من بود و تو هفته های اول خیلی باحال بود.بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد!:n13: نمیدونم گمونم هدست رو زدم بهش خورد به لامپه شکست:n02: برادرای چینی تو اندازه زدن خطا داشتن:n26:نقل قول:
Printable View
بله یه نور قرمز جالب بود. رو z580 نبود ولی رو لپتاپ من بود و تو هفته های اول خیلی باحال بود.بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد!:n13: نمیدونم گمونم هدست رو زدم بهش خورد به لامپه شکست:n02: برادرای چینی تو اندازه زدن خطا داشتن:n26:نقل قول:
سلام دوستان ، کسی خبر نداره مانیتور full hd برا y580 هست یا نه ؟
اگه هست کجا میتونم گیر بیارم ؟ خود گارانتی سازگار میگیره ؟
مخصوصا این چند وقت که ضربه خورده و گوشش کم رنگ شده و برایتنسش کم شده .
:n13:
مدل led روی لپ تاپتون اینه LG lp156wh4نقل قول:
شما باید دنبال این مدل بگردی LG lp156wf4
البته فکر می کنم هر مدل دیگه ای هم که باشه بهش می خوره.
قیمتش هم سیصد و خورده ایه احتمالا.
ضمنا توصیه میکنم اگه به اضافات پولاتون علاقه مندین چیزی از سازگار نخرین.قشنگ 50 تومن گرونتر بهت می ده!
آقا کسی SSD پیدا نکرد بالاخره؟ من یکیو پیدا کردم میگه میارم اما حداقل باید 5 تا باشه!
دوستان يه سوال اين SSD خيلي رو سرعت تاثير داره؟؟؟
ميارزه با SSD بخريم؟؟؟
:n02:
سلام به همگی. سایت دیجی کالا y480 رو با قیمت 2879000 برای فروش گذاشته. (گارانتی 2ساله سازگار)
میخواستم از دوستان بپرسم به دیجی کالا میشه اعتماد کرد؟ قیمتش نسبت به مغازه ها کمتره، درسته؟ و هم اینکه مدل Y480 نسبت به Y580 فقط صفحه نمایش کوچکتری داره؟
و برتری Y480 نسبت به z480 چیه که حدود 500 تومن اختلاف قیمت دارند؟
ممنون.
سلام.نقل قول:
اول اینکه سایت دیجی کالا کاملا قابل اعتماده و نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره هم داره.
در مورد سوال دوم، فکر نکنم قیمتی که دیجی کالا برای این کانفیگ گذاشته نسبت به مغازه ها کمتر باشه، ولی کلا دیجی کالا قیمتای مناسبی ارائه میده و معمولا وقتی یه جنسو موجود داشته باشه، حتی اگه قیمت اون جنس تو بازار افزایش پیدا کنه، بازم دیجی کالا اون رو به قیمت اولیه می فروشه، البته تا اونجایی که من دیدم.
سوم، تفاوت این کانفیگ Y480 با Y580 اینه که گرافیکش GT640 LE هست که این گرافیک تقریبا هم سطح GT550 هست، یعنی از GT635 پائین تره ولی از GT630 بالاتره. (به پسوند LE دقت کنید.) ولی گرافیک Y580 از نوع GTX660 ه که تقریبا غیر قابل مقایسه با گرافیک Y480 هست. در ضمن Y580 دو تا کانفیگ داره که یکیشون هارد SSD داره و Bluray نداره و یکی دیگه بر عکس اولیه، یعنی Bluray داره و SSD نداره. که این کانفیگ Y480 شبیه نوع دوم Y580 هست که Bluray داره و SSD نداره. صفحه نمایش Y480 هم که "14 هست و Y580 هم "15.6.
اما Z480 هم بهترین کانفیگش، اولا گرافیکش GT630 هست که پایین تر از گرافیک Y480 ه، ثانیا Bluray نداره، و اختلاف قیمتش هم بعید میدونم 500 تومن باشه، نهایتا باید 250 تومن اختلاف قیمت داشته باشن...
بازم اگه سوالی بود که جوابشو بدونم در خدمتم...
با این قسمت حرفتون کاملا مخالفم من تاحالا ندیدم این فروشگاه یه جنسی رو حداقل نزدیک به قیمت بازار بفروشهنقل قول:
هاردی رو که 3 روز پیش 308 خریدم داره میده 360 با عرض معذرت به این میگن دزدی تو روز روشن
اما سایت های خرید آنلاین دیگه رو بررسی کردم همشون با قیمت بالاتر و کانفیگ پایین تر میدادن(مثلا دیجی آنلاین y480 رو با امکاناتی پایینتر مثل رم 4 و هارد 500 و بدون بلوری و گارانتی 1ساله میده 3تومن، اما دیجی کالا رم 6 و هارد 750 , بلوری و گارانتی 2ساله سازگار میده 2879000)نقل قول:
دیجی انلاین سایت خرید نیست بلکه فروشنده های مختلف میان اونجا قیمت میدن همیننقل قول:
بگردید مطمئن باشین هم تو سایت هم تو بازار همه جا از اونجا ارزون تره