سلام به همه می ترسم بگم بگین اسگله ولش چرا هیچ جا از شبکه کردن 2 تا سون حرفی نیست ؟؟؟؟
من لازم دارم اساسی همه از xp با seven می گن بابا سون رو عشقه
Printable View
سلام به همه می ترسم بگم بگین اسگله ولش چرا هیچ جا از شبکه کردن 2 تا سون حرفی نیست ؟؟؟؟
من لازم دارم اساسی همه از xp با seven می گن بابا سون رو عشقه
سلام به همه دوستان و اساتید
میخوام بین لپ تاپ و کامپیوتر یه homegroup بسازم....وقتی تو یکیشون home group رو میسازم یه پسورد بهم میده که وقتی سیستم دیگه رو join میکنم و اون پسورد رو وارد میکنم ارور میده و میگه پسورد اشتباه است و البته مطمئنم پسورد رو درست وارد کردم...هر دو سیستم هم ویندوز 7 دارن.....لطفا راهنمایی کنید
سلام.
پسورد Case Sensetive هست یعنی باید حروف بزرگ و کوچک رو رعایت کنین.
سلام
من دوتا کامپیوتر رو با یه کابل شبکه کردم(روی pc ویندوز xp نصب هستش و روی لب تابwin7)وقتی می خوام از pc اطلاعات لب تاب رو ببینم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوتا کامپیوتر رو با یه کابل شبکه کردم(روی pc ویندوز xp نصب هستش و روی لب تابwin7)وقتی می خوام از pc اطلاعات لب تاب رو ببینم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینجا باید Username و Passwprd ویندوز سون رو بزنی.نقل قول:
سلام
من میخام لب تاب و دسکتاب رو از طریق کابل کراس شبکه کنم.
ه سوال داشتم.
حداکثر طول این کابل چقدر میتونه باشه؟
ایا کابل با طول دلخواه موجوده؟( مثلا بریم مغازه و بگیم 2 متر کابل کراس میخام بهم میدند؟)
بیشتر چه مغازه هایی ای کابل رو میفروشند؟
من میخام یه کابل با طول 20 متر بگیرم .ایا این فاصله زیاد نیست؟ایا سرعت انتقال بین دو تا کامپیوتر خیلی پایین میای؟
سلام دوستان
امروز و دیروز داشتیم بین دو تا لبتاپ (یکیش xp و یکیش vista) شبکه تشکیل میدادیم برای بازی، همه ی کارایی که توی تاپیکش گفته بود رو انجام دادم، ظاهرا وصل شده و وقتی که میخوایم از ویندوز xp فایلهای share شده ی ویندوز ویستا رو ببینیم میشه، اما از ویندوز ویستا بخوایم share شده های xp رو ببینیم پسوورد میخواد.
میشه بگین این پسورد رو چطوری میشه برداشت؟ و اینکه اگه حتی برشم داریم میتونیم بازی کنیم یا نه؟
در ضمن حدود 1 سال پیش با همین دوتا لبتاپ با همین ویندوزهاشون وصل شده بودیم، نمیدونم چرا این دفعه نمیشه.
ممنون
سلام.نقل قول:
نه 20 متر مشکلی نداره.
مغازه های کالای برق یا تعمیرات کامپیوتری دارن.
برو بگو کابل شبکه و سوکت RJ45 میخوام.
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
سلام.نقل قول:
اون پسورد رو توش User وPassword ویندوز ویستا رو بزن و برای اینکه دیگه ازت User,Pass نخواد ، تیک Remember رو هم بزن.
خیلی ممنون،نقل قول:
سلام.
اون پسورد رو توش User وPassword ویندوز ویستا رو بزن و برای اینکه دیگه ازت User,Pass نخواد ، تیک Remember رو هم بزن.
ولی اینکارم کردم نشد!