ولی بعضیها با زیر 1000 پست هم کاربر فعال شدن.
Printable View
ولی بعضیها با زیر 1000 پست هم کاربر فعال شدن.
نقل قول:
سلام دوست عزیز بله کاربر فعال شدن مثله خود من که با 200 شدم ولی پست داداما:19:و پدرم در اومد:31:
اگه ببینی 2 تا تاپیکام استیکی(مهم) شده و هر چی تاپیک میزدم براش فهرست میزاشتم
کلا کاربر فعال و همکاری به پست و امار نیست به کیفیته
نقل قول:
همه حرفات درس ولی اینکه پستات از 1500 بگذره اشتباه کردی همکار با 800 پست هم داریم
گفتم بالا مهم این نیست
ولی باید یه کاری کنی که خیلی به درد اون بخش بخوره
نقل قول:
اینطور که من شیندم بله میتونن ولی راست دروغش با اونایی که به من گفتن:31:
بله میتونننقل قول:
مديران ميتونن اصل پست هايي رو كه ويرايش شدن ببينن؟
ببینن
عزیزان بحث می خواین بکنین برین تو پروفایل همدیگه
این جا تاپیک آموزشه
متاسفانه در بین کاربران ایرانی این تصور در مورد فروم وجود دارد که فروم جایی است که باید در آن عضو شوند و فقط به بیان مشکلات و سؤالات خود بپردازند و رئیس ، مدیر و دیگر اعضای فروم نیز موظف هستند به صورت 24 ساعته پاسخگوی آن ها باشند که البته با توجه به درخواست های فراوان امکان چنین ارتباط یک طرفه ای وجود ندارد و کاربران هر یک به میزان توانایی خود باید دیگر افراد فروم را راهنمایی کنند و دانسته ها و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار دهند تا همگی با هم رشد کنند.
بله زمانی که بحث و تبادل نظر باشه بلهههههههههههههههههنقل قول:
این سایت مال همه ی کاربرانش هست
ولی زمان تصمیم گیری مختص مدیراست
این فیلد بعد از یه سری که سایت down شد ایجاد شده تا به کاربرا اطلاع بدن اگه چنین مشکلی پیش بیادنقل قول:
من تا زماني كه دقيقا نفهمم كاربرد اين فيلد چيه (چه بشه الكي پر كرد چه نشه) ول كن ماجرا نيستم.
شما دوس نداری پر نکن
از یه موضوع کوچیک 8 صفحه تاپیک بردی جلو
خیلی کنجکاوی برو توی پروفایل سینا یا شاهین بپرس
نقل قول:
در آخر بگم كه چون اينجا محل سوال جواب كاربران هست پس من هم اينجا سوالاتم رو مطرح كردم!! پروفايل جاي مسائل شخصيه!!
بگو مرغم یه پاه داره
تو خودت عمدا گیر دادی که بیاد اینجا جوابت بدن
تو باید بری دنبال جوابت
مگه تو این دنیا مجانی به کسی چیزی میدن ؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال : در چه شرایطی یه کاربر bann میشه ؟ و چطوری بعد از چند مدت میتونه برگرده ؟!
پست های اسپم و انحرافی پاک شد
برای کلیه تغییرات و امکانات فروم تاپیک زده شده و اطلاع رسانی شده
برای ارایه پیشنهاد و انتقاد خودتون هم موضوع رو در انجمن مخصوص خودش مطرح کنید لطفا (ارایه پیشنهاد و انتقادات )
دوستانی که با فیلد شماره موبایل برای سرویس sms مشکل دارن و نمیخوان وارد کنن میتونن 00000 وارد کنن ! به همین سادگی ...
معمولا اگر كاربري قوانين رو به طور وسيع نقض كنه يا بدون توجه به تذكرات تيم مديريت قوانين رو زير پا بزاره بننقل قول:
ميشه ! من يكبار بخاطر 70 پست اسپم 2 ماه بن بودم:31:
مدت بن شدن هم بستگي به تخلف داره ، معمولا توهين و استفاده از كلمات ركيك بن دائم و نقض قوانين
كوچكتر مثل ارسال اسپم يا منحرف كردن تاپيك ها يا بحث های سیاسی جزئي از 7-8 روز تا چند ماه بن ميشه. :31:
كاربرا هم بعد از اينكه مدت بن شدنش تموم بشه ميتونه بصورت معمولي وارد انجمن ها بشه