اينم پيام هاي بازرگاني تاپيك:31:نقل قول:
Printable View
اينم پيام هاي بازرگاني تاپيك:31:نقل قول:
امشب جوادگزارش می کنه می تونه بندازه این کارروهم میندازه
فردوسی پور خیلی خوب بازی رو گزارش کرد و مثل جاودانی یه تابلو بالا سرش نزده بود بگه من طرفدار کدوم تیمم. جاودانی تو هر صحبتی که میکنه یه تیکه هم از آلمان صحبت میکنه بابا کلی تیم شایسته دیگه هم هست. فردوسی پور با دادن اطلاعات خوبی در باره سال 1966 و اون گل و تیکه انداختن هالی جالب به انگلیسی ها یکی از بهترین گزارش هاش رو داشت. کشته مرده اون جمله آخرشم که گفت انگلیسی ها میگن ما دو تا جنگ جهانی بردیم و یک جام جهانی(خیلی جالب آخرش به این شعار تیکه انداخت)
آقا تبریک . گزارشگر جواته ; )) . قلم و کاغذاتونو حاظر کنین .
هنوز نیومده ، داره چرت میگه:نقل قول:
1. مسی کاپیتان آرژانتین :31: ، که البته اصلاحش کرد
2. جالبه بدونید که همین چهره (ماکز) مدتی توی بارسلونا بازی کرده:18::27:
3. مسی حرکت میکنه ، مسی ضربه رو میزنه ، مسی گل نمیزنه:31:
جواد خیابانی :
از صحنه های از رقابت های مختلف جام جهانی
همه چی در این مسابقه دیدیم چیزی که ندیدم فقط گله به نظر میرسه اونم باید ببینیم
LOL
جبران کرد .اول بازی آرژانتین آوردنش که بگه: انگلیسا با اون بی اخلاقی های قبل از شروع جام حقشون بود حذف شن. :18: یکینیست بهش بگه...-حالم بد شد از دست این ... و جاودانی - :2:نقل قول:
در مورد عادل هم درست میگین. اول می گفت انگلیسیها میتونن شکستشون رو توجیه کنن حتی با این نتیجه. بعد هی تکذیب می کرد.
عادل عادل باش.
در ضمن فردوسی پور تو که انگلیس رو دوست داری نمیخواد خودتو توی دل آلمانا هم جا کنی.
ولی بازم فکر کنم تنها گزارشگرییه که اگه چیزی رو بر علیه یک تیمی بگه بازم طرفدارای اون تیم ببخشنش.
عادل یه 10 دقیقه ای گیر داده بود به رسانه های انگلیسی ول نمی کرد!!!
دیوانمون کرد این مردک با این چرت و پرتاش!
من قبل شروع بازی، دوتا قرص خوردم که سر درد نگیرم اما فهمیدم که قدرت چرتگویی جواد خیــلی بالاس و با دوتا قرص نمیشه در امان بود! سر درد گرفتم!
+
یکی از جالب ترین سوتیهاش، جایی بود که گفت فرصت برا مکزیک که گل اول بازی رو بزنه(در حالیکه 2-0 آرژانتین جلو بود!)
+
کلا باید از اول بره سر کلاس درس(اونم کلاس اول ابتدایی!: دی) بلکه بتونه یه نیمه رو مثه آدم گزارش کنه!
جمله بندی افتضاح!
+
این نامردیه که این کلنگ، دوتا از بازیهای آزژانتین رو گزارش کرده تا حالا!: دی
پیرو حرف یکی از دوستان مبنی بر اضافه شدن به اطلاعاتش بعد از گزارش عادل:
من بعد از گوش کردن به گزارش جوات ، احساس میکنم که داره از اطلاعاتم کم میشه:27: