پودولسکی پارسال میلان نرفت بعد بیاد بره رم؟
لوکاس هم جزو اون بازیکناییه که homesick دارن و نمیتونن تو جایی به جز شهرشون خوب بازی کنن پس فکر نکنم خارج از آلمان و حتی کلن بازی کنه
Printable View
پودولسکی پارسال میلان نرفت بعد بیاد بره رم؟
لوکاس هم جزو اون بازیکناییه که homesick دارن و نمیتونن تو جایی به جز شهرشون خوب بازی کنن پس فکر نکنم خارج از آلمان و حتی کلن بازی کنه
با با ارزش ترین لژیونرها از نگاه مالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستر سیتی با بواتنگ 13 تا بسته؟!!!! دستش درد نکنه البته:31:نقل قول:
حیف هیسلزپرگر . یاد شوتاش بخیر فکر می کردم بازیکن خوبی بشه!
فکر نکنم 10تا بیشتر داده باشن بابتشنقل قول:
این ارزش تخمینی فعلیشونه
توماس هم فکر کنم اگه تو آلمان میموند بهتر بود ولی به قول خودش مجبورش کردن بره از اشتوتگارت
بودجه 60 میلیون یورویی بایرن مونیخ برای خرید در تابستان
به گزارش نشریه بیلد، زمانی به یوپ هاینکس در تابستان آینده هدایت بایرن را برعهده بگیرد، بودجه ای 60 میلیون یورویی برای خرید بازیکن در فصل نقل و انتقالات در اختیار خواهد داشت.
در چند روز اخیر از فابیو کوئنترائو، مدافع راست بنفیکا و مانوئل نویر، دروازه بان شالکه، به عنوان اهداف قطعی بایرن در فصل نقل و انتقالات یاد شد اما باشگاه باواریایی بازیکنان زیادی را برای تابستان آینده در نظر دارد.
یکی دیگر از بازیکنانی که بایرنی ها برای خط دفاعی در نظر دارند، گرگوری فن در ویل است که در صورت عدم انتقال کوئنترائو به آلیانس آره نا می تواند در سمت راست خط دفاعی بایرن جای بگیرد.
آرین روبن نیز روز گذشته با ستایش از این مدافع هلندی گفت:" او یک استعداد بزرگ با پتانسیلی بالاست. فکر می کنم او در بایرن خیلی خوب جا بیفتد.
علاوه بر این بایرنی ها به دنبال تقویت قلب خط دفاعی شان نیز هستند و برای این پست جروم بواتنگ از منچسترسیتی و بندیکت هوودز از شالکه را مد نظر دارند.
از سوی دیگر یوپ هاینکس اعلام کرده دوست دارد آرتور ویدال را با خود به بایرن ببرد. هرچند رودی فولر، مدیر ورزشی لورکوزن اعلام کرده این بازیکن 23 ساله فروشی نیست. همیت آلتین توپ نیز قصد ندارد قراردادش با بایرن را تمدید کند و به همین دلیل مدیران باشگاه می خواهند ایوو لیسویچ از کایزرسلاترن را جانشین او کنند.
آلتین توپ و میرو کلوزه برای پیدا کردن فرصت بازی بیشتر در انتهای فصل بایرن را ترک خواهند کرد و آندریاس اوتل نیز احتمالا راهی هرتا برلین خواهد شد.
با جدایی کلوزه بایرنی ها باید یک مهاجم جدید را جانشین او کنند. گفته می شود دیمیتار برباتوف، مهاجم بلغاری منچستریونایتد، یکی از گزینه های بایرنی ها برای خط حمله است.
----------
report - Coentrao, Neuer, Vidal, Boateng, Ilicevic & Berbatov: Bayern Munich to splash €60 million on summer signings
کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/03/31/2419724/coentrao-neuer-vidal-boateng-ilicevic-berbatov-bayern-munich
آرین روبن: بایرن را دوست دارم اما نمی خواهم در لیگ اروپا بازی کنم
آرین روبن، ستاره هلندی، بایرن اعلام کرد علی رغم اینکه از حضور در این تیم راضی و خوشحال است اما به پیشنهادهایی که ارائه شود، فکر می کند.
با توجه به نتایج ضعیف بایرن در رقابت های این فصل بوندس لیگا و احتمال عدم راهیابی این تیم به رقابت های لیگ قهرمانان فصل آینده، حضور روبن در این باشگاه نیز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. ستاره هلندی اخیرا اعلام کرد دوست ندارد در لیگ اروپا بازی کند.
در حالی که گفته می شود باشگاه میلان به دنبال خرید این ستاره 27 ساله است، او احتمال انتقالش به تیمی دیگر را رد نکرد.
روبن در گفتگو با بخش آلمانی سایت گل گفت:" نمی خواهم بگویم در بایرن می مانم یا می روم. من از بودن در مونیخ راضی هستم و می خواهم اینجا بمانم. اما از گذشته یاد گرفتم که هرگز نمی دانید در آینده چه اتفاقاتی رخ می دهد.
من همیشه گفته ام که دوست ندارم در لیگ اروپا بازی کنم. بایرن مونیخ تیمی است که همیشه باید در لیگ قهرمانان حضور داشته باشد."
روبن در سال 2009 به بایرن مونیخ پیوست و به این تیم کمک کرد تا فصل گذشته در بوندس لیگا و لیگا پوکال به قهرمانی برسد. او همچنین نقشی کلیدی در رسیدن بایرن به فینال رقابت های چمپیونزلیگ داشت.
-----------------------------
Bayern Munich’s Arjen Robben open to summer move
Bayern Munich's Toni Kroos signs new deal until 2015کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/03/31/2420358/bayern-munichs-arjen-robben-open-to-summer-move
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/03/31/2420079/bayern-munichs-toni-kroos-signs-new-deal-until-2015
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
حمله به ورزشگاه وست فالن ناکام ماند/ دستگیری بمب گذار توسط پلیس
پلیس آلمان یک مرد را که قصد بمب گذاری در ورزشگاه وست فالن در دیدار پیش روی دورتموند مقابل هانوفر را داشت، دستگیر کرد.
به گزارش نشریه بیلد، پلیس با کشف دو حفره درون زمین، یکی در نزدیکی کرفلد و دیگری در نزدیکی ورزشگاه وست فالن، که در آن مواد منفجره پنهان شده بود، متوجه این موضوع شد.
فرد دستگیر شده که شهروند آلمان است اعلام کرده قصد حمله به ورزشگاه را داشته است. پلیس معتقد است او قصد داشت به هوادارانی که روز شنبه برای دیدن دیدار دورتموند مقابل هانوفر به ورزشگاه می رفتند، حمله کند.
میانگین تعداد تماشاگر در دیدارهای خانگی این فصل دورتموند 80270 نفر بود. انتظار می رفت دیدار این هفته دورتموند، صدرنشین بوندس لیگا، با هانوفر، تیم سوم جدول، نیز با استقبال زیادی مواجه شود و این ترتیب پلیس از ایجاد یک فاجعه جلوگیری کرد.
-----
Bomb attack was planned for Borussia Dortmund - Hannover match
کد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/03/31/2419796/bomb-attack-was-planned-for-borussia-dortmund-hannover-match
.
بایرن حتما سهمیه لیگ قهرمانان رو می گیره . شکی نیست !
نه تنها به روبن و ریبری سال بعد احتیاج داریم بلکه باید 2-3 تا بازیکن تراز اول هم بگیریم . یک مدافع و یک دروازبان (نویر ) ازواجبم واجب تره!
انشالله که هانوفر میبازه و بایرن گلادباخ رو میبره تا بایرن بره سوم و بعدشم دیگه پایین نمیادنقل قول:
کونترائو که بیاد دفاع چپ بایرن بیمه میشه
نویر هم میتونه مثل کان یه 10-12 سالی دروازه رو بیمه بکنه
میمونه خرید بواتنگ که میتونه توی کل پستای خط دفاعی بازی بکنه و یه مدافع وسط خوب
اونوقت بایرن صاحب یکی از بهترین ترکیبای اروپا میشه
بچه ها تو کانون هوادار نوشته که شواینی رو دادن به دورتموند و به جاش گوتزه رو گرفتن.... اول شوکه شدم ولی بعدش یادم اومد اول آوریل هست و این چیزا خیالم راحت شد : دی