با سلام.جناب gtairani اگر لطف بفرمایید بخش پیغام خصوصی خود را فعال بفرمایید بینهایت ممنون خواهم شد.سوالی از خدمتتان داشتم.با تشکر
Printable View
با سلام.جناب gtairani اگر لطف بفرمایید بخش پیغام خصوصی خود را فعال بفرمایید بینهایت ممنون خواهم شد.سوالی از خدمتتان داشتم.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت من اين بود.چطوره ؟
سلام به همه عزیزان
عیدتون مبارک . من از مخابرات adsl گرفتم . متاسفانه با گذشت ۱ هفته هنوز وصل نشده !
امروز ۱۸۹۹ تماس گرفتم و بهم گفتند که باید با مرکز پیام نور صحبت کنم.
کسی شماره مرکز پیام نور را داره ؟ ممنون میشم که برام بفرستید .
ممنون و متشکر
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ1YzM0QDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAhDOwUDQ6UGb0lGd
راستی پیش شماره من ۴۴۰۹ شروع میشه . اما تو این مرکز تلفنها با ۴۴۰۹ شروع نمیشن . حالا میدونید که چرا باید اینجا زنگ بزنم ؟
سلامنقل قول:
شما اگه کارشناسی ارشد یا خانواده شهدا یا دانشجوی مجازی یا خانواده شهدا یا استاد دانشگاه یا قاضی باشید راحت می تونید 256 بگیرید
من هم 256 دارم بخاطر دانشجوی ارشد بودن داداشم
حالا اگه یکی از اینهایی که بالا گفتم هستید مدارک لازم رو ببرید مرکز اصلی منطقتون (یعنی مرکزی که مثلا برای
منطقه ی 8 مخابراتی بقیه ی مراکز اون منطقه زیر نظر اون کار می کنن) و اگر اونجا هم خواستن بازی در بیارن برید
مرکز کل مخابرات تهران که اونجا دیگه مجبورشون می کنن بهتون 256 بدن
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
سلامنقل قول:
یا اشتباه کردن و یا رئیس کل منطقه ی مخابراتی با کد 4 میشه همین مرکز مخابراتی پیام نور که احتمالا مشکلی که دارید به اونها مربوط میشه
سرعت پیج صفحات افتضاحه.
سرعت دانلود هم کمه.انقد اعصاب خورد کنه که نگو.برا دان یه فیلم 2 روز اسیر میشی.من که هفته ای 100 مگ هم دانلود نمی کنم.
مزخرفه!اسمش نامحدوده ولی کاری کردن که اصلا دوس نداری باهاش دان کنی.پیج هم که ماشاا....
نقل قول:
یه تست سرعت از speedtest بذار
سلام
من یک سرویس 256 دارم که تازه وصل شده
سرعت متوسط دانلود حدود 30.5 هست که بدون فایروال شاید 31 هم بشه و تقریبا در یک ساعت 107 مگابایت دانلود کردم
پینگ از سایت speedtest گرفتم 308ms بود ولی pingtest نتیجه رو 396ms نشون داد
حالا با تمام این توضیحات میخوام بدونم شرایط من چطور هست و آیا میشه بهترش کرد؟
شنیدم بعضی با سرعت 256 دانلودشون روی 40 - 50 یا حتی 60 هست
آقا سرعت دانلود من 2 روزه بيشتر شده چرا؟ سرعت دانلود 20 ه.