نقل قول:
یعنی هیچکس جواب منو نمیده:37:
Printable View
نقل قول:
یعنی هیچکس جواب منو نمیده:37:
نقل قول:
X38 فقط DDR 3 رو پشتیبانی میکنه ...
همین برد Asus Maximus با اینکه x38 هست فقط DDR2 داره !
beny-nvidia داری تازهگیها بد جور سوتــــــی می دی ها......
اون از EPP این هم DDR3 ......شوخی بود ها....البته خودم هم دست کمی از شما ندارم.......
عزیز به نظرم مادربورد.....نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط .bahman. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت مادر بورد ASUS M2A-VM با ASUS M2NPV-VM فرقی هم دارن
گرافیک هر دو ان برده فقط از دو شرکت ATi و دومی GeForce 6150
اگه قیمت هرکدوم رو دارید ممنون میشم بگید
وایا مادربورد خوبی هستM2NPV-VM
مادربرد با گرافیک ان بورد غیر اینا دیگه چی تو بازار هست دوستان؟
یعنی هیچکس جواب منو نمیده
GIGABYTE - M68SM-S2
AMD - Socket AM2 - GeForce 7025 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND + VGA +LAN+SATA 2 + 1394
ویا GIGABYTE - MA69G-S3H که قیمتش فکر کنم در حدود 90باشه.....
مین خوبیه و یا از ASUS M2A-VM
AMD - Socket AM2 - AMD 690G Chipset - DDR2 800 - PCI Express SOUND + VGA 256MB ATI Radeon X1250 + Gigabit LAN + SATA 2
این هم خوبه......قیمت ASUS 70 تومن و GIGA 85 تومن هسته
سلام.آیا برد Gigabyte Ga-ma69g-s3h دو مدل داره؟ کدومش بهتره آخه اسمشون که دقیقا یکیه؟ چجوری باید فهمید کدوم مدلشه؟
نه عزیز کی گفته که 2مدل داره اون مدلهای که من گفتم....یکی
Gigabyte - M68sm-s2
Gigabyte - Ma69g-s3h
که با هم فرق دارند عزیز...
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب
من میخام سیستم ببندم . خب مادربورد میخاد . ممکنه بگید در انتخاب مادربور چه فاکتور هایی را باید در نظر گرفت ؟
چی میشه که یه مادر بورد 350 تومن ولی یکی 80 تومن ؟ بدیهی است که پشتیبانی از 2 پردازنده مورد نیاز هر کاربی نیست . به جز این قابلیت های خیلی خاص ، دیه چه فاکتور هایی مهم است ؟
مکنه یکی مادربورد و پردازنده پیشنهاد کنید که برای بازی های 2006 تا 2009 کم نیازه ؟
اخه امام خمینی و 22 بهمن و انقلاب اسلامی چه ربطی به سخت افزار و مادربرد خریدن داره دوست من ؟؟؟:31::13::13:نقل قول:
نوع سی پی یو و مدل (( amd-intel )) که ساپورت میکنه و چیپست مادربرد و مقدار رم که مادربرد ساپورت میکنه و اسلات گرافیک مادربرد و گذرگاه های ارتباطی مادربرد و پورتهای آن و نوع اتصال هارد دیسک و نوع خازنها و توانایی مادربرد در دفع گرمای بوجود اومده توسط پردازنده ها مهمترین چیزهایی هستند که تو خرید مادربرد موثرند و اصولا قیمت مادربرد رو همینها تعیین میکنن !!!نقل قول:
بله که ممکنه !!!:46: منتها شما باید اول بودجه رو بگید تا بشه تصمیم گرفت که چه مادربردی میشه خرید !!:20:نقل قول:
اگه منظورتون از بازی چیزهایی مثل crysis - ghostrecon3 -nfs prostreet- call of duty 4 و بازیهایی از این دست هست که خوب حداقل باید یه 150 تومنی خرج کنید !! مسلما با پرداخت پول بیشتر هم جنس بهتری میخرید و پولتونو دور نمیریزید !!!:46:
شاید اونو با این مدل اشتباه میگیرینقل قول:
GIGABYTE - MA69VM-S2
نه آخه تو این فروشگاه دقیقا اسمشون یکیه نمیدونم......
کد:http://rayaneh.com/cat-316.aspx
عزیز این سایت به اشتباه 2بار این مین بورد رو نوشته و داخل سایت گذاشته.......نقل قول:
نه آخه تو این فروشگاه دقیقا اسمشون یکیه نمیدونم......
کد:
کد:http://rayaneh.com/cat-316.aspx