عملکرد ملیپوشان ایران برابر ایتالیا
به گزارش خبرگزاری فارس، دومین دیدار تیمهای والیبال ایران و ایتالیا از هفته پنجم رقابتهای لیگ جهانی والیبال از ساعت 21:30 به وقت تهران در سالن مملو از تماشاگر پالاسرادیمیگنی شهر ساساری در حالی که بازی نخست با نتیجه 3 بر یک به سود ایران خاتمه پیدا کرده بود، برگزار شد که در پایان شاگردان خولیو ولاسکو با نتیجه 3 بر 2 (25 - 22، 25 - 20، 20 - 25، 18 - 25 و 15 - 13) بازی را به حریف قدرتمند خود واگذار کرد.
ایوان زایتسف، بازیکن شماره 9 ایتالیا در این بازی توانست 18امتیاز کسب کند و امتیازآورترین بازیکن میدان لقب بگیرد.
سید محمد موسوی، بازیکن تیم ملی ایران هم با به دست آوردن 15 امتیاز به عنوان امتیازآورترین بازیکن ایران معرفی شد.
* آمار عملکرد ملیپوشان ایران در بخشهای حمله، دفاع و سرویس به این شرح است:
در بخش حمله شهرام محمودی از مجموع 25 حمله، توانست 12 امتیاز برای ایران به ارمغان بیاورد. پس از محمودی، امیر غفور از 20 حمله خود موفق شد 9 امتیاز کسب کند. رحمان داودی، دیگر بازیکن تیم ایران در این بازی 13 حمله انجام داد و موفق به کسب 8 امتیاز برای ایران در بخش هجومی شد.
در دفاع محمد موسوی عراقی در تیم ایران از مجموع 18 دفاع خود توانست 10 امتیاز کسب کند و پس از وی عادل غلامی 6 دفاع انجام داد که وی موفق به کسب 2 امتیاز شد. حمزه زرینی هم 6 دفاع انجام داد و توانست تنها 2 امتیاز برای ایران به ارمغان بیاورد.
در بخش سرویس هم عادل غلامی 23 بار پشت خط سرویس قرار گرفت و توانست 2 امتیاز مستقیم سرویس کسب کند. موسوی هم از 16 باری که پشت خط سرویس قرار گرفت 2 امتیاز کسب کرد. علیرضا مباشری هم از 4 باری که پشت خط سرویس قرار گرفت موفق شد یک امتیاز کسب کند.
ولاسکو: زايتسف بهترين بازيکن دنياست
سرمربي تيم واليبال ايران پس از شکست مقابل ايتاليا گفت: خوشحالم که بازيکنانم با قلب و مغز خود بازي ميکنند و به نظرم "زايتسف" بهترين بازيکن دنياست.
خوليو ولاسکو اظهار کرد: به نظر من زايتسف بهترين بازيکن دنياست و بسيار در پيروزي ايتاليا نقش موثري ايفا کرد. البته من به بازيکنانم گفته بودم که چگونه او را دفاع کنند و در حد زيادي موفق بوديم. واقعا از همه بازيکنانم ممنوم که خيلي خوب کار کردند.
به نقل از ايسنا، وي افزود: ما دو ست را باختيم و در جو سالن ساساري نتيجه را به تساوي کشانديم. اين همان چيزي است که از بازيکنانم ميخواهم. آنها امروز خيلي خوب کار کردند و با قلب و مغز خود جنگيدند. من به تک تک آنها افتخار ميکنم که اينچنين مقابل ايتاليا بازي کردند.
سرمربي تيم ملي واليبال ايران درباره بازي بعدي مليپوشان مقابل کوبا در اين کشور نيز گفت: کوبا تيمي قدرتي است و کاملا متفاوت با ايتاليا بازي ميکند. ما هم براي رويارويي با اين تيم بايد متفاوت کار کنيم. آنها ديروز روسيه را شکست دادند و خيلي روحيه گرفتهاند. مطمئنا کار سختي در کوبا پيش رو خواهيم