گوشی من هم شارژ زود تموم میکنه.به ندرت داغ میشه. و خیلی مواقع سرعتش پایین میاد.منو بگو که 4sمو فروختم اینو گرفتم.اگه با آندروید 4 درست نشد ردش میکنم بره.:23:
گوشی من هم شارژ زود تموم میکنه.به ندرت داغ میشه. و خیلی مواقع سرعتش پایین میاد.منو بگو که 4sمو فروختم اینو گرفتم.اگه با آندروید 4 درست نشد ردش میکنم بره.:23:
کالیبره کردی؟اگه کالیبره نکردی اینجا رو ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پلیرصوتی گوشی یجا کوچیک نوشته 5.1ch اون چیه؟؟
از RDS گوشی چطوری باید استفاده کرد
یعنی گوشی شما قابلیت پخش صدای 5 کانال رو دارهنقل قول:
تو پلیرصوتی گوشی یجا کوچیک نوشته 5.1ch اون چیه؟؟
نمیخوام گوشی رو روت کنم. چون امنیتش برام مهمه.نقل قول:
دوست عزیز روت به تنهایی اصلا امنیت رو پایین نمیاره.نقل قول:
دسترسی سوپریوزر رو به هر چرت و پرتی دادن امنیت رو پایین میاره. روت اینطور نیست که به همه چیز دسترسی سوپریوزر بده ، از طریق نرم افزار کنترل میشه.
خواهش میکنم جواااب بدیم
1 - گوشی رو دادم به 4 آپدیت کردن زبان فارسی نداره.کیبورد زد.بعد امروز دادم دوباره اپدیت جدید زد باز فارسی نداشت و فقط زبان چینی و انگلسی هس. لطفا سایت را لینکی بدین که زبان فارسی تو خودش باشه جاشو بگم دانلود کنه بزنه
2- فرستنده رادیویی RDS که نوکیا ان هشت داره اینم تو سایت نوشته بود داره پس چطور باید استفاده کرد
3 - اون صدای 5 کاناله یعنی چی
موقعی که هدفون بهش زدی :8:یا با بلوتوث به یه دستگاه 5.1 کاناله (مثلا سینمای خانگی )وصل کردی میتونی فعالش کنی:5:. تو تنظیمات پلیر هم اگه بری تو منوی (جلوه های صوتی ) حالت (پهن)!:38:فقط تو اتصال هدفون یا سینمای خانگی فعال میشه.نقل قول:
آل دیجیتال چندی پیش قیمتشو تا 890 رسونده بود ولی الان زده 1میلیونو 70 آیا دوباره قیمتا کشیده بالا
بله دلار کشید بالا