سلام
من امسال رفتم دانشگاه آزاد ولی انصراف دادم،لازم بود که حتما تیک دانشجوی انصرافی رو بزنم؟
Printable View
سلام
من امسال رفتم دانشگاه آزاد ولی انصراف دادم،لازم بود که حتما تیک دانشجوی انصرافی رو بزنم؟
سلامنقل قول:
همون کارت سراسری رو که گرفتید به منزله ثبتام در ازاد هم هست
موفق باشید
ببخشید کسی که گروه زبان خارجی ثبت نام میکنه چه فرقی داره با منی که زبان تخصصی رو علاقه مندی زدم ؟ ( از امتیاز خاصی برخوردار میشه ؟)
ممنون
نه جفتتون کنکور زبان شرکت میکنین و یه کنکور میدین با یه نوع سوال. هیچ برتری هم کسی به کسی ندارهنقل قول:
سلام-من سال دومیه که میخوام کنکور بدم-اگه از دوهفته ی بعد روزی 10 ساعت بخونم میتونم جمعش کنم-رشتم ریاضیه-خیلی خیلی ناامیدم:n28:
به ساعت نیس که عزیزنقل قول:
رفیق من که سال پشت کنکوری بودو اینجا پست میذاشت میگفت بیشتر از 8ساعت در روز نخونده بوده ولی الان بهترین دانشگاه مهندسی ایران قبول شده
ولی خوب پیوسته درس میخوند
منم پیشنهاد میکنم ساعت بالا واسه خودت درنظر نگیری که حتما باید مثلا n ساعت درس بخونی ولی خوب هرچی ساعت بیشتر(منتها با بازدهی)بهتر،15ساعتم میتونی با بازدهی بخونیم خوبه،8ساعتم با بازدهی خوبه
دوستان تجربی من یه سوالی برام پیش اومده
این که میگه آنزیم هایی که در غشای اندامک ها جای گرفته اند یعنی داخل خود غشا هستند یا داخل اندامکی که توسط غشا احاطه شده ؟
مثلا کاتالاز درون غشای پراکسی زوم هست یا داخل خود پراکسی زوم ؟؟
حسابی از برنامه عقبم. یعنی ریاضی فیزیک و عربی رو تقریبا نخوندم
تو بودجه بندی کانون از فصلای زیست دیدم که فصل 3و4 زیست پیش طی 6 سال گذشته تو کنکور تقریبا هیچ سوالی نیومده. که خیلی عجیب بود برام.
بنظرتون الان ردش کنم اگه بعدا وقت شد بخونمشون؟
پیش نیاز فصلای جلوتر نیستن؟ (بجز بخش انتخاب طبیعی برای ژنتیک جمعیت)؟
بنظرتون ژنتیک مندلی رو هم فعلا بیخیال شم؟
آخه از یکی شنیدم برای تسلط روش خیلی وقت لازمه و همون وقتو باهاش میشه دو سه تا فصل آسونتر زیستا مسلط شد که مجموعا تعداد تستاشون تو کنکور شاید بیشترم باشه یا اینکه ریاضی و فیزیک رو باهمین زمان تقویت کرد.
چندتا سوالم از ژنتیک جمعیت دارم. ژنتیک مندلی پیش نیازشه؟ فصل آسونیه یا مثل ژنتیک سوم سخته؟
مرسی
فصل 3 برای سال های 88 و 89 سوال اومده بود. فصل 4 هم برای خارج از کشور سوال ازش مطرح شده بوده پارسال و قبل از اون. احتمال این که برای امسال سوال ازشون بیاد خیلی زیاده. اگه ژنتیک مندلی اصلا هیچی نمیفهمی بیخیالش شو به شرطی که میوز و میتوز و ... رو خوب فراگرفته باشی. ولی اگه میفهمی و فقط نکته های تست های مفهومی و سختش رو درک نمیکنی سعی کن همون مفاهیم اولیه فنوتیپ الل های غالب و مغلوب و ... رو خوب متوجه بشی تا اگه سوال آسون ترکیبی ازش در مورد بیماری ها و ... اومد از دست ندیش.نقل قول:
برای ژنتیک جمعیت باید ژنتیک مندل و رابطه الل ها و بیماری ها و آمار مربوط به درصدهای اونها رو خوب بلد باشی به نوعی میشه گفت که بخش عمده ای از ژنتیک جمعیت؛ یه قسمتی از کاربرد ژنتیک مندلی هست.
فصل چهارم شاید تو کنکور ازش نیاد (تا حالا من ندیم که اومده باشه به خاطر مبحث داروین و این قضایا) اما باید خونده بشه چون بعدا تو فصل رفتار باید مفاهیمش رو بلد باشی.....نقل قول:
برای ژنتیک جمعیت شما باید ژنتیک مندلی رو بلد باشی ..... ژنتیک جمعیت یه مبحث مفهومیه و سوالاش اغلب با فرمول حل میشه.....