مسی: سانچس خرید فوق العاده ایست و در ترکیب بارسا به خوبی جا می افتد
سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا از الکسیس سانچس خرید جدید این تیم تمجید کرد و معتقد است او به خوبی در ترکیب آبی و اناری ها جا می افتد.
سانچس 22 ساله هفته گذشته رسما از اودینزه به بارسلونا پیوست و قرار است امروز به هواداران این تیم معرفی شود.
مسی در گفتگو با یوروپا پرس گفت:" الکسیس سانچس خرید فوق العاده ای برای بارسا است. او توانایی های بالایی دارد و من مطمئنم که به خوبی در ترکیب بارسا جا می افتد. بازی های او را تماشا کرده ام، سانچس بازیکن بسیار خوبی است."
مسی در ادامه در مورد وضعیت بارسا در فصل آینده گفت:" ما در چند فصل گذشته تاریخ ساز شدیم و با بارسا نتایج فوق العاده ای کسب کردیم. امیدوارم بتوانیم در فصل آینده نیز نتایج بهتری کسب کنیم و هم در اسپانیا و هم در اروپا از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم."
بارسا در اولین قدم فصل آینده در بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا در سانتیاگوبرنابئو به مصاف رئال مادرید خواهد رفت."
برای فروش فابرگاس به بارسا؛ آرسنال تیاگو آلکانتارا را می خواهد
سایت گل- به گزارش نشریه مترو، آرسنالی ها تنها در صورتی سسک فابرگاس را به بارسا خواهند فروخت که این باشگاه کاتالانی، تیاگو آلکانتارا را به توپچی ها بدهند.
انتظار می رود باشگاه اسپانیایی بعد از کش و قوس های فراوان در چند روز آینده کاپیتان توپچی ها را به خدمت بگیرد اما باشگاه لندنی اعلام کرده تنها در صورتی با این انتقال موافقت خواهد کرد که تیاگو به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد راهی "امیریتس" شود.
گفته می شود آبی و اناری ها برای خرید فابرگاس پیشنهادی 35 میلیون پوندی به آرسنال داده اما آرسنالی ها برای انجام این انتقال 40 میلیون پوند و تیاگو آلکانتارا را می خواهند.
باشگاه بارسلونا علاقه ای به از دست دادن تیاگو ندارد اما در صورتی که آرسنالی ها بر خواسته شان پا فشاری کنند، احتمالا این بازیکن در نهایت راهی لندن خواهد شد تا فابرگاس سرانجام به نوکمپ بازگردد.
الکسیس:بارسا را انتخاب کردم تا از بهترین بازیکنان جهان درس بیاموزم
سایت گل- الکسیس سانچس روز دوشنبه بعد از پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی در باشگاه بارسلونا ، اولین کنفرانس خبری اش را به عنوان بازیکن جدید تیم کاتالان برگزار کرد و طی آن اعلام کرد که به بارسا آمده تا از بهترین بازیکنان دنیا درس بیاموزد
این ستاره 22 ساله شیلیایی با امضای قراردادی 5 ساله به بارسلونا پیوست و انتقال او از اودینزه به تیم کاتالان حدود 37.5 میلیون یورو برای باشگاه کاتالان هزینه در برداشت
سران باشگاه بارسا درقرارداد او ، مبلغ 100 میلیون یورو را برای جدایی زودهنگامش درنظر گرفتند و ستاره سابق اودینزه امیدوار است تا با بارسا جامهای بیشتری کسب کند. الکسیس درکنفرانس خبری اش در روز دوشنبه گفت:« خیلی خوشحالم و به بارسلونا آمدم تا از بهترین بازیکنان دنیا مثل چابی و مسی درس بیاموزم.می خواهم در بارسلونا تاثیرگذار باشم و امیدوارم به بارسلونا کمک کنم تا جامهای بیشتری کسب کند. بارسلونا بهترین تیم دنیاست.»
سانچس اولین حضورش در ال کلاسیکو را درماه آگوست و دردیدار های رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا تجربه خواهد کرد.
او در صحبتهایی درمورد کریستیانو رونالدو گفت:« دوست ندارم مرا با کسی مقایسه کنید ولی کریستیانو بازیکن بزرگی است و من به او احترام می گذارم.»
این انتقال بعد از حضور الکسیس در رقابتهای کوپا آمه ریکا برای تیم شیلی انجام شد و البته روند مذاکرات برای انتقال او از اودینزه به بارسا کار آسانی نبود ولی سانچس در صحبتهایش اعلام کرد که گواردیولا نقش مهمی در تصمیم گیری او برای انتقال به تیم کاتالان داشته:« گواردیولا به من زنگ زد و رفتار او برایم بسیار مهم بود. او به من اطمینان داد که مرا می خواهد.»
او بعد از 3 سال حضور در اودینزه به بارسا پیوست و در آخرین فصل حضورش در این تیم، در 31 بازی ای که انجام داد برای اودینزه 12 بار گلزنی کرد و به این تیم کمک کرد تا فصل را در جمع 4 تیم برتر سری آ به پایان ببرد.»
گواردیولا: "یک بازی جدی انجام دادیم"
مربی بارسا نسبت به بازی تیمش در نخستین دیدار پیش فصل در اسپلیت خوشبین بود. او نیمه ی دوم را به نیمه ی اول ترجیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پپ گواردیولا از عملکرد تیمش در اسپلیت راضی بود. بازیکنانش نمایش خوبی در خارج از خانه مقابل هایدوک (0-0) داشتند. او در این باره گفت: "زمان زیادی برای تمرین با همدیگر نداشتیم و از بازیکنان جوان استفاده کردیم... بنابراین عملکرد خوبی بود، من راضی هستم. یک بازی جدی انجام دادیم". او افزود اولین بازی این مزیت ها را داشت: "برخی ایده ها را به وجود آورد و باعث شد چند کیلومتر بدویم".
همچنین گواردیولا تصدیق کرد که: "نیمه ی دوم بهتر از نیمه ی اول بود" و این که: "از بازیکنانی که برای اولین بار به میدان می رفتند راضی ام".
اینیستا و فونتاس نیز با مطبوعات صحبت کردند:
اینیستا
"الکسیس بازیکنی عالی است، او قدرتمند و سریع است. امیدوارم احساس خوبی داشته باشد و اینجا راحت باشد".
"ما از رفتن بویان ناراحتیم زیرا او دوست خوبی است".
فونتاس
"سخت بود، ما فقط یک هفته تمرین کرده بودیم اما بازی خوبی ارائه دادیم".
"با فریادهایی که تماشاگران می زنند، اگر تمرکزتان بیشتر باشد هم تفاوتی نمی کند".
"به خاطر اولین بازی ام در تیم اصلی خیلی خوشحالم".
"من احساس مسئولیت نمی کنم، بلکه احساس هیجان، کار، از خود گذشتگی و کمک به تیم تا سرحد توانم را دارم".
مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
رویای کودکی برای الکسیس به حقیقت پیوست
هواپیمای بازیکن شیلیایی در ساعت 20:15 در فرودگاه ال پرات به زمین نشست و سپس عکاسان در کنار نماد بارسا در بیرون دفتر کمپ نو از او عکس گرفتند، و گفت که از نظر او بارسا بهترین مکان برای بردن جام می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمی طول کشید ولی اکنون او اینجاست. الکسیس سانچز، اولین بازیکنی که بارسا در فصل 11-2010 قرارداد بست پس از رسیدن به مرکز کاتالونیا به ورزشگاه جدیدش نگاهی انداخت. او برای گرفتن عکس و مصاحبه با بارسا تی وی مستقیما به خارج دفاتر کمپ نو رفت. او گفت: "من و خانواده ام فکر می کنیم که بارسا بهترین باشگاه برای بردن جام و شاد بودن می باشد. از بچگی این رویای من بوده است."
استقبال باشکوه
بازیکن شیلیایی پیراهن شماره 9 را به تن خواهد کرد، و طی ورودش چه در فرودگاه و چه در کمپ نو گفت: "خیلی خوشحالم، انتظار این را نداشتم... این بزرگترین باشگاه جهان است. امیدوارم بهترین نمایشم را ارائه دهم." الکسیس گفت که یکی از دلایلی که او می خواست به بارسا بیاید "شیوه بازی آنها بود، در حال حاضر این بهترین روش در جهان است."
این مهاجم دوشنبه یک تست پزشکی را انجام خواهد داد. پس از آن به هواداران معرفی خواهد شد و برای اولین بار پیراهنش به او تعلق خواهد گرفت.
مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir