اگه زحمتی نیست قیمتا رو هم بده بهم ...نقل قول:
اگه زحمتی نیست قیمتا رو هم بده بهم ...نقل قول:
دوستان سه تا سوال
1- Pioneer 5050 از پشت USB داره.USB از پشت به چه درد ميخوره؟؟؟؟؟
2- وروديه USB 5050 تا چند گيگ ساپورت ميكنه؟
3- فرق 5050 با 6000 چيه؟؟؟؟؟
من الان يه 8 گيگ وصل كردم به 6050...البته فقط 4 گيگش پره...فكر نكنم محدوديتي داشته باشه!شايد بشه هارد هم بهش متصل كرد.نقل قول:
2- وروديه USB 5050 تا چند گيگ ساپورت ميكنه؟
كلا USB از پشت بهتره چون ميتوني با سيمي كه داخل جعبه ضبطه پورت رو ببري داخل داشبورد كه باعث اذيتت نشه!مثلا JVC كه USB اون جلو ميخوره اصلا قشنگ نيست و وقتي مسخواي پنل رو جدا كني حتما بايد پورت رو هم خارج كني!پس USB از پشت خيـــلي بهتره!نقل قول:
1- Pioneer 5050 از پشت USB داره.USB از پشت به چه درد ميخوره؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه زحمتی نیست قیمتا رو هم بده بهم ...
MTX-Thx693 105$
Power Acoustic Demon 620 85$
Pioneer DEH-6050ub 181$
Wire box 16$
نصب هم 30 تومن...چون پاترول بود زياد گرفت!بنده خدا خيلي زحمت كشيد و خوب هم نصب كرد...
منم دقيقا همين كارو ميخوام بكنم.چجوري ميتونم مطمئن بشم كه ساپورت ميكنه.زنگ بزنم نمايندگي ميگن؟؟؟؟نقل قول:
من الان يه 8 گيگ وصل كردم به 6050...البته فقط 4 گيگش پره...فكر نكنم محدوديتي داشته باشه!شايد بشه هارد هم بهش متصل كرد.
وروديه AUX هم از پشته نه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
كلا USB از پشت بهتره چون ميتوني با سيمي كه داخل جعبه ضبطه پورت رو ببري داخل داشبورد كه باعث اذيتت نشه!مثلا JVC كه USB اون جلو ميخوره اصلا قشنگ نيست و وقتي مسخواي پنل رو جدا كني حتما بايد پورت رو هم خارج كني!پس USB از پشت خيـــلي بهتره!
من كه روش چيزي نديدم
سوال 3 رو ديگه تكرار نميكنم ولي 1 نظري بهش داشته باش
1 سوال ديگه هم هست
وروديه CD روي 5050 و 6000 از كجاست؟؟؟؟؟؟؟:18:
من با اين چشماي درشت چيزي نديدم.نكنه اونم از پشته؟؟؟؟؟؟؟
پنل میاد جلو و پشتش سی دی میره داخل! اینجوری گرد و خاک کمتر به لنز آسیب میرسونه!نقل قول:
وروديه CD روي 5050 و 6000 از كجاست؟؟؟؟؟؟؟
من با اين چشماي درشت چيزي نديدم
سلام
يكي ديگر از لغات يا اصطلاحي كه زياد تو سيستم شنيديد كابل يا سيم هست.
همانطور كه دوستان مستحضرند،تامين و رساندن ولتاژ وآمپر مورد استفاده آمپليفايرها براي توليد توان يكي از مهمترين اصول در نصب سيستمهاي صوتي هست.
يك استاندارد اندازه گيري براي سطح مقطع كابلها و سيمها در امريكا وجود دارد به نام AWG كه مخفف (American Wire Gauge) ميباشد.
در اين استاندارد،هرچقدر عدد مندرج بر روي پوشش كابل كوچكتر باشد،سطح مقطع كابل قطورتر ميباشد.
وفتي ما از يك سيستم قوي در خودرو استفاده ميكنم بايد كابلي انتخاب نمائيم كه در Peak هاي سنگين دچار افت ولتاژ نگردد.
به طور معمول براي سيستم ها از اين كابلها استفاده ميشه:
1- كابل مثبت تغذيه كننده آمپليفاير(مستقيم از باطري به ورودي آمپ):حد اقل 2گيج ، حد بهينه 0 (1/0) گيج و ماكزيمم 00 (2/0) گيج(البته در برخي سيستمهاي فوق سنگين از دو رشته كابل 00 (2/0) استفاده ميشه.
2- كابل منفي تغذيه كننده آمپليفاير:دقيقا مثل آيتم يك با اين تفاوت كه طول آن نبايد از 1 متر بيشتر باشد.
3-كابلهاي مورد استفاده ساب ووفر:كابل 8 الي 10 گيج(با توجه به قدرت ساب)
4- كابلهاي مورد استفاده براي اسپيكرها و كامپوننتها:كابل 14 الي 16 گيج.
براي اطلاعات بيشتر ميتونيد به اينجا هم سر بزنيد:
اميدوارم مفيد باشه.
ارادتمند،حميد
فيس اين مدلها برقي هست و وقتي دكمه اجكت رو بزني پنل به آرومي مياد جلو و به يك اشاره تو دستته! يكي ديگه از ويژگيهاش اينه كه وقتي ماشين رو خاموش ميكني صداي بيپ مياد و فيس خودش در مياد و برميداري و به سلامت....نقل قول:
وروديه CD روي 5050 و 6000 از كجاست؟؟؟؟؟؟؟
من با اين چشماي درشت چيزي نديدم.نكنه اونم از پشته؟؟؟؟؟؟؟
در اين رابطه اطلاعي ندارم....متاسفانه.نقل قول:
وروديه AUX هم از پشته نه؟؟؟؟؟؟
من كه روش چيزي نديدم
فكر نكنم نمايندگي بدونه!شما يه تماسي با شركت پايونيران بگير...اونا بهت ميگن!اگر تلفنشو خواستي بگو تا برات بذارم...نقل قول:
منم دقيقا همين كارو ميخوام بكنم.چجوري ميتونم مطمئن بشم كه ساپورت ميكنه.زنگ بزنم نمايندگي ميگن؟؟؟؟
من يك پخش 5950 پايونير با باند 6975 و آمپ بوشمن 900 اصلي دارم و ميخوام ساب و تويتر بگيرم ميشه كمك كنيد در موردش. البته با هزينه كم باشه خيلي بهتر ميشه.
درضمن ماشينم پرايد هستش و ميخوام كه روي تاقچه ببندم باكس نميخوام آخه به فضاي صندوق احتياج دارم
اقا منم ميخوام باند6975 بگيرم.بانداي خوبين؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من يك پخش 5950 پايونير با باند 6975 و آمپ بوشمن 900 اصلي دارم
بدون آمپ جواب ميده يا منم بايد آمپ بگيرم؟؟؟؟؟؟؟
6975 دیگه تموم شد! به خدا طراح اصلیش هم توبه کرد! الان کنوود 718 پیشنهاد بهتریه!نقل قول: