نقل قول:
سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!
این دیکشنری فقط برای همین دو گوشی آماده شده منم تست کردم ، نشد!
نقل قول:
تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)
درسته. کلا گوشی های سری E همچین امکاناتی دارن. امکانات مخابراطی و شرتکات های مربوط به تماس و ایمیل و کار و ... ولی هسته سیمبینش یکی هست!
نقل قول:
البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟
تقریبا اینطوره!
در کل به نظر من E51 بگیر!
چون همون رم و WiFi خیلی مهمه. مخصوصا رم. دیگه مشکلی با اجرای کار های سنگین مثل N-GAGE پیدا نمی کنی!
البته 6120 هم مشکلی نداره ولی اگه بخوای مثل من N-GAGE بازی کنی، برات خیلی مهم میشه ولی توی اجرای نرم افزار ها و بازی ها هیچ ، تکرار می کنم هیچ مشکلی نداره!
نقل قول:
جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.
آخرین نسخه اش 1.22 هست. آپدیت کن هم راحت میشی هم با باگ های کمتری رو به رو خواهی شد!
باتشکر - سان!