نقل قول:
آقا این سایت معتبره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه مقاله هاش
حالا باز هم تامل کنین شاید مشکل حل شد.
Printable View
نقل قول:
آقا این سایت معتبره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه مقاله هاش
حالا باز هم تامل کنین شاید مشکل حل شد.
حرف خیلی از بچه های این تایپیک برای من مثل سند میمونه
به نظر شما ال جی رنوار بهتره یا سونی اریکسونw995؟
البته در دوربین رنوار برتری داره،پس سر دوربین دیگه بحث نکنید
خوب دوربین رو بیخیال میشم،
توی ال سی دی، رنوار یه 0.4 اینچ بزرگتره و تاچ هست و رزولوشن بیشتری داره.
توی صدا که فکر میکنم w995 بهتره (تست نکردم) ولی رنوار رو میدونم توی هدست صدای خیلی خوبی داره، توی اسپیکر هم معمولی.
جنس بدنه ی رنوار خیلی عالیه و به این راحتی ها داغون نمیشه، w995 رو نمی دونم! :دی
عمر باتری w995 خوب بیشتره.
رنوار به صورت پیشفرض قابلیت پخش DivX و XviD و همچنین خواندن فایل های آفیس رو داره که w995 نداره.
سرعت کار با منو ها رو نمی دونم، ولی فکر نمی کنم فرق آنچنانی بکنن.
دیگه تعصبی به قضیه نگاه نکنید دیگه!
w995 یه چیز دیگست. نسبت به رنوار واقعا برتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم تعصب من مقایسه کردم فقط!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حسین گرفتم......منظورش از اینکه گفته W995 یه چیز دیگست.........منظورش اینه سونیه نه الجیه........:31:
میگم میشه بگید کجاش تعصبی برخور کرده؟.........
راستی یه سوال..........تعریف شما از تعصب چیه؟........طرفداری از یه چیز برتر از چیزی که شما دوست دارید؟..........
بچه ها این جا رو یه نگاه بندازین
ببینین سر ساسونگ 8 مگا چه دعواهایی که نشده :دی
قدر این رنوار عزیز رو بدونیم !!!!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286406&page=58[/HTML]
شما فک میکنی w995 بهتره
با توضیحات هم که راضی نمیشی
خوب برو بخر دیگه
:دی
شما چرا میخای یه موضوع رو وقتی بیان کنی جوری حرف میزنی که داری یه چیز بدیهی رو میگی کهنقل قول:
همه میدونن ؟:31:
دوست عزیز یکم منطقی باش .. چه سودی به من و شما میرسه اگه مردم برن w995 یا رنوار یا ...
بخرن ؟ لطفا تنها هدفت کمک به بقیه باشه :10:
-
بین این دو گوشی ..
دوربین که به کنار .. همه میدونن :31: (همین یه پوئنه .. فکر نکنید میگیم به کنار ینی مهم نیست)
ظاهر : سلیقه ای
کیفیت ساخت : من هیچوقت خاطره خوبی از کیفیت ساخت سونی اریکسون نداشتم .. با w810 و k800
هم کار کردم
امکانات جانبی : انصافا w995 هیچی نداره نسبت به رنوار .. (پخش فرمت های مختلف و ...)
صدا : من تاپیک w995 رو قبلا خوندم .. این گوشی بلندی صدای کمی داره .. چه تو اسپیکر
چه تو هندزفری
-
میشه برتری w995 رو بگید ؟ :46:
دوست خوب سلام
من در تحلیل این گوشی در سایت gsm.ir خوندم که عمر باطری این گوشی کمه ، همچنین فلاش زنونش در حد فلاش زنونای دیگه نیست و عیب دیگه اینکه در عکس هایی که می گیره ، لبه هارو کش میده .
شما که با این گوشی کار کردی بگو واقعاً این عیوب درستن ؟ در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟