ميگم اگر اين 61 حذف بشه بهتره :31:نقل قول:
Printable View
ميگم اگر اين 61 حذف بشه بهتره :31:نقل قول:
تکرار امشب هم ساعت 14:30؟
نه فکر کنم 13:55 باشه!نقل قول:
معلومه، چون پیمان قاسم خانی همیشه با تفکر پیش میره.[اصلا به نظرم اون جمله تعبیر خود نویسنده از اون رسم خاص شکستنه] نه مثل بعضی نویسنده ها که تازه قسمت آخر میان داستانو از صفر شروع میکنن (Reset میکنن):2: (اشاره به 5th Sun:31:) ولی خداییش هر چی دیالوگ باحاله دادن به بهرام بگه.نقل قول:
یه جا ناهید گفته بود میخوای بذاری ستاره همینطوری مجرد بمونه دندوناش سفیدتر بشه؟ بهرام گفت این الآن ضرب المثل بود یا تبلیغ خمیردندون؟:27:
راستی شما چرا قرمز شدی؟:31: نکنه از شدت خشمه؟:31:
این قسمتش (رقیب 3) زیاد فوق العاده نبود.:13: چون نویسنده پایان خوبی را برای قسمت های رقیب در نظر نگرفت.:20: فقط صحبت های بهرام در پایان این قسمت خیلی باحال بود و حقیقتا در قالب طنز حقایقی را گفت...:10:
یاعلی
امشب نداد نه؟
نه بجاش فردا ساعت ۱۹:۴۵ داره
خیلی باحال بود!نقل قول:
دیدین میگفت فوتبالیست مورد علاقشون اگه اشتباه پاس بده خانوادش رو بهش یادآوری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلا همه محصولات(!) رامبد جوانو دوس دارم:31:
LOL !!! :27:نقل قول:
5th Sun
لابد پایان خوب ازدواج ستاره با امیرپاشا بود:27:نقل قول:
ستاره تو رستوران رژیم داشت واسه همین هشت تا سالاد سفارش داد (بعد بهرام گفت زیاده گفت آخه چیکار کنم سیرم نمیکنه:18:)
به خاطر یه مسابقه فوتبال نسبتا بی ارزش که حساسیت زیادی هم نداشت؛ نمیدونم تا کی باید سر وقت پخش سریالای پرطرفدار مسابقات ورزشی مزخرف پخش بشن:2::puke::2:نقل قول: