با سلام من این برنامه را نصب کرده ام ولی از من key می خواهد اگر لطف کنید وقرار دهید ممنون میشوم
Printable View
با سلام من این برنامه را نصب کرده ام ولی از من key می خواهد اگر لطف کنید وقرار دهید ممنون میشوم
نقل قول:
دوست خوبم این را من save کردم ولی هیچ کدام روی کاسپر من جواب نداد
ورژن کاسپر من دقیقا6.0.0303 است
شما دقيق بفرماييد چگونه از اين كليدها استفاده كرديد و كاسپر چه پيغامي به شما داد.نقل قول:
يه كليدي كه تو رو خدا رو ورژن 7.0.1.321 كار كنه...؟
تا بدبختي دو قدم بيشتر نمونده
سلام من کاسپر 7 رو نصب و بعد آپدیت کردم حالا از من Reg میخواد هر چی رج تو سی دی بود بهش دادم نخورد از کجا بیارم آیا باید از جایی دانلود کنم ( 2 روز پیش آپدیت کردم )
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2059268&postcount=1432
اين پيغام به شما ميگه كه كليدي كه قصد استفاده از آنرا داشتيد براي اين محصول نيست.بايد توجه داشته باشيد كه پوشه KAV حاوي كليدهايي است كه مخصوص آنتي ويروس كاسپر ميباشد و پوشه KIS حاوي كليدهايي ميباشند كه فقط مخصوص اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشد و اين كليدها قابل استفاده در محصول مقابل نيستند.يعني كليدهاي آنتي ويروس به اينترنت سكيوريتي نميخورند و برعكس.در پست بالايي هم كليدها به تفكيك قرار داده شده اند.مجدد تست كرده و نتيجه را بفرماييد.نقل قول:
سلام دوستان
میشه یه Key معتبر برای کسپرسکی ورژن 7.0.0.125 بدید؟
دوست عزیز شما که دیگه آخر فروم باز هستید شما دیگه چرا همین چند صفحه پیش کلید برای کلیه ی محصولات گذاشتم اگر با رپید مشکل دارید بگید یه جا دیگه آپلود کنمنقل قول:
آقا من کاسپر رو نصب میکنم ولی زمانی که میخوام آپدیتش کنم گیر میده به لایسنس کی
من چیکارش کنم