میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
Printable View
میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
دوستان بالاخره رد کردم ! هورا:8:
یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
باید به rouge داشته باشی مثل leilana
چند ساعت که دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد هستش و از اون بازی که گفتی بیشتره.نقل قول:
دوست عزیز به نظرم شما صفحه های اول این تاپیک رو بخون که توضیحاتی خوبی در مورد بازی داده شده.فکر کنم شما قبلا خیلی بازیهای این سبکو بازی نکردی.به نظرم باید روی easy بری چون روی نرمال حتی برای اونایی که این سبک رو خوب بلد هستند هم کمی سخت هست.از توی تنظیمات بازی شما می تونی درجه سختی بازیو تغییر بدی.نقل قول:
دوستان بالاخره رد کردم ! هورا:8:
یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
من پیشنهاد می کنم اگه وقت کردی همه این تاپیک رو بخون چون هر چیزی در مورد این بازی بخوای دربارش توضیح داده شده.
حق با توئه رفیق :11:نقل قول:
وحید جان منکه RPG باز نیستم دارم رو نرمال جلو میرم.تا به حال که البته اول اول بازی هستم چهارتا بچه غول میان جلوم و من هم روی اونها کلیک میکنم برای مبارزه.تازه چند بار هم مردم اما خودش خوب شده.نقل قول:
مگه رو easy دیالوگها کمتره؟
دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easyنقل قول:
منم موافقم.نقل قول:
دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easy
وین رونی عزیز شما که تازه این سبکو میری باید حتما easy بری.نرمال این بازی در حد سخت بازی های دیگست.شما اول بازی هستی و نمی دونی چه غولهایی قراره سر راهت بیاد.توی مرحله fade و همین طور چند تا اژدها خیلی قوی توی بازی هست که اگه تو تونستی اونارو بری من هر جایزه ای بخوای بهت میدم:20: البته غیر ممکن نیست ولی برای تو که تازه این سبکو میخوای بری خیلی سخته ولی برای بار بعدی که خواستی دوباره بری شاید نرمال بتونی بری(این بازیو اگه دوست داشته باشی باید 4-5 تا آخرش بری). توی تنظیمات بری می تونی الان هم درجه سختی بازیو تغییر بدی.بعد همون جوری که sinak3 گفت درجه سختی بازی ربطی به دیالوگها نداره.
راستی وقتی مردی فکر نکنی الکی خوب میشی.به ازای هر به اصطلاح مردنی شما یه آسیب می بنید که پایین به صورت قرمز نشون داده میشه که با استفاده از Injury Kit یا رفتن به کمپ هر کدوم از اون آسیب ها خوب میشه
مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!
دوست عزیز اون عکسی که گذاشتی برای من نیومد اگه میشه لینک عکسو بذار.در ضمن شما دقیق بگردی و با همه صحبت کنی میتونی راحت این قسمت رو بری و نیمشه که راهی نداشته باشه:20:نقل قول:
مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!