دوست عزیز، سوالت جاش اینجا نبود:41:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز، سوالت جاش اینجا نبود:41:نقل قول:
محمد جون حلا شما این سوالو جواب دادی باید پشت سرش سوالای دیگه رو هم جواب بدینقل قول:
اگه آدرس صفحه ساخت ستاپ به وسیله winRar رو میذاشتی که عالی می شد
عزیز اگه دنبال این آموزش می گردی نا امید باش .نقل قول:
زیرا کسی حوصله نوشتن این آموزش را ندارد حداقل نه کامل.
نقل قول:
داداش بهت بر نخوره:19:
ولی وقتی من دوستان داشتیم تو این تاپیک بحث می کردیم شما هنوز ...... بودی:5:
این آموزش رو هم که خواستم بذاره برای یکی مثل شما بود که باعث شدید دوتا اسپم به تاپیک اضافه بشه(یکی این یکیم مال خودت):41:
موفق باشید:40:
با سلام خدمت دوستان عزيز.همانطور كه ميدانيد بعضي برنامه ها براي اجرا شدن نياز به Microsoft .NET Framework دارند كه ميتوانيم اين برتامه را توي سي دي نصب ويندوز بوسيله Nlite قرار دهيم تا همراه ويندوز اين برنامه نيز نصب شود.من لينك دانلود نسخه 1و2و3 اين برنامه را كه آماده براي نرم افزار Nlite هست و بصورت Cab ميباشد رو قرار دادم كه دوستان همه بتوانند استفاده كنند.هر سه نسخه در يك فايل قرار دارد.
اميدوارم براي دوستانم مفيد واقع بشه.
من لينك ديگه اي پيدا نكردم.انشاالله دوستان بتونند دانلود كنند.حجم نرم افزار 87 مگابايت ميباشد.کد:http://www.megaupload.com/?d=YNCJXV08
با سلام خدمت دوست عزيز جناب تاتار.فونتها را با winrar بصورت سايلنت درست كردم ولي nlite خطا گرفت.نميدونم مشكل از كجاست.نقل قول:
دوست عزیز لازم نیست با nlite وارد کنیدنقل قول:
اون فایل رو که ساختید در مسیر I386/Svcpack کپی کنید و بعدش اسم اون فایل رو تو فایل svcpack.in_ قرار بدید
موفق باشید
با درود
میدونم شاید جای این پست اینجا نباشد.اما دیگه کلافه شدم کلی جستجو و کلی از پستها را مطالعه کردم اما تا حالا کوچکترین نتیجه ای نگرفتم!اینم با این اینترنت ذغالیم!
مشکل من این است که یک دونه فلش 8 گیگ برند Transcend دارم و میخواهم توسط آن بوت شده و ویندوز Xp را نصب کنکم مانند سی دی ویندوز Xp.
تا حالا کارهای زیادی انجام داده ام حتی چند بار کارهایی که در پست زیر توسط برنامه USB_MultiBoot_10 را گفته بود را انجام داده ام ولی بی فایده بود و برنامه های دیگر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان محترم که موفق به انجام چنین کاری شده اند یعنی بصورت 100 در 100 با فلش خالی بوت شده و ویندوز نصب کرده اند لطفا کمکم کنند.!
من نمیدونم سوال شما کجاش به این تاپیک ربط داره.دوستان، اگه ربط داره جوابش را بدیننقل قول:
اگه پست و دقیق خونده باشی منم گفتم که شاید جای این پست اینجا نباشه و از روی ناچاری اینجا نوشتم!نقل قول:
حالا شما راهنمایی یا لینکی جایی معرفی میکردی تا من اونجا مطرح میکردم!
سرعت اینترنتم واقعا افتضاحه برای این صفحه 10 دقیقه صبر کردم تا یجورایی لود بشه!
با تشکر