روی اکس پی اجرا میشه؟
Printable View
روی اکس پی اجرا میشه؟
در رفتن از دست پلیسها حتا اگر درجه ۶ هم باشند راحت ترین کار ممکنه . منم تجربه این رو دارم !نقل قول:
بهترین راه در رفتن اینه وقتی که گمشون کردی یه جا وای سی وقتی دیدی روی نقشه دارند میان سمتت بری یه گوشه دیگه .
حداقل سیستم مورد نیاز بازی:نقل قول:
OS: Windows Vista (Service Pack 2 and all available windows updates) 32-bit
بچه ها کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟نقل قول:
من اینکار رو کردم ولی از دو طرف محاصره شدم هم از بالا هم پایین و با یه بدبختی فرار کردم! البته قبلا هم گفتم با ماشینهای تقریبا معمولی گرفتار شدم...نقل قول:
BUSTED شدن خیلی سریعتر شده!!
اول دسته رو وصل کنید... بعد از باز کردن بازی از مسیر زیر میتونید دسته رو تنظیم کنید:نقل قول:
SETTINGS > GAMEPLAY > CONTROLLER
دوستان یه سوال من با نیسان gtr بازی رو انجام دادم و چند تا ریسی که بود رو انجام دادم و موست وانتد 8 رو هم انجام دادم حالا باید برم یه ماشین دیگه بگیرم و همون ریس ها رو دوباره انجام بدم؟
اصلا یه غیر از این چند تا ریس اولیه ریس های دیگه ای هم هست؟ شهر چطور؟ همین یه شهره؟
شما باید با تک تک ماشین تمامی مساقات مربوطه به خودشونو انجام بدین و اول بشین ، تمام بلیبوردهای تبلیغاتی رو بشکنین ولی قبل هر چی باید 123 jack spot موجود در بازی رو پیدا کنیدنقل قول:
کسی نیست جواب من رو بده؟:24::45:نقل قول:
نسخه لیمیت از نسخه معمولی یه چیزایی بیشتر داره. فک می کنم ماشیناش بیشتر باشه.نقل قول:
بازی رو remove کردم جای دقیق اون ماشین ها رو نمی دونم . توی اون سیو 80 درصد هیچ کدوم از این ماشینا نبود؟
فراری هم که اصلا توی سری NFS نیست.