بــــــــــــــــــــــــ ـــــالاک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه زبونم لال لمپارد مرده ؟ من یکی که حاضرم کاپو تو دست Ben haim ببینم ولی دست بالاک :2:
Printable View
بــــــــــــــــــــــــ ـــــالاک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه زبونم لال لمپارد مرده ؟ من یکی که حاضرم کاپو تو دست Ben haim ببینم ولی دست بالاک :2:
مگه بالاك چشه. ben haim چشه.نقل قول:
بــــــــــــــــــــــــ ـــــالاک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه زبونم لال لمپارد مرده ؟ من یکی که حاضرم کاپو تو دست Ben haim ببینم ولی دست بالاک
کاکا هر کی به یه بازیکن علاقه دارهنقل قول:
شما به بن هایم علاقه داری من چکار کنم؟؟!!!:31:
تاتنهام 4-4 چلسي
ما هم عجب شانسي داريم. دقيقه 88 چلسي گل خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ضد حال بود
باور کن به به خاطر اعصاب خوردی شب رو اصلا درست نخوابیدم
یادتونه بازی با استون ویلا هم همینطور شد دقیقه 90 پنالتی خوردیم 4-4 شد
کاش دوزار شانس منچستر رو چلسی داشت
کاش......
ولی ان شا الله هفته دیگه آرسنال رو می ترکونیم
Chelsea 2 - 1 Arsenal
Didier Drogba 72 and 81
خوب این از آرسنال:5:
پیش به سوی قهرمانی:8:
تیم فوتبال چلسی توانست دربی بزرگ لندن پیروز میدان شود و به رتبه دوم مکان صعود کند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ تیم فوتبال چلسی که برای جبران بازی رفت و برای رسیدن به شرایط قهرمانی با ترکیب : کودیچینی٬ تری ٬ کاروالیو ٬ اسین ٬ اشلی کول ٬ ماکلله (آنلکا ) ٬ لمپارد ٬ بالاک ( بلتی ) ٬ کالو ٬ جو کول ( میکل ) و دروگباراهی میدان شد و توانست با دو گل دروگبا در دقایق و تک گل آرسنالیها را جبران کند
آمار بازی:
نتیجه : چلسی ۲ - ۱ آرسنال
خطا : چلسی ۸ - ۱۰ آرسنال
کارت زرد : چلسی ۳ - ۱ آرسنال
کرنر : چلسی ۳ - ۲ آرسنال
شوت در چارچوب : چلسی ۷ - ۴ آرسنال
آفساید : چلسی ۵ - ۲ آرسنال
آمار بازی و همچنین موقعیتهای متعدد ٬ بازی زیبا و هماهنگ چلسی نشان از برتری آبی ها بر آرسنال بود و آنها را به رتبه سوم فرستاد وخود در رتبه دوم قرار گرفت
آورام گرانت سرمربی چلسی بعد از پیروی بر شاگردان ونگر از عملکر شاگردانش ابرازرضایت کرد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ گرانت که پس از دریافت گل اولبازی سیستم تیمش را به ۴-۴-۲ تغییر داد تا با کمک آنلکا و دروگبادر خط حمله بتواند۲گل به آرسنال بزند و پیروز بازی باشد
گرانت در مصاحبه اش بعد از بازی گفت: " مابه خوبی بازی کردیم وموقعیتهای زیادی هم داشتیم ٬ حریف از روی یک ضربه کرنر به گل رسید و دیگر کار خاصی انجام نداد اما ما با بازی زیباتوانستیم با کار تیمی ۲ گل به آنهابزنیم و پیروز بازی باشیم "
وی ادامه داد : " من فکر نمی کنم که مربی ای اینجا باشد وبه موفقیت فکر نکند و من نیز امشب خوشحالم که موفق بوده ام "
گرانت پس از پیروزی منچستر برابر لیورپول و قرار گرفتن چلسی بعدازمنچستر یونایتد گفت : " ما از اول فصل به دنبال آرسنال و منچستر بوده ایم البته در زمانهایی که بازیکنانمام را در اختیار نداشتیم و بازی هایی بوده است که موفق نبوده ایم"
گرانت درادامه مصاحبه اش به روند گلزنیهای تیمش و عملکر خوب مهاجمانش اشاره کرد و آن را نقط قوت تیم دانست.
نتیجه بازی دور یک چهارم نهایی مسابقات حذفی:
Chelsea1 - 2 Fenerbahce
تسلیت به هواداران چلسی از جمله خودم.
یا حق