Q1 2010
..........................................
Printable View
Q1 2010
..........................................
دوستان اینجور که معلومه فیلم ایم بازی هم منتشر شده
خودتون از لینک زیر ببینید
من اگه شد دانلود می کنم ببینم چیهکد:http://www.imdb.com/title/tt1201133/
دوست عزیز این لینکی که دادی مال فیلمش نیست برای بازیه که این افراد که تو این سایت میبینی صدای کاراکترهارو درآوردندنقل قول:
ولی کلا سریال assassin آومده خودم قسمت 1 شو دیدم ولی زیاد هم مالی نبود شخصیت assassinهم یه فرد 50 ساله بازی کرده و زیاد هم خوب بازی نکرده .قسمت 1 هم حدود 15 دقیقه است
اونی که شما میگی Assassin's Creed: Lineage هست. یه فیلمه که تمامش توی استودیو ساخته شده(به شیوه 300 یا سین سیتی) و بصورت اپیزودیک رو نت قرار گرفت. اون شخصیت به قول شما 50 ساله هم پدر ازیو هست و این فیلم داستان پدر ازیو و وقایع قبل از AC2 رو روایت میکنه...نقل قول:
ولی کلا سریال assassin آومده خودم قسمت 1 شو دیدم ولی زیاد هم مالی نبود شخصیت assassinهم یه فرد 50 ساله بازی کرده و زیاد هم خوب بازی نکرده .قسمت 1 هم حدود 15 دقیقه است
اتفاقا برای کسایی که به داستان این بازی علاقه دارن میتونه جذاب باشه;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بازی جذاب شد...:دی
تقریبا به اواسط بازی رسیدم و بازی خیلی قشنگ تر شده جوری که در روز سه بار میزنم.:27:
در کل حرف اول رو تو بازی پول میزنه و اگه پول نداشته باشی بهتره بری سریال بانو رو نیگاه کنی.
شنا کردن کالسکه سواری و مزدورگیری و کلی قابلیت جدید تازه داره رو میشه و واقعا نمی دونم چرا اول بازی اینا نبودش تا فصل اول بازی هیجانی بشه.
و حرف آخر بازی در حد بسیار خوبی قرار داره و لحظات خاطره انگیزی رو باهاش سپری میکنید!
تاریخ دقیق تری برای ریلیز نسخه ی PC مشخص نشده ؟نقل قول:
درود به همه دوستان.
gamespot هم تاريخ انتشار رو از feb26 2010 به q1 2010 تغيير داد و در سايت ubi تاريخ release براي pc هنوز به اشتباه 11/17/09 هستش. نميدونم تا كي ميخوان pc بازها رو تو كف بزارن.:19:
کد:http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=7731
دمشون جیز
ما pc بازها رو کاری میکنن که یه ویدیو پر کنیم تو یوتیوب بزاریم که ... خوردیم pc داریم
و الان میریم 400/500 میدیم یه xbox میخریم ولی کور خوندن
هیئت pc بازها سمج تر و پررو ترن تا q1 که سهله تا 2011 هم صبر میکنم تا پی سی شو بزنن.
اگه نزدن بگین خودم تبدیلش میکنم:5:
بچه ها این یعنی چی؟ Q1
نمایش بین الملی بازی هست برای اطلاعات بیشتر میتونی توی ویکی پدیا سرچ کنید ( معمولا بازی های بزرگی توش به عرضه در می آید . ) :31:نقل قول: