باشه امیر جان حرفی نیست....اما من اگه جات بودم واسه بازی که چندین ماه دیگه برگزار میشه از الان کری نمیخوندم:دی
خیلی چیزها ممکنه عوض بشه....
Printable View
باشه امیر جان حرفی نیست....اما من اگه جات بودم واسه بازی که چندین ماه دیگه برگزار میشه از الان کری نمیخوندم:دی
خیلی چیزها ممکنه عوض بشه....
نه بحث سر چیز دیگه ای هست .نقل قول:
در اینکه چلسی خوبه تو این فصل شکی نیست. تو همین بازی هم هم خیلی چیزها رو نشون داد شاید از روز بدش خورد به منچستر اماده.
من از این مربی چیز هایی زیادی تو این بازی دیدم و میتونه یه مورینیو جدید باشه.مسلما در ادامه چیزهای بیشتری خواهیم شنید ولی خب تو این بازی جلو فرگی کبیر کم اورد هر چند موقعیت های خوبی هم داشت.
تو بازی برگشت هم امیدوارم ما رو به زانو بزنید ولی شاید اتفاقی که برای ارسنال افتاد واسه شما هم تو اون بازی بیفته.انشاا.. قبل و بعد اون بازی زیاد با هم حرف(:31::21:)خواهیم زد.
در کل بهتره بحث های حاشیه ای پیرامون این بازی همین جا تموم بشه و تاپیک راه اصلی خودشو ادامه بده .
هر چند تو همین بحث و جدل ها هم به هیج وجه توهینی نشد و خیلی دوستانه کل کل کوچیکی بوجود اومد.
اگه خواستی ادامه بدی دوست من تو پروفایل ما در خدمتیم امیر اقا
رسته چلسی موقعیت داشت ولی اونا هم شانس اوردن 5 تا نخوردن!! یه پنالتی که نزدیم، یک پنالتی که خیلی باورنکردنی داور به کول کارت داد ولی خطاشو نگرفت، دو بار که به تیر زدیم. شاید اگه هر دو تیم خوش شانس نبودن بازی 8-3 میشد به نفع ما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مهاجم 20 ساله رقابت هاي فصل جديد را بسيار خوب آغاز کرد اما در ديدار منچستريونايتد مقابل آرسنال که با پيروزي 8-2 شياطين سرخ به پايان رسيد، دچار پارگي همسترينگ شد.
دنی ولبک، مهاجم جوان منچستریونایتد، اعلام کرد آماده بازگشت به ترکیب اصلی تیمش است.
این مهاجم 20 ساله رقابت های فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد اما در دیدار منچستریونایتد مقابل آرسنال که با پیروزی 8-2 شیاطین سرخ به پایان رسید، دچار پارگی همسترینگ شد اما اکنون در انتظار بازگشت به میادین است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از چند روز قبل تمریناتم را آغاز کردم و بعد از استراحت در روز یکشنبه، از روز دوشنبه تمریناتم را شروع کردم.اگر نمی خواستم بازی کنم، تمرین نمی کردم."
یونایتدها امشب در جام اتحادیه مقابل لیدز قرار خواهند گرفت و ولبک این دیدار را فرصتی مناسب برای درخشش بازیکنان جوان تیم می داند.
" این دیدارها اهمیت زیادی برای باشگاه دارد. فکر می کنم استفاده از بازیکنان جوان در چنین دیدارهایی می تواند بسیار مثبت باشد. امیدوارم چند نفر از آنها فرصت بازی پیدا کنند. استعدادهای زیادی در منچستریونایتد وجود دارد و من مطمئنم، اگر آنها فرصت بازی پیدا کنند، می توانند استعدادشان را نشان دهند."
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=54529&title=%D8%AF%D9%86%D9%8A_%D9%88%D9%84%D8%A8%DA%A9:_%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A_%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85
منچستر تونست تو جام حذفی با 2 گل اوون و تک گل گیگز 3-0 لیدز رو شکست بده
آمار و ارقام لیگ برتر انگلیس تا کنون به نقل از سایت ساکرنت. (تقریبا همه ی آمار به نفع منچستره):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین.
90/6/30
یه نکته جالب بعد از گل نانی که مارتین تایلر هم بهش اشاره کرد این عکسه
ببینید خودش گویای مطلب هست:
تام کلورلی احساس ناامیدی می کند
تام کلورلی هافبک جوان یونایتدها که به عنوان یکی از ستار ه های درخشان منچستر در این فصل نمایان شده بود از مصدمیتی که باعث شده پیشرفت او به تعویق بیافتد ناراحت است واحساس ناامیدی می کند اما مصمم است که زود به میدان بازگردد
جوان 22 ساله در بازی یونایتد مقابل بولتون از ناحیه رباط پا به خاطر تکل خطرناک کوین دیویس دچار مصدمیت شد و حالا باید یک ماه به دور از میادین باشد کلورلی که فصل گذشته به طور قرضی در ویگان بود در این فصل در همه بازی های یونایتد از ابتدا در بازی قرار گرفته بود و کاملا واضح است که او بخش عمده ای از برنامه های سرالکس در این فصل است
پس از دررفتگی شانه و مشکل جدی زانو که در جریان حضورش در تیم های واتفورد و لستر بوجود آمد حالا این آسیب دیدگی نیز درست وقتی که او در حال پیشرفت بود باعث دلخوری وی شده است کلورلی در مصاحبه اختصاصی با sky sports.com در جواب سوالی که از او پرسیده شد آیا این مصدمیت باعث ناامیدی شما شد گفت بله اما من به شدت تلاش خواهم کرد .و امیدوارم که به زودی بازگردم
کلورلی بازی با بنفیکا در لیگ قهرمانان و بازی هیجانی با چلسی در هفته پنجم را ازدست داد و به نظر می رسد که بازی با لیدز در جام اتحادیه, بازی با استوک سیتی در هفته ششم لیگ برتر, بازی با بازل در لیگ قهرمانان و همچنین بازی با نوریچ در هفته هفتم لیگ برتر رو از دست خواهد داد و بازگشت وی برای بازی در انقلید در مقابل لیورپول در 15 اکتبر فقط یک سناریوی احتمالی است و به احتمال زیاد بازی انگلستان مقابل مونته نگرو در 7 اکتبررا نیز از دست خواهد با این حال کلورلی سعی کرد که ناراحتی بیش از حد خود از مصدومیتش رو با پاسخ به سوالی که از او شد پنهان کند وی در جواب سوالی که از او پرسیده شد احساس شما چگونه است گفت : این خیلی هم بد نیست من فقط سه یا چهار هفته باید صبر کنم
منبع : sky sports | نویسنده : مسعود جعفرزاده
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/?action=news&id=86
هایلایت بازی منچستر-لیدز رو از اینجا میتونید ببینید :
گل دوم اوون هم عالی بودکد:http://www.soccer-blogger.com/2011/09/20/leeds-vs-manchester-united-goals-0-3-highlights-video-2011-carling-cup/
چیچاریتو برای بازی با استوک امادس و مصدومیتش جدی نبوده
کد:http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3825688/Man-Utds-Javier-Hernandez-ready-to-face-Stoke.html