سلامنقل قول:
توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو یوزر و پستو وارد کن همه چیز داره پرداخت آنلاین ، تغییر سرویس و ...
Printable View
سلامنقل قول:
توی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو یوزر و پستو وارد کن همه چیز داره پرداخت آنلاین ، تغییر سرویس و ...
ببین شما اصلا به خود شرکت زنگ زدی بپرسی !؟نقل قول:
من اینترنتی براشون ریختم.
نه دیروز که این فکر به ذهنم رسید بخش مالی تعطیل بود. پشتیبانی هم جواب نمیداد.نقل قول:
یه طرف دیگه قضیه هم تنبلیه که بد مرضیه و هیچ کاریش نمیشه کرد :31::31:
الانم که 2 ساعته دارم می گیرم اشغاله. اولین باره می بینم یه تلفن گویا اشغاله.
کلا پشتیبانی s ucks
البته این مورد رو کاملا موافقم که قبلا که اون منشیاشون بودن لا اقل میشد با هاشون صحبت کرد الان که دیگه فقط یا میگه مشغوله یا میگه پاسخگو نیستن.
داخل پورتال مشترکین خود سایت فن آوا میشه به صورت آنلاین با کارت های شتاب پرداخت کرد...نقل قول:
کد:http://payment.fanava.com/
ببخشید فن اوا ایا سرعتش هنوز همون ثابته یا متغیر شده . چون 6 ماه پیش که فن اوا داشتم سرعت روز و شب ثابت روی 30 بود . 128 داشتم
اخه من چون تلفنی ثبت نام کردم یوزر و پسورد اینو ندارم.نقل قول:
یوزر و پسورد ibs هم بهش نمی خوره.
زنگم زدم شرکت گقتم من تلفنی ثبت نام کردم یوزر و پسورد پورتابل مشترکین رو می خواستم اول گفت همون یوزر و پسورد ibs رو بهش بزن، بعد که گفتم قبول نمی کنه گفت پورتابل فقط برای مشترکین سرویس S هست نه سرویس P (اقتصادی) که من باشم. یه جورایی انگار می خواست منو از سرش بکنه این جوابو داد.
حالا قضیه چیه؟ شما یوزر و پسورد ibs تون چه فرقی با یوزر و پسورد پورتابل مشترکین تون داره؟ (شاید منم با چند تا یوزر و پسورد امتحانی بتونم تونستم وارد پورتابل بشم)
دوستان سرعت دانلود شبانه اتون از 512 به 128 کاهش پیدا نکرده؟
چرا. اولم 512 نبود 256 بود.نقل قول:
وستان سرعت دانلود شبانه اتون از 512 به 128 کاهش پیدا نکرده؟
مشکلی ندارید با این قضیه؟ شب تا صبح سیستم رو روشن بزاریم واسه 200 مگ؟نقل قول:
سرعت من 4 برابر کم شده!!! میخوام از فناوا بکشم بیرون