منم گرفتم سی دی رو(خب که چی!!!) اون انتظاری که داشتیم نبود
راستی این بومی گزینی باید اذیت کننده ی کسایی باشه که رتبه هاشون نه خیلی بده نه خیلی خوب شماها که همه رتبه هاتون خوبه چرا حرص میخورید من الان باید عزا بگیرم
Printable View
منم گرفتم سی دی رو(خب که چی!!!) اون انتظاری که داشتیم نبود
راستی این بومی گزینی باید اذیت کننده ی کسایی باشه که رتبه هاشون نه خیلی بده نه خیلی خوب شماها که همه رتبه هاتون خوبه چرا حرص میخورید من الان باید عزا بگیرم
اتفاقا پارسال اذيت كننده اونايي بود كه رتبه خوب آورده بودن.من كسيو ميشناسم كه با رتبه 21 (پارسال)دفعه اول برق شريف قبول نشد!!!!!!!!!!!اونايي كه رتبه متوسط ميارن به نفعشونه چون راحت تر و تو رشته اي بهتر مي تونن تو شهرشون قبول شن.نقل قول:
من که زخم خوردشون هستم و عذرم موجهنقل قول:
من نمیدونم اگه دیدم مکانیک تهران نیووردم میام همه شیشه ها ی تهران رو میشکنم حالا ببینید : دی
البته خب اینم هست ولی بجز رتبه خوبا واسه متوسطا بدتر بود چون اونا قبلا تهران قبول میشدن اما الان نه منظورم از متوسط سه رقمیه ها!!!20000 رو نمیگم در عوض به نفع رتبه های بالا شد مخصوصا تهرانیا که با رتبه های نجومی قبول مشدن تهران
زخم خورده!!! فکر نمیکنم واسه ی شما خیلی هم بد بوده باشه امسال به نظرم واسه هرکی بد بوده واسه ی شما خوب بوده نه؟!!!
اينو قبول دارم.اين تهرانيا خوب واسشون جور شد.تو همين سامان رشته زده بود يكي شريف قبول شده با رتبه اي بين 20000 تا 25000!!!فكر كن!!!!!!!!!!!نقل قول:
منظورم پارساله که رسما از طریق جراید و رسانه های سخن پراکنی اجدادم مقابل چشمانم هویدا شدنقل قول:
واقعا؟!!
اتفاقا بچه های ما حسابی دلشون سوخت ولی معلوم بود کسی که سال اول 310 میشه سال دوم واسه مای بیچاره شاخ میشه هرچند حضورتون خوب بوده باعث کسب آبرو واسه ی شهر
هیچم اینطور نیس!!نقل قول:
خیلی از دوستای من با رتبه های به اصطلاح نجومی حتی کاردانی تهران هم نیوردن بدبختا ! در صورتیکه سالای قبل با همون رتبه ها می شد مدیریت پیام نور قبول شد!!!
این سی دی سازمان سنجش از کجا گیر میاد ؟ (همین جدیده )