نسخه کنسولی...............:27:نقل قول:
Printable View
نسخه کنسولی...............:27:نقل قول:
نقل قول:
پست اول تاپیک زیر :
نسخه Awesome کامله ( deluxe version + n7 contents + from the ashes dlc )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نسخه ی Awesome رو جایی میشناسه بفروشن که تا وقتی کرک اومد دانلود کنیم ؟
کسی نسخه ی Awesome رو حوالی ِ ونک داره من ازش بخرم ؟
الان 3 روزه لينكهاي بازي اومده ولي كرك نشده.
ميگم نكنه از قفلي چيزي مثل DRM استفاده كنه؟ ديگه انقدر نبايد كركش طول مي كشيد.
فایل های اجرایی ea قفل امنیتی داره که تا روز پخش قابل باز شدن نیست. حتی اسکیدرو .. نمیتونن تا اون روز کرک کنن.پس باید صبر کردچهارشنبه کرک بیاد.
الان تقریبا 3 ساعت و 15 دقیقه به انتشار بازی مونده..درسته؟
درستهنقل قول:
الان تقریبا 3 ساعت و 15 دقیقه به انتشار بازی مونده..درسته؟
ظاهرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره معکوس بازیه که توی فروم بایوور به اون اشاره شده بود
+
چند روزه از این می ترسم که بازی اونجوری که انتظار داشتیم نباشه
فعلا نقد خاصی از بازی نیومده ولی مثلا پیش از بعضی سایت ها از مولتی پلیر بازی ایراد گرفته بودن یا جدیدا یه سری سایت ها هم گفتن که ممکنه بازی از یه سری نظرها ناامید کننده باشه
ولی امیدوارم که اصلا به این صورت نباشه و بازی سوتی یا ایراد بزرگی نداشته باشه
+
این دو تا ویدئو آخر بازی یعنی ویدئوی سیر تکاملی سری مس افکت و ویدئوی لانچ بازی رو دیشب دیدم که هر جفتشون عالی بودن. مخصوصا ویدئوی لانچ بازی که فکر کنم یه جورایی طوری طراحی شده بود که گیمرهای بیشتری جذب بازی بشن و کلا EA در این زمینه ها تخصص داره :دی
بازی کسایی که بازی کردند گفتند عالیه و از مس 2 بهتره و تصمیمات سخت زیادی میگیرم ولی دیالوگ خودکار زیاد داره و آماده کنید خودتون رو برای پایانی که انتظار ندارید و البته کلی گریه برای تک تک مراحل
اهنگ های بازی با حجم 750 مگ
و با فرمت mp3 با حجم 100 مگ
Password: awesome
کتاب های بازی که همراه نسخه collector edition پخش میشد . کتاب art of mass effect رو دانلود کردید نگاه نکنید چون به شدت اسپویل داره
نقل قول:
منم چند روز بود که میترسیدم بازی اون طور که باید باشه نشه
وقتی که دمو رو بازی کردم نظرم عوض شد
دقیقا بایو ور ME1 و ME2 رو تلفیق کرده و خوبی هایی هر کدوم رو در ME3 آورده
+
در مورد مولتی بازی ، بعضی ها میان مولتی رو با بازی های بزرگ ( از نظر مولتی ) مقایسه می کنند
به نظر من اتفاقا خیلی خوبه که مولتیش فقط Co-op ـه و باید با هم تیمی ها ریپر ها رو از بین ببریم
وقتی داستان بازی به این صورته ، چه معنی میده هم دیگه رو بکشیم ( البته قبول دارم جذابیتش خیلی بیشتر میشد )
یک حسن دیگه هم داره اینه که وقتی مولتی رو بازی کنی توی اکشن بازی قوی تر میشی و در درجات سختی بالا از بازی لذت میبری
من که به ME3 امیدوارم :40: