امیر تو چقدر شلخته ای :18:نقل قول:
جمع کن بند و بساطتو
لامپو چرا خاموش کردی؟:31:
آبرومونو بردی فردا یه عکسه درست درمون بذار
Printable View
امیر تو چقدر شلخته ای :18:نقل قول:
جمع کن بند و بساطتو
لامپو چرا خاموش کردی؟:31:
سلام فردا چند عکس از معجزه قرن میزارم
خدایی شلختم ؟ :31: خوب زندگیم سره این میز میگرده :31:البته این عکس واس چند ماه پیشه الان تمیز تر شده :31: بعد از ظهر میزارم براتون :31: من معمولا لامپ اتاقم خاموشه :31:نقل قول:
امیر تو چقدر شلخته ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمع کن بند و بساطتو
لامپو چرا خاموش کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینیمو تعریف کنیمنقل قول:
سلام فردا چند عکس از معجزه قرن میزارم
اوووووووه شلخته ای در حد تیم ملی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدایی شلختم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب زندگیم سره این میز میگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته این عکس واس چند ماه پیشه الان تمیز تر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از ظهر میزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من معمولا لامپ اتاقم خاموشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جونتو بگیرن کامپیوترتو نگیرن مگه نه؟
منم امروز میذارم ببین چقدر با نظمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا تایید میشه :31:نقل قول:
جونتو بگیرن کامپیوترتو نگیرن مگه نه؟
ببینیمو تعریف کنیم :31:نقل قول:
منم امروز میذارم ببین چقدر با نظمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر میکنم منم عکس گزاشتمااا هیچکی نظر نمیده؟ :13::13::13::31::31::31:
اوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر میکنم منم عکس گزاشتمااا هیچکی نظر نمیده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من نظرو میگم :اولا اتاقت خیلی تاریکه من اصلا خوشم نمیاد فقط دوست دارم اتاقم چراغونی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته شاید تو عکس اینجوری باشه ولی بهتر بود پرده ها رو بدی کنار تا تو اتاقت نور بیافته
ثانبا گویا اتاق غیر شما متعلق به دیگران نیز میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خیلی منظمی
یخورده هم وسایل اتاقت کمه
منم امروز میزارم ببینید که اتاق یعنی چی !!!:31:
نه پرده رو میدم کنار اما گفتم اینطوری رمانتیک تره تو عکس ( خنده )نقل قول:
اوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من نظرو میگم :اولا اتاقت خیلی تاریکه من اصلا خوشم نمیاد فقط دوست دارم اتاقم چراغونی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته شاید تو عکس اینجوری باشه ولی بهتر بود پرده ها رو بدی کنار تا تو اتاقت نور بیافته
ثانبا گویا اتاق غیر شما متعلق به دیگران نیز میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خیلی منظمی
یخورده هم وسایل اتاقت کمه
و در مورد وسایل اتاق بگم همشو جمع کردم که بگم مثلا مرتبه ( خنده )
مثلا حالا یه میز پرس و هالتر گوشه اتاقمه نصفه اتاق رو گرفته
حس ندارم عکس اتاقمو بگیرم بزارم. یه کاری کنید حس دار بشم.
آخه باید دوربینو روشن کنم. عکس بگیرم. dvd رو فاینالایز کنم. وصل کنم به کامپیوتر بریزم رو کامپیوتر دوربینو در آرم خاموش کنم. بزارم سر جاش. عکسو آپلود کنم. (یه ساعت واییستم با dial up) بعدشم لینکشو کپی کنم اینجا بزارم. اینترنت مصرف کنم. وقتم مصرف کنم. تازه کسی ببینه نبینه. بیخیال شم بهتره نه؟