مثل اینکه تازه واردها را تحویل نمی گیریدنقل قول:
مثل اینکه تازه واردها را تحویل نمی گیریدنقل قول:
-عماد عزيز چون تازه عضو هستين و تعداد پست هاتون كم هست ابتدا تاييد ميشه وبعد نمايش داده ميشهنقل قول:
من الان پست شما رو ديدم
-منظورتون b650 هست يا c650 ?
-پنل b650 وc650 كنتراست بهتري دارند علاوه بر اينكه امكانات بهتري دارند
ببخشید مثل اینکه در این تاپیک اشتباهی پست زدم باید. این تاپیک مربوط به مدل B690 می باشد اما سوال من مربوط به سامسونگ C695 می باشد.
سوال من این است که کیفیت رنگ و تصویر در سامسونگ C695 بهتر است یا سونی EX500 ( با صرف نظر از امکانات موجود در هر دو TV ) فقط کیفیت تصویر و رنگ برام مهم است
با تشکر از جواب قبلی شما
-خواهش ميكنمنقل قول:
-به نظر من در پنل C695 فراي امكانات خوب وعالي كنتراست بهتري داريم و بازتوليد رنگ مشكي كاملا قابل قبول در بين ال سي دي ها
با تشکر از راهنمایی ارزشمندتان
سلام دوستان
من یه lcd b690 32 اینچ دارم که موقع کارکردن صدایی مثل صدای (هوووووم) از پنل دستگاه میاد که با کم و زیاد شدن
نور back light شدتش یه خورده کم وزیاد میشه . که این صدا مخصوصا شبها که محیط اطراف ساکته و صدای tv کمه خیلی محسوسه و عصاب خورد کنه .
می خواستم بدونم کسی از دوستان با این مدل همچین مشکلی داشته و چیکارش میشه کرد.
-من دقيقا همين مدل رو داشتم و همچين صدايي نداشتنقل قول:
-شايد ايراد مربوط به منبع تغذيه باشه
واسه ما هم يه صدايي داره ولي بايد گوشتو ببري نزديك برد (بالاي پنل سمت چپ) تا شنيده بشه معمولا اين صدا ها ميتونه از قطعات الكترونيكي مثل خازن هاي منبع تغذيه باشه من توي دستگاه هاي مختلف ديدم dvd player خودمون هميشه يه صدايي توش بود بازش كردم خازنشو عوض كردم درست شد اگه صداش زياده با گارانتي تماس بگير
دوستان و اساتید محترم سلام
من هم یه سامسونگ سری b690 دارم که مشکل مک آدرس داره و تو یزد هستم و نمایندگی سامسونگ هم کاری برام نمیکنه هرچی هم اینور و اونور زدم گفت از بالا بالا ها دستور دارن مک ادرس ها را ببندند اگه یکی از اساتید راه حلی برای این مورد پیدا کرده ممنون میشم به من هم بگه
با تشکر از تمام دوستان.
سلام دوستان
ببخشید که این تاپیکو از زیر خاک بیرون کشیدم
منم یدونه از این مدل دارم
جدیدا صداش خیلی کم شده و تو شبکه یک یه صدای ویز ویزی میاد که اذیت می کنه میدوتید باید چکار کنم؟