-
سلام من وارد Play-asis.comشدم ولي نميدونم براي خريد بايد به كدوم قسمت برم اگه ميشه يه توضيح كامل بديد خواهشا اگه ميشه مراحلش رو دقيق تا تكميل شدن خريد توضيح بديد يه سوال ديگه داشتم مثلا بازي مثل mgs4 كه در ايران 85000 تومان پولش هست در سايت چقدر و چه قيمتي تموم ميشه كه بازي دستمون برسه وايا ميشه كه ازاين سايت كنسول بازي هم خريد اگه ميشه دقيق دقيق توضيح بدين
-
در اصل اين سايت جزو اسباب بازي فروشي حساب ميشه
بله.كنسولهم ميشه خريد.
100 البته قيمت تمام شده از ايران كمتر تمام ميشه.
مراحل كار:
1.ثبت نام در سايت
2.انتخاب محصول
3.واريز پول از طريق كارت اعتباري
4.انتخاب نوع ارسال:
هوايي با بيشترين زمان ممكن تا 10 روز بدون بيمه
هوايي بامتوسط زمان ممكن تا5 روز با بيمه
هوايي اكسپرس با كمترين زمان با 3 روز يا زودتر با بيمه
ت:قيمتها با اختباس ماليت هستند
5.تمام
6.رسيدن ايميل از طرف شركت
-
قیمت مدل های ps3 که الان تو بازار موجوده چنده؟؟
-
متغيره-از 480 تا 680
بيشتر 40 موجود است
-
480 الان نیست اگه هم باشه دسته 2 بیشتر حول و حوش 530 این طوراست 40 البته !!! ورژن 2.1
2.4 هم اومده قیمت ندارم !!!
40 و 60 فکر کنم داره تولید میشه که بیشتر 40 می خرن !!!
راستی یادتون نره اگه خواستین دنسته بگیرین sixaxis رو با شوک باهم بگیرین قیمیتش چندان تفاوت نداره !!! ولی به جاش حالشو می برین
-
راستی از یکی از بچه ها که 360 داشت شنیدم گرافیک PS3 gta بهتره !!! بهتره مقایسه بشه !!!
-
خب!میبینم که تاپیک ترکوندین!تو این دو سه روزی حسابی رفته جلو!عالیه!
احتمالا همتون حدس میزنین(با توجه به پستای قبلیم) که این مدت داشتم MGS4 بازی میکردم.بالاخره امروز تموم شد و موفق شدم SIXAXIS رو زمین بذارم!از MGS4 گفتن که کار بیهوده ایه،ولی به همه(یعنی همه!) توصیه میکنم MGS4 رو بازی کنن.شاهکار واقعیه.هیچ بازی ای به پاش نمیرسه.
Mr.Shaibow،من خودم Fanboy خفن PS3 هستم بخاطرش 2 بار هم اخطار گرفتم،ولی این دوستت احتمالا چرت گفته،چون همه میگن گرافشون یکیه.
2.4 منظورت چیه؟فیرمویرش؟مگه 2.40 اومد؟این چند روزی کلا از دنیا عقب افتادم!
-
-
این است ps3 راستی نامردیه که این تاپیک از 360 عقب بموونه خوب
پس برو جلو ارشیا من پشتتم
-
من مخلصتم دربست!ولی دنیا اینه دیگه...تازه میگن مایکروسافت به فکر 720 هم افتاده!یکی نیست بگه کوچکترین عدد یکه؟!؟!
بچه هایی که MGS4 بازی کردن،نمیدونین کجاهاش با SIXAXIS کار میکنه؟من فهمیدم با یه حرکت ربع دایره شکل میشه لباس اسنیک رو به حالت اولش برگردوند،وقتی تو سطل آشغال قایم میشه با چرخش به بالا میشه در سطل رو باز کرد و با چرخش به چپ و راست میشه تو سطل جابجا شد و موقع استفاده از عروسک های Screaming Mantis میشه با تکون دادن دسته طرف رو اینور اونور کرد.کار دیگه ای هم میکنه؟