آخرين فرصتها براي نقد آقا مهدي رو از دست نديد.......
موفق باشيد
Printable View
آخرين فرصتها براي نقد آقا مهدي رو از دست نديد.......
موفق باشيد
129 تا تاپیک زده
بیشترین فعالیت در انجمن متفرقه
در بحث های نرم افزار هم شرکت داشته
در انجمن فتوشاپ و کرکینگ هم تا حدودی شرکت کرده
این بشر کلا تو هم جا کمش یه پست داده
اولین تاپیکی که زده درباره استودیو مکس بود ( احتمالا )
موقعی که آواتارش خرس بود چند بار با هم تو چند تا تاپیک شرکت کردیم
پسر گلیه ولی کمرنگ شده ( شاید به خاطر فعالیت در سایت خودش)
یه مدت فعالیتش زیاد بود
نوکرشم هستیم
آقا مهدي هنوز مشخص نشده راست دستش چيه.كركينگ؟فتوشاپ؟متفرقه؟ بر؟؟....
جزو اون دسته از قديميايي است كه هنوز جايي پاگير نشده.
اگر بخواهيم يك سوا منطقي ازش بپرسيم بايد بپرسم: بشر ، تو نميخواي جايي پاگير بشي؟؟؟
سوالات فينگولي از صندلي مهمان داغ پرسيد اما بود خاكي از سوالات بعضي جاده تو
اين بالايي خودش خيلي خوبه چون نشون ميده به مهمان ارزش قائله و وقت ميگذاره و سوال طرح ميكنه.اما اگر زرنگ بود بيشتر بايد طبق شرايط جوي طرف مقابل استراتژيك ميزد.
===============
جمعه شب ساعت 12 دو يازده ايشان از بين ما پر ميكشند.پس از قافله جا نمانيد
آقا مهدی نمیدونم چرا دشمن درجه یک من توی انجمنه! :دی
میخواد سر به تن من نباشه!
نمیدونم کدوم تاپیکشو چیکار کردم... اما فکر کنم یه جایی یه کاری کردم! :دی
به جز این مورد... چیزه بدی ندیدم ازش! :)
آقا مهدي رو به خاطر اون آواتار خرس تو پوليش هميشه
يه پسر توپول ، مهربون و آروم تو ذهنم تصور مي كردم ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چند مورد فهميدم اين يارو خيلي خطريه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي اونقدر كه در چندين مورد متوجه شدم
با Super Moderator ها و حتي Admin هم كل كل مي كنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمون كنم جز ليست سياه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه :D
واسه همين مي ترسم تو نقدش شركت كنم :D
ما كه رفتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام حاجی خیلی دمت گرم وقتی نقدت را خوندم کلی خندیدم....ولی با این حال جواب تک تکتش را خواهم داد که بهفمی من کم نمیارم
در مورد نقد اول: باید عرض کنم که به زودی نام کاربری خودمو عوض میکنم(حالا چی خواهد شد بعدا میگم :دی) بنابراین شما هرکاری دلت میخواد میتونی با نام آقا مهدی بکنی میخوای آقاش را بزاری اولش یا آخرش یا وسطش یا برداری بزاری آقای بی کا ام مهدی یا بزاری بی کا ام مهدی آقا یا بزاری...... بنابراین مشکلت به هر حال حل خواهد شد
نقد دوم و سوم: با توجه به عرایض بنده که بسیار کامل و واضح بود بنده چه بفهمم چی گفتی یا نه؟! مشکل حله...بنابراین فکر کنم شما الان دچار مشکلات روان پریشی هستی و باید خودتو به دکی (=دکتر) معرفی کنی:27:
نقد چهارم: اتفاقا خیلی هم خوشگله... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدن این موضوع نیاز به چشم بصیرت داره که تو این سن و سال دیگه از شما بعیده یه همچین نعمتی را برخوردار باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد پنجم: چرا بابا ؟! تاپیکای خوبیم زدم که تو قسمت بعدی خودت بهش اشاره کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد ششم: تاپیکای پر بینندم الان در تراش زندگی میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد هفتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد هشتم: اون تاپیک هم به دستور امیر )akmfad1) تعطیل شد و دیگه ادامه نیافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد نهم: منظورت کرکینگه؟ من که دیگه اونو بی خیال شدم و اومدم مثل شماها خاکی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد دهم: اینش دیگه تقصیر خودته... هرچی بهت میگم بیا به ما کلاس ایجاد تاپیکای مفهومی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بده که همش طفره میری و میگی باید فلان اندازه به حسابم پول بریزی.... منم که اینقد پول ندارم که.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد هم مثل تو اونم یه عالمه ازم پول میخواد بنابراین من ناچارم که به استعدادهای نهفته خودم اکتفا کنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خودم تاپیک مفهومی بزنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد یازدهم: نه بابا اشتب متوجه شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی من میگم منو میشناسی میخوام بدونم که طرف چقدر با من حال میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نهایت باید بگم که حاجی دمت گرم خیلی نقد باحالی بود.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت تاپیک جمله سازیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا این حرفا چیه؟ ای کاش ثبت نام میکردی تا حداقل آمار ثبت نام کنندگانم بره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوری باحات خیلی حال میکنم واسه همینم بهت گیر میدم
ممنون ازت:11:
نقل قول:
سلام مجید جان خوبی؟
راستش خودمم احساس میکنم که خیلی احساساتیم!!! ولی دیگران چنین نظری راجع به من ندارن... ولی در کل در نت نمیشه انسانها را زیاد و دقق شناخت باید از نزدیک طرف را ببین و باهاش ارتباط برقرار کنی تا بتونی اونو بشناسی:21:
این مورد را درست حدس زدی ....اینقدر تعداشون زیاده که واقعا بضی وقتا فراموش میکنم که ای بابا!!! من تو فلان فروم مدیرم و باید بهشون سر بزنم تا خراب کاری نشه
دلیل فراری بودنم از سرچ اینه که سرچ در موتورهای جستجو واقعا تبحر خاصی میخواد که من از این نعمت بی بهره هستم:19:
اخه نمیدونی که چه سرعتی داره اینترنتش!!! اگه یه سری ادم بی جنبه استفادههای بیمورد ازش نکنن و بزارن که همیشه دستگاهها سالم بمونه خیلی چیز خوفیه...
اره بعضی وقتا بی مورد عصبانی میشم...از این به بعد سعی میکنم (حداقل در فروم) کمتر دنبال حاشیه باشم
در مورد سوالات هم باید بگم که همینطوری به ذهنم میرسه و هیچ پیش ذهنیتی ازش ندارم
از نقدت هم ممنون
:11:
بدو بدو که منتظرم....نقل قول:
راستی پایان جان شما چرا بنده را نمی نقدی؟:13:
یه ضرب المثل معروف میگه که آقا مهدی اینجا...اقا مهدی اونجا آقا مهدی آقا مهدی همه جا..:31:نقل قول:
من تو همه جا سعی میکنم که پست بدم...(پست مفهومی البته:18:)
اولین تاپیکم را درست حدس زدی اونجا بود و مشکلی که موقع render کردن برام پیش میومد بودش
کدوم تاپیک باهم مشارکت داشتیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دلیل کم شدن فعالیتم فروم خودم نیست (اصلا به اونجا سر نمیزنم!!!) دلیلش کثرت فرومهایی هست که بنده باید بهشون سر بزنم
شما هم خیل گلی
منم نوکرتم (ولی همچنان بهت گیر میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قسمت اولش که قبلا توضیح دادمنقل قول:
قسمت دوم هم که باید بگم خیر!!! میخوام همه جا باشم!!
در مورد سوالات هم که قبلا در جواب دوستان به طور مفصل توضیح داده بودم
اره نکته خوبی را اشاره کردی...واسه همینه که الان تا مطمئن نشم طرف جنبش را داره به هیچ وجه ازش سوال نخواهم کرد (حداقل اونطوری سوال نمیکنم)
عمرا من تازه دارم نقد میشم...حالا حالا ها هستم در خدمتتون....
یه هفته دیگه میمونم:8:
کی گفته من دشمن شمام؟ من دشمن آقا کمال همکار انجمن موبایلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا میخوام سر به تنت باشه ولی دست و پا نداشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت اگه فهمیدی که چی گفتی به منم یه خبری بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ازت :11:
من هم يه نقدي داشتم كه ديگه خز شد و همه گفتن........
(آقا مهدي نقدپذيره.......زمان صندلينشيني به حرف دوستان گوش كرد و آواتارشو عوض كرد)
پس حالا هم اگه دوست داره محل سكونتشو عوض كنه.......
ديگه امضاهاي نااميد كننده هم نداشته باشه.......
اميد و توكلش به خدا باشه
من كه خيلي دوستش دارم
موفق باشه:40::11:
چي بگم آخه ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هول نده ميگم بابا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مممممممممممممم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش چيزي به ذهنم نميرسه وگرنه حتما ميگفتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش تعريفم نميكنم پرو نشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا يه قانوني بذارين نقد شونده آخر كار بهترين نقدكننده رو معرفي كنه تا من هميشه اسمم تو اين تاپيك ثبت بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تيريپ جواب دادنت خيلي باحال بود آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب پيشنهادي براي آقا مهدي: پسر خرسي