آره برای منم همینطوری بودنقل قول:
مشکل از سرور صبا بوده چون همه همین مشکل رو داشتن
اگه سرور رو شبها به امان خدا ول نکنن و یکی شبها پیش سرور باشه این مشکلات پیش نمیاد و اگر هم بیاد سریع رفع میشه
Printable View
آره برای منم همینطوری بودنقل قول:
مشکل از سرور صبا بوده چون همه همین مشکل رو داشتن
اگه سرور رو شبها به امان خدا ول نکنن و یکی شبها پیش سرور باشه این مشکلات پیش نمیاد و اگر هم بیاد سریع رفع میشه
معلومه كه خيلي دلتون پره ها!نقل قول:
می خوای ADSL بگیری , ولش کن بابا همون دیال آپ بهتره ( تو اینجا ) , اگه گرفتی هم از صبانت نگیر ( از ما گفتن بود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بابا تینا کجا زیاد مشکلی نیست , همش مشکله این چه وضعشه خوب هر غلطی می خوان بکنند بصورت یکنواخت همون غلط رو بکنند تا آدم بدونه می خواد چکار کنه و تکلیفش روشن باشه . من که اگه یک ماه پیش سرعت زیاد نمی شد تا حالا پس داده بودم و یک سرویس 1 مگ اساسی می گرفتم حالشو می بردم . هر چند الان هم همین تصمیم رو دارم .
منکه می گم این صبانت رو باید تحریم کرد. در ضمن بگم یه رفیق دارم تو تهرانه خودش نماینده ی فروش صبانته می گه این دفعه که سرعت کم شده کاره خوده صبانته و شاید وضع از این بدترم بشه . خودش می خواست بیخیال نمایندگی صبا بشه
ای بابا موندم شما ها چجور آدم هایی هستین , می خوای پر نباشه عزیز من با موشم اینقدر بازی دریارن کلافه می شه میزنه آزمایشگاه رو داغون می کنه , ما که آدمیم که جای خود داریم . وقتی دولت 6 میلیون رو بیشتر از 8 برابر بفروشه این ها هم میان به یک میلیون قطعه تقسیم می کنندش و من و شمای بیچاره ( که واقعا هم چاره ای نداریم ) باید متضرر بشیم . تازه این یک پنجم هزینه هاست بیشتر پول رو دولت برای انتقال می گیرهنقل قول:
من می گم هر کاری می کنن یا هر سرویسی می خوان بدن حتی اگه سرعتش افتضاح هم هست ثابت باشه تا تکلیف روشن باشه.
شما نمي تونيد اعتراض كنيد.نقل قول:
چونكه صبانت داره سرعت قراردادتان را بهتون ميده.
حالا اگر قبلا داشته بيشتر مي داده بهتون لطف مي كرده و اين دليل نميشه كه هميشه بايد لطف كنه.
مطمئن باشيد صداتون به هيچ جا نمي رسد.
اگر سرعت كمتر از قرارداد داد اونوقت است كه حق اعتراض داريد.
عزیز من چه لطفی , سرعت بالا هم دلایله خودشو داره شما که می دونی چرا؟ بعدشم دلیل استقبال از صبانت مگه سرعت بالاش نبود ( حالا شما بگو لطف یا هر چی دوست داری ولی اگه سرعت همینطور بمونه نتیجه به ضرر کی تموم می شه من , نه منکه عوض می کنم بقیه هم مثل من )
سلام
بچه ها من شنید م که تعرفه ها تصویب شده که کاهش پیدا کنه . میخواستم بدونم که حقیقت داره و اگه اینطوره از کی اعمال میشه ؟
سرعت برای من 20 شده شما چطور؟ :41::41::41:
هيچ وقت. دلت صابون نزن كه حداقل 1 سال طول ميكشه تا اعمال كنننقل قول:
برا من که سرعت همون 200 کیلو ثابته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط این راپید شیر خیلی ضد حال زده با 80 گیگ در ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]