نقل قول:
چه ها کسی تاحالا وارد تامب بونه ریون شده؟ وارد این تامب شدن راحت نیست کاملا از بالای یه ساختمون مرتفع که توی یه گوشه از صحرای پادشاهی مرگ هست ورودی داره یه جایی هست پر از کالکتبل ها!
من الانه که بار 5 یا 6 ام هست که بازی رو از اول می رم اولین باریه که وارد این تامب شدم توی نقشه هم نیست هیچ حایی دیده نمیشه بازم می گم اسم این محل Boneriven هست و یه محل واقعا عجیب هست هر قدم که بر می داری که یافتنی داره
راستی این بار آخر که روی نایتمیر رفتم بازی رو ته دیگ کردم اون شمشیر بازه Wiked K رو هم ناکار کردم آخر کروشبل و Maze رو هم تمومیدم البته نتونستم راه مخفی ها رو برم چون اسکرول های راهنمای مربوط به راه مخفی رو پیدا نکردم هنوز باید بگردم پیداشون کنم البته 6 تا هم کتاب مونده که باید پیدا کنم وگرنه نمی تونم وارد تامب شادو ادج بشم قبلی ها رو باز کردم رلیک های اوسته گاه و سنگ های شلیکی مونده واقعا عمر لازمه واسه تموم کردن این ماموریت های ثانوی
آره من رفتم،اگه اشتباه نکنم یکی یا دوتا از سنگها اونجاست.احتمالا یکی!!!برای تموم کردن ماموریت فرعی که اون یارو شمشیر بازه بهت میده(همونی که موجودات نامرئی رو میکشی)باید به اینجا بری!!!