اقا ممنون سيستم رو عوض كردم درست شدنقل قول:
ساعت 3 شب رفتم خونه همسايه :دي
Printable View
اقا ممنون سيستم رو عوض كردم درست شدنقل قول:
ساعت 3 شب رفتم خونه همسايه :دي
توجه توجهنقل قول:
دوستان میخوام به یه نکته مهم نطرتون رو جلب کنن .
نرم افزار ها از 2 طریق به گوشی شما منتقل میشن
1- نرم افزار هایی که نصب میشن
2- نرم افزار هایی که از طریق کپی کردن به رم گوشی منتقل میشن
از طریق اول وقتی روی فایل نصب نشده کلیک میکنید و مراحل نصب را پی میگیرید . در این مرحله ابتدا فایلها به آدرس مورد نظر کپی میشن و کمی اطلاعات به فایلی بنام CardRegistry که در شاخه :
x:\.system\java\CardRegistry
منتقل میشه . (نکته مهمش اینجاست ) این اطلاعات شامل چی میشه . خب من نمونه اطلاعاتی که بعد از تصب کردن برنامه Mpkg به این فایل منتقب شد رو برای شما کپی میکنم :
[8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001]
AniIcon =
AppID = {8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001}
Args =
Attribute = 2
BigIcon = mpkg.png
Daemon = 0
Directory = /mmc/mmca1/.system/QTDownLoad/mpkg
Eraseable = 1
Exec = mpkg.lin
FixedAllPosition = 0
FixedPosition = 0
GroupID = ezx
Icon = mpkg_sm.png
InstalledDate = 2007/1/1
JavaId = -1
MassStorageStatus = 0
MpkgFile =
Name = MPKG
OsVersion = 1.2
Shared = 0
Size = 256K
Type = 2
UserID = ezx
Visible = 1
خب همینجور که میبینید این اطلاعات شامل :
Directory = آدرس کپی شدن برنامه و فایل اجرایی آن
BigIcon = mpkg.png آدرس آیکون آن که در Home Page گوشی میبینید .
Exec = mpkg.lin آدرس فایل اجرایی که پس از کلیک بر روی آیکون آن باید اجرا شود .
FixedPosition = 0 آدرس قرار گیری در منو
Icon = mpkg_sm.png آدرس آیکون
InstalledDate = 2007/1/1 تاریخ نصب برنامه
Name = MPKG نام برنامه که در منو می آید که میشه تغییر نام هم داد
Size = 256K سایز برنامه
Visible = 1 امکان نمایش دادن در منو که با عدد 0 پنهان میشه
و مقداری اطلاعات دیگه
(جالب بود نه ؟ )
خب این چیزایی که گفتم مربوط به سری 1 بود که اتوماتیک انجام میشن .
حالا سری دوم چی ؟
بعضی از برنامه ها رو مثل Superman از اینترنت نصب شدش رو دریافت میکنیم که باید خودمون دستی به شاخه .System کپی کنیم .
خب بعد از این کار چه اتفاقی میفته ؟
وقتی ما فایل CardRegistry رو موقع کپی کردن برنامه جدید بجای CardRegistry سیستم قبلی جایگزین میکنیم تموم اطلاعات مربوط به برنامه های قبلی از بین میره و از توی منو پاک میشن و دیگه انگار نه انگار که برنامه ای نصب کرده بودین .
پس برای کپی کردن برنامه جدید به گوشی چیکار باید کرد ؟
راهش اینه که وقتی برنامه جدید رو به آدرس /.system/QTDownLoad/ گوشی منتقل کردین . از توی آدرس x:\.system\java\ فایل CardRegistry رو با برنامه Notpad باز کرده و و مکان نما رو به آخرین سطر برده و اطلاعاتی رو که از داخل فایل CardRegistry برنامه ای که از اینترنت گرفتید رو به سطر آخر فایل CardRegistry گوشی اضافه کنید . و بعد گوشی رو ریستارت کنید . به همین راحتی
راستی هر موقع که از گوشی خودتون و برنامه هایی که نصب کردین راضی بودین شاخه .system که بصورت مخفی در Root مموری کارتتون قرار داره رو یه کپی به هارد کامپیوترتون بکنید تا هر موقع برنامه ها خراب شد شاخه .syatem گوشی خود را پاک کرده و اون شاخه backup رو به گوشی برگردونید . شاید این کار فقط 1 دقیقه ار شما وقت بگیره ولی چند روز شما رو جلو میندازه و لازم نیست دوباره تموم اون بازی ها و برنامه هایی رو که نصب کردین دوباره نصب کنید .
یا علی
سلام...
من هر کاری کردم نتونستم رو این گوشی نرم افزار نصب کنم....
میخواستم برنامه Zm player رو نصب کنم... اونو اوپن ویت با mpkg کردم و نصب هم شد ولی وقتی از تو منو رو آیکونش میرم هیچ اتفاقی نمی افته و برنامه اجرا نمیشه........درباره برنامه Winamp هم دقیقا همین اتفاق افتاد... مگه باید کار دیگه ای هم واسه نصب نرم افزارا انجام داد؟؟؟
برنامه mpkg رو هم از پست این دوستمون گرفتم...
از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟نقل قول:
خوشحالم كه مشكلتون حل شد.نقل قول:
به نظر من ببينيد adame_haji جان از چه اينستالري استفاده ميكنه شما هم از همون استفاده كنيد.نقل قول:
يه پيشنهاد.پس اگه ميشه شما يه كپي از شاخه سيستمت بزار تا بچه هايي كه فريموير عوض نكردن برنامه ها رو داشته باشن.البته فقط يه پيشنهاده.:11:نقل قول:
(راستي من cd رو شنبه براتون پستش ميكنم.)
hitman جان اگه فریم ور گوشیتو عوض نکردی تو پستای قبل لینک linloader و mpkg که خودم واسه فریم ور اصلی استفاده میکنم رو گزاشتم بچه های دیگه هم استفاده کردن جواب میده . اول رم گوشیتو از برنامه های نسب شده خالی کن بعد اونو نسب و باهاش همه برنامه هارو مجدد نسب کن اگه در حهت اطمینان گوشیتو master clear کنی بهتره فقط از فون بوک و sms های بدردبخورت یه کپی رو sim بگیر که نپرن.لینکو دوباره میزارم :
یا حق...کد:http://rapidshare.com/files/55267413/mpkg_loader.rar.html
این ورژن جدید winamp عالیه دسته کسی که upش کرده بود درد نکنه. اینم تشکر واسه دلگرمی :31:
بچه ها راستی apply font رو فریم ور 053p کار میکنه یا نه ؟ رو گوشیم وقتی باهاش فونت وا میکنم گوشی هنگ میکنه تا صبح گزاشتمش گفتم شاید داره بازش میکنه و طبیعی هستش ولی نشد که نشد. SOS SOS SOS.
سلام روش فعال كردن شماره گيري صوتي در موتورولاa1200 مي خواهم با تشكر
نقل قول:من این کارا رو انجام دادم مستر کلیر هم کردم ...حالا اصلا برنامه نصب نمیشه و وقتی میخوای یه برنامه رو نصب کنی پیام Invalid application file و The file can not Used میده...فریم ور هم اصلا تا حالا عوض نکردم..نقل قول:
نقل قول:
اگه این دوستمون این کار و انجام بدن خیلی خوب میشه ها...