-
رونالدو بهترين بازيكن اتحاديهي بازيكنان حرفهاي فيفا شد
"كريستيانو رونالدو" جايزه بهترين بازيكن FifPro را از آن خود كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ستارهي منچستريونايتد و تيم ملي پرتغال 54 نامزد ديگر براي بدست آوردن اين جايزه را کنار زد. رونالدو با آراي فوتباليستهاي حرفهاي از سرتاسر جهان و بيشتر به سبب 42 گل به ثمر رسانده در فصل گذشته اين عنوان را بدست آورد.
وي پس از دريافت اين جايزه گفت: «اينکه توسط همبازيهاي خود به رسميت شناخته شده ام باورنکردني است.»
بازيكن 23 ساله پرتغالي ادامه داد: «ميخواهم از هم تيميهايم، مربيان و همهي كساني كه در منچستريونايتد مشغول به كار هستند وهمچنين اعضاي تيم ملي تشكر كنم. از خانواده و دوستانم نيزبه خاطر حمايتهاي آنها تشكر ميكنم.»
رونالدو با تمجيد از سرمربي اسکاتلندي خود در منچستر يونايتد خاطرنشان کرد: «سرالكس منبع الهام بزرگي براي من بوده است. او آن قدر من را باور داشت كه مرا به منچستر آورد. چيزهاي بسياري از او ياد گرفتم و همچنان هم ياد ميگيرم چرا كه او مربي بزرگي است. بدون شك او مهمترين دليل باقي ماندن من در اينجا بود. اما، آنچه تابستان امسال اتفاق افتاد، تمام شده است. اكنون تمام افكار من به باشگاه معطوف ميشود. تنها تمركز من بر روي خوب بازي كردن براي منچستريونايتد و قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرماني اروپا است.»
پس از دريافت جايزه رونالدو، سرالكس فرگوسن با اشاره به تعداد گل هاي او در فصل گذشته گفت:«همچنان بر اين باورم كه رونالدو دراين فصل نيز بيشتر از 25 گل به ثمر خواهد رساند. اين مساله براي اودشوار خواهد بود چرا كه او در آغاز فصل قادر به بازي كردن نبود. او جراحي بر روي قوزك پايش داشت بنابراين چند بازي را از دست داده و اكنون در حال پيدا كردن آهنگ خود است.»
فرگوسن ادامه داد: «تعداد گلهايي كه رونالدو فصل گذشته به ثمر رساند، بدون شك شگفتانگيز بود. اما، اميدوارم كه او اين فصل نيز بتواند به اندازهي فصل گذشته براي تيم مثمرثمر واقع شود.»
FifPro همچنين اسامي تيم منتخب خود براي سال 2008 را اعلام کرد که به شرح زير است:
دروازه بان: ايکر کاسياس
مدافعان: سرخيو راموس، جان تري، کارلس پويول، ريو فرديناند
هافبک ها: استيون جرارد، ژاوي، کاکا،
مهاجمان: ليونل مسي، فرناندو تورس، کريستيانو رونالدو
در فهرست 55 نفرهي FifPro يا همان فدراسيون بين المللي اتحاديهي فوتباليستهاي حرفهاي، نام بازيكناني همچون "جان تري"، "فرانك لمپارد"، "اشلي كول"، "وينروني" و "سسك فابرگاس" به چشم ميخوردند. در حال حاضر FifPro بيش از 57500 بازيکن و 42 اتحاديه را به عضويت خود دارد.
-
-
-
وحيد جان دستت درد نکنه برادر
ايولته
-
-
-
همون 2-0
فکر کنم بازی بعدی با هول سیتیه که امروز 3 تا از چلسی خورد
رونالدو هم داره آماده میشه.شاید به خاطر جایزه ای که گرفته و شارژ شده !
-
تبریک میگم این برد و از همه مهم تر بازگشت به دوران آمادگی رونالدو
ما قهرمانیم تا رم میمانیم
-
1 Liverpool 10 8 2 0 15 6 +9 26
2 Chelsea 10 7 2 1 22 4 +18 23
3 Arsenal 10 6 2 2 22 10 +12 20
4 Aston Villa 10 6 2 2 19 12 +7 20
5 Hull 10 6 2 2 14 14 0 20
6 Man Utd 9 5 3 1 15 5 +10 18
7 Portsmouth 10 4 2 4 10 15 -5 14
8 Man City 10 4 1 5 23 16 +7 13
-
man utd با یه بازی کمتر ششمه که اگه بازیه عقب افتادش با فولام رو ببره به رده سوم صعود میکنه.
یعنی 2 امتیازی چلسی و 5 امتیازی لیورپول
منبع :
کد:
http://www.manutd.com/
دروازه بان دیروز که گلی نخورد :