سلام عزیزم..تو dead eye..البته منظورم اول نت بود...حالا که گفتی منم وسوسه شدم کل بندازم..گیمیر تگ
SosoLaz
Printable View
سلام عزیزم..تو dead eye..البته منظورم اول نت بود...حالا که گفتی منم وسوسه شدم کل بندازم..گیمیر تگ
SosoLaz
از سال ٩٠ تا الان اين بازيو ميرم و ميتونم بگم روانيشم....؛(
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
جمله ی آخرتو بذار تو اسپویلنقل قول:
هنوز خیلیا هستن که این بازی زیبارو انجام ندادن.نذار داستان براشون لو بره:n01::n01:
اقايون يه سوال جز undeed چه دي ال سي ديگه ايي هست؟چون من تو ماركت پليس با ي كلي دي ال سي واسه خريد ميبينم!
اون dlc ها مربوط به مد آنلاین بازی میشهنقل قول:
همشون؟انلاینشو من دارم بازی میکنم....زیاد سر در نمیارم چی به چیه...مثلا اون gang shootout ها منظورش چیه...هیشکی نیست...فقط خودمم..
اره دیگه.نقل قول:
منم چندباری که تو این مدا رفتم کسی نبوده.الان بازیهای جدیدتری اومده کمتر میان تو این بازی
سلام دوستات.اقايون من همه dlc ها رو جز wars horse دان كردم.اين مود myth and ma erick هم مولتبه؟اخه نوشته مپهاي جديد بهش اضافه شده!فقط undead سنگل هست؟
این Undead Nightmare رو خیلی وقته دارم ولی وقت نشده بود اصلا برمش تا دیشب که شروع کردم به رفتن
یعنی واقعا این یه DLC هستش؟ فکر کنم اگه به عنوان یه بازی مستقل منتشر میشد گوتی هم میشد! :دی
واقعا DLC به این عظمت تا حالا ندیده بودم و خودش یه بازی کامله
یه مدته یه حسی دارم که کمتر بازی می کنم ولی از دیشب دیگه بکوب بازیو رفتم
بازی اصلی رو هم تقریبا با تاخیر سه ساله بازی کردم ولی اونقدر بازی فوق العاده بود که کلا احساس می کردم بازی تازه منتشر شده!
یه حسی هم بهم میگه که بازی بعدی راکستار شماره بعدی همین سریه که امیداورم زودتر همچین چیزی به واقعیت بپیونده
همه DLC های بازی یا یه آیتمی چیزی اضافه می کنن یا برای بخش مولتی پلیرن به جز همین Undead Nightmare که کلا بخش داستانی دارهنقل قول:
سلام دوستات.اقايون من همه dlc ها رو جز wars horse دان كردم.اين مود myth and ma erick هم مولتبه؟اخه نوشته مپهاي جديد بهش اضافه شده!فقط undead سنگل هست؟
دقیقا وحید همینطوره که میگه این Undead چالش برانگیز تر هست چیزای جالبی هم داره مثه پیدا کردن موجودات اسطوره ای موضوعش هم خوبه اصلا همین که مارتسون رو آدم زنده می بینه شاد میشه رسما اشکم دراومد وقتی که میمیره. برای من همیشه RDR یک اسطوره بوده و هست و حالا حالا ها بازی به این تاثیرگذاری بازی نکردم و همیشه هر لحظه اش برام حس نوستالژیک احیا می کنه راستش رو بخوای ایکس باکس 360 رو نمی فروشم چون توی هاردش بازی هایی مثله RDR هست که هر لحظه از عمرم که بشه می تونم بیارم و حتی دقایقی با بازی های بی نظیر و خاطره انگیزش حس بگیرم
+
البته اینم بگم که این DLC رو بعدا روی یک دیسک جدا ارائه کرد و کاملا به صورت مجزا از بازی اصلی بود و یه نفر می تونه بدون گرفتن بازی اصلی دیسک همین Unead رو بگیره کلا دیسک بازیش رو جدا عرضه کرد اون زمان