آيدي دارد :46:نقل قول:
به لهجه اصفهاني علاقه مند ميشويم :27:
Printable View
آيدي دارد :46:نقل قول:
به لهجه اصفهاني علاقه مند ميشويم :27:
بروبچ كي شماره تلفووون پشتيباني شركت مهران و بامداد رو داره؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واجب الوجود بيده ... التماس دعا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مهران كه همش روي پيغام گيره
ولي بامداد 8248483
بامداد ديگه اي دي اس ال نميده .
راستي نويد نظرت چيه از حسابگر اي دي اس ال بگيرم ؟
مرسي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستي بازم از سه راه سيلو ديدمت .... پياده داشتي قدم ميزدي .... بدجور رفته بودي تو فكر ... ناراحت نباش يا خودش مياد يا نامش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابگر نه اينكه عالي باشه اما نسبت به بقيه isp ها بهتره ... شك نكن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بامداد نماینگی شاتل بود نتونست خوب کار کنه نماینگیشو گرفتن دادن به حسابگر.نقل قول:
حسابگرم داره ای دی اس ال 9800 تومانی البته شبانه راه اندازی میکنه
سرعتشم که خوبه محدودیت نداره از مهران ارزان تره کرانی مرد شریفیه دیگه از این بیشتر میخوای ؟ امانش نده بگیر :20:
اگه اين سرويس شبانه راه بيفته براي من خوبه ...نقل قول:
قابل توجه ووکمن . من الان با ویستا دارم ÷ست میدم ها . حال کردی ؟
سرعتش خوبه .
فردا برات زنگ میزنم که ویستا رو بگیری .
ممنون
بهروز
ایییول ... دیدم پستت خوشگل تر شده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... پس بگو ...:27:نقل قول:
باشد که روزی چشممان به جمال Retail روشن شده و نورانی شویم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه کرمانشاه Adsl +2 نداره ؟
نوید جان کرک ویستا رو برات اپ کردم .
خودشم فردا بهت میگم کجا بیایی بگیریش