کرک قبلی رو پاک (یا دوباره نصب کتید) و از این روش کرک کنید :نقل قول:
برای ورژن 9 از لایسنس زیر استفاده کنید :نقل قول:
User Name: any
Code License: 49EGT4Y4DDXE8GN329AM2NPVJ
Printable View
کرک قبلی رو پاک (یا دوباره نصب کتید) و از این روش کرک کنید :نقل قول:
برای ورژن 9 از لایسنس زیر استفاده کنید :نقل قول:
User Name: any
Code License: 49EGT4Y4DDXE8GN329AM2NPVJ
خیلی ممنون ...نقل قول:
اما من از روی lord نصب کردم و نوشته کرک شده هست که !!!
یه سوال دیگه ، این کارها رو که کنم تنظیمات شبکه که نمیریزه بهم؟؟؟؟؟ :18: آ
این خطوطی که گفتید به فایل hosts اضافه کنم را انجام نمیده !! میگه access denied
بله درستهنقل قول:
این کار رو انجام بدید
روی notepad رایت کلیک کنید و Run as administrator رو انتخاب کنید حالا فایل Hosts را با این notepad باز کنید.
مشکلی برای شبکه پیش نمیاد این فایل در واقع یک DNS هست و میگه که اگر برنامه ای خواست به سایت Babylon وصل شه اون رو به خود کامپیوتر ارجا بده تا نتونه به سایت وصل شه و بفهمه نسخه شما کرکی هست.
یعنی نمیخواد روی این فایل save کنم؟ فقط باز باشه؟ آخه save نمیکنه روش.
می شه لینک دانلود یه بابیلون رو واسم بذارید که به این روش کرک کنم؟ این از رو لرد هست که دارم.
با تشکر
شما با این روشی که گفتم باز کنید بعد می توندی save کنید(مشکل access denied)
روی برنامه notepad رایت کلیک کنید و Run as administrator رو انتخاب کنید حالا فایل Hosts را با این notepad باز شده باز کنید.
ورژن 9 :
http://trainbit.com/files/0121234884/Babyl0n-Pr-9.0.3-r23.exe.html
پسورد برای Extract فایل ها:
ورژن 8:کد:www.ghafari3.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.ghafari3.com
ورژن 7:
کد:www.fdl.ir
پیشنهاد می کنم از ورژن 7 استفاده کنید، هم سریعتر هست و هم تمام امکانات نسخه 9 رو هم داره و مشکل و باگ هم خیلی کم داره.
پس از نصب بابیلون 9.0.1 با اینکه کرک، آن را نصب کرده ام. اما وقتی آن را فعال می کنم صفحه اصلی آن دیده نمیشود در واقع فقط قاب دور آن دیده می شود و در جایی که باید کلمه را وارد کنم و یا ترجمه آن دیده شودمتاسفانه یا صفحه سفیدی دیده می شود یا اینگه در این بخش دسکتاب دیده میشود ( عین یک صفحه شفاف)
چطوری میتونم این مشکل و حل کنم؟
از روش کرک اولین پست همین صفحه استفاده کنید
سلام. همونطور که تو پست قبلی گفتم توی بابیلون 9 مشکلم اینه که هاتکی ctrl+right click (یا هر هاتکی دیگه ای) در محیط ویندوز 7 و Office کار نمی کنه (یعنی اصلاً صفحه بابیلون باز نمی شه که بخواد متن رو تشخیص بده) اما داخل نرم افزارهای دیگه از جمله اینترنت اکسپلورر و فایل های pdf مشکلی نداره.
نکته ای که متوجه شدم اینه که اگه در تب activation در تنظیمات بابیلون گزینه display the babylon icon at the top of your screen رو فعال کنم مشکل حل می شه. اما این آیکون هم پنجره ها رو شلوغ می کنه و هم سرعت بالا اومدن برنامه ها رو کند می کنه و کاملاً یه آیکون اضافیه. ضمن اینکه من در سیستم های قبلیم بدون مشکل از بابیلون 9 استفاده می کنم و نیازی به فعال کردن این گزینه نیست.
تنها تفاوت این سیستم جدیدم اینه که بعد از نصب Office 2010 از فعالساز EZ Activator (مخصوص کرک کردن Office) استفاده کردم که یه سری تغییرات نامطلوب رو هم توی تنظیمات رجیستری ویندوز به وجود آورده. حالا می خوام ببینم راهی هست که بدون فعال کردن آیکون بابیلون در بالای صفحات نرم افزارها، از بابیلون استفاده کنم ؟ آیا راهی هست که باگ به وجود اومده رو از طریق رجیستری ویندوز یا مثلاً افزودن یک plugin برطرف کنم ؟ ممنون از دوستان.
سلام
واقعاً روش خوبی رو کشف کردید. من تست کردم و به خوبی کار میکنه.
فقط کیفیت دیده شدن خود کلمات در مونیتور یا LCD میاد پایین. فعلاً به عنوان یه راه حل آلترناتیو روش خوبیه. منم دارم دنبال راه حل اصلیش میگردم مخصوصاً اون آپدیتی که خود babylon بابت این موضوع ارائه داده. اگر به نتیجه رسیدم به شما هم اطلاع میدم.
باز هم ممنون بابت راه حل فعلی :11:
نقل قول: