بخش spesial ops رو جا انداختی واقعا خیلی هیجانی شده با سری قبلی فرق کردهنقل قول:
Printable View
بخش spesial ops رو جا انداختی واقعا خیلی هیجانی شده با سری قبلی فرق کردهنقل قول:
بالاخره بعد از 6 ساعت و 35 دقیقه و 6 ثانیه بازی رو تموم کردم :31: قسمت آخر بازی بازی واقعا شاهکار بود :40: من هم Bf3 رو بازی کردم همین MW 3 رو ، واقعا Bf3 در مقابل این بازی جز گرافیک چیزی برای گفتن نداشت :3:
محتوای مخفی: مرحله آخر بازی
منم یه چن تا مرحله بازی کردم بازم همون حال و هوای همیشگیه cod ! هیجانش فوق العادس ! گرافیک ک همون گرافیک چن سال پیشه ،خیلی خوب میشد اگه روش کار میکردن ،صدا گزاریشم همونطور ک دوستمون گف باس ب دو بخش تقسیم شه موزیک متن عالی ولی صدای اسلحه ها و تیرا ضعیفه ،نارنجک ک افتضاحه ! اون یکی قسمتاشو هنوز نیگا نکردم ....
سلام
بازی رو امروز برای 360 خریدم . اومدم نصب کنم که اپدیت خواست
موقع اپدیت هم از طریق فلش . اررور E66 رو میده . و چراغ پایین راست هم روشن خاموش (چشمک زن) میشه . مشکل چیه ؟
اخرین باز پارسال اپدیت کردم و الان خواستم اخرین اپدیت رو بریزم که اررور بالا رو داد
کمک
دوستان 5 تا اسکرین شات هم من گرفتم از مرحله 1 . برای دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن .
ببخشید اگر اسکرین شاتها آماتوریه :11:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکسته نفسی نکنید...خیلیم حرفه ایه! مخصوصن اخری!
بازیش خیلی جذابه و هیجان انگیزه ولی فقط برای سه ساعت... بعدش باید بندازیش تو جوب :31:
آخری از کدوم سمت؟:دینقل قول:
ردیف دومو میگه.:20:نقل قول: