ممنون,.نحوه روت کردن و رام ریختن رو بلد نیستم.سخته?جی کار. کنم?ممنوننقل قول:
ممنون,.نحوه روت کردن و رام ریختن رو بلد نیستم.سخته?جی کار. کنم?ممنوننقل قول:
من در مورد گوشی دیفای اطلاعات دقیقی ندارم و بیشتر اطلاعاتم تو حوزه ی X8 و Galaxy s است.ولی چون اساس کار گوشی های اندروئیدی ها یجوره من بشتر مسائلی که در بین اینها مشترک هست رو میدونم.نقل قول:
ولی کلا کار سختی نیست و میتونی اینهارو انجام بدی.حالا من میرم تو سایت های خارجی میگردم دنبال آموزش ها.سعی میکنم امشب برات بذارم.
نقل قول:دوست عزیز من یه روش ساده برای نصب ریکاوری (پیش نیاز نصب رام) پیدا کردم یه فیال رو باید نصب کنی و بعد ریکاوری رو داری.نقل قول:
حالا اگه دوست داشتی فردا به من بگو تا بهت توضیح بدم که چکار کنی.البته PM بده که بهت ای دی یاهوم رو بدم و اونجا با هم صحبت کنیم تا راحتتر بگم چکار کنی.
بیشتر توضیح میدینقل قول:
خیلی ممنون.بهتون پخ شدنقل قول:
دوستان دیگه خیلی هم سیکرت کاری نکنید. :31: اگه نتیجه داشت اینجا اعلام کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن!
در ضمن اگه نیاز ندارید فعلا بیخیال کاستوم رام بشید چون دردسرش زیاده.(سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!) مخصوصا شما مهران جان که فارسی هم ساپورت میکنه گوشیت! نمیدونم دیگه چی میخوای؟ :46:
از قرار معلوم دارن روی بوت لودرش کار میکنن اگه بشه آنلاکش کنن خیلی کار ما کاربرا راحتتر میشه و خطر کار هم کمتر میشه.
یه پیشنهاد برای دیفای دارها:
این بازی رو نصب کنید( شدیدا جالبه و شبیه GTA هستش) ببینید بعد از نیم ساعت بازی باتری تون از 100% میرسه به چند درصد؟
با brightness 30%
مال من بعد نیم ساعت از 100% رسید به 60% :41: به نظرتون ضعیف نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://download.pandaapp.com/android-app/gangstar2-miami-vindication-hd3.1.6-id2802.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز صبح رفتم علاعدین. طبقه اول شاید در کل 5 تا مغازه بود که دیفای یا به قول اونا دفی رو داشتن که قیمتش رو از 470 میدادن تا 510 تومن:18:.
طبقه 6 هم که دوستمون ba maram گفته بود یه مغازه بودش که متاسفانه متاسفانه دوتا سفید داشت که 440 میدادش اما من که نیگاش کردم به نظرم جالب نیومد به خاطر همین دست از پا درازتر برگشتم.:13:
فک کنم دیفای رو از هر شهری بجز تهران بخریم به نفعمونه.
دوستان اکيدا توصيه ميکنم رامتون رو عوض نکينيد که خيلي باگ دارن رامهاي کاستوم عرضه شده براي ديفاي فقط صبر کنيد تا رام رسمي ۲.۲ بياد
يه خبر خوب هم براي دوستاني که فارسي رو گوشيشون ساپورت نميکنه نسخه جديد فايرفاکس کاملا از زبان فارسي پشتيباني ميکنه و بدون مشکل سايتهاي فارسي زبان رو نشون ميده
چه ورژن از فایر فاکس؟ یعنی دیگه فونت ریختن و روت کردن هم لازم نیست؟ :20:نقل قول:
لینک دانلودش رو هم اگه امکانش هست اینجا بذارید تا مام امتحانش کنیم. مرسی :11: