سلام.با اجازه من جواب بدم :
به نظر من بهترین فیزیک 1 پیش رو رمزینه داره.با عنوان کتاب-کلاس.نقل قول:
1 - من توی فیزیک 2 ، خیلی ضعیفم . از طرفی فیزیک پیش 1 ، هم شامل همین مباحث است ، البته کامل تر . حالا میخوام ازتون بپرسم که برای دانش آموزی با این شرایط فیزیکی! ، چه کتاب آموزشی ای پیشنهاد میکنید ؟؟؟
پس : من ازتون میخوام برای پیش 1 ، بهترین کتاب آموزشی و برای پیش 2 ، بهترین و پرتست ترین منبع را معرفی کنید .
متاسفانه تست رو نمیدونم.
نگران نباش معمولا بیشتر گسسته ها بد درس میدن.:40:نقل قول:
2 - معلم گسسته ما یک مقداری که نه ، خیلی بد درس میده ! می خواستم خواهش کنم یک کتاب آموزشی گسسته خیلی خیلی خوب که نتیجه داده باشه را معرفی کنید .
کتاب های خوشخوان کتاب خوبی هست.ولی اگه میخوای یکم حرفه ای بشی کتاب نشر الگو ( انرژی اتمی ) هم خوبه.این دو تا مکمل خوبی برای هم هستن.
یه کتاب نوبل داره.اون پر تسته یه کتاب مشکی هست.(زیاد مطمئن نیستم.خودت هم یه نگاهی بهش بنداز.)نقل قول:
3 - برعکس گسسته ، معلم تحلیلی مون خیلی خوب درس میده ! ، اینه که میخواستم بپرسم بهترین و پرتست ترین کتاب تحلیلی چیست ؟؟؟ کتابی که تستای خوب و پاسخنامه ای نکته ای و کنکوری داشته باشه !
برای دیفرانسیل :
همه ما میدونیم که کتاب های کتاب-کلاس رمزینه عالین.برای تستش هم بازم همه میدونیم که اندیشه فائق تکه.
برای دینی (همه میگن بده - - - ولی من بهت تضمین میدم.) کتاب دینی جمع بندی کلک معلم هست.ی کتاب نارنجی کوچیک.جمله بندی نداره (تقریبا) و جمله هاش مثل سوالای کنکوره.اولش حالت بد میشه ولی بعدش به عالی بودنش پی میبری.
برای شیمی هم من خودم مبتکران میخوندم و جمع بندی کلک معلم.( اصلا همه جمع بندی های کلک معلم رو بگیر )
برای زبان : انتشارات کتاب سبز کافیه.همین.
برای عربی ( عشقمه) نظری ندارم.
بازم سوالی بود در خدمتم.