1- اگه همه چی حله ، لازم نیست 2باره بریزی. ایشالله واسه دفعات بعدی.
2- سوال دومتون هم نمی دونم منظورتون از یه سری shortcut چیه؟ منظورتون یه نوار ابزار خاصه؟ ویندوزتون ویستاست؟ من xp دارم.
3- شما از device manager یه عکس بذار ببینیم کدوم درایورها هنوز شناخته نشدن. البته نمی دونم تو ویستا اسم این قسمت چیه ؟ ولی احتمالا باید بشه با راست کلیک رو My Computer و انتخاب Properties آوردش. تو XP که این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بیاریش قطعا کنار بعضیاشون باید علامت تعجب زرد رنگ باشه.
4- واسه تعیین درایور وایرلس اول باید نوع چیپست رو تعیین کرد. شما Service Tag سیستمت رو ( که پشت سیستم چسبوندن ) بده ، بزنم تو سایت Dell ببینم مشخصات و چیپست های مادربردت چیه. اونجوری بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.
--------------------------------------------------------
تو ِDriver CD های Dell معمولا تمامی درایور ها موجوده. وقتی cd رو میذاری ، برنامه خودش سخت افزارهای لپ تاپ شما رو شناسائی میکنه و درایورهای مخصوص اون ها رو واسه شما با تیک علامت میزنه. یعنی اینکه فقط باید اونها رو نصب کنی.
همونطور که به دوستمون قبلا گفتم سعی کنید طبق مراحل گفته شده توسط Dell درایورهاتون رو نصب کنید تا به مشکلی بر نخوربد. چون بعضی اوقات ترتیب ریختن درایور ها خیلی مهمه - مثل Latitude خودم که اگه Bluetooth رو قبل از wireless بریزم قاطی میکنه )
کد:
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/en/document?c=us&cs=19&docid=1A0C0937D62A8739E0401E0A55174744&l=en&s=dhs#1
تونستی از صفحات CD درایورهات یه عکس بذار تا بتونم راهنمائیت کنم.
شما هم خواستی Service Tag لپ تاپ رو بده تا نام دقیق درایورهاتون رو از سایت Dell بهت بگم.
ضمناً ویندوزت رو هم بهم بگو چیه؟