سلام
گزارش چهارمین قرار ملاقات بچه های شیراز
تاریخ:پنجشنبه-13/7/85
زمان:ساعت 16
مکان:باغ ارم
حاضرین:
Mohammad !
mshiraz.2006
gladiator.shiraz
mohsenkhan
Lord_theone
MssoftCo
Mohammad Modarresi
omidshsh
(حاضرین رو به ترتیب حضور نوشتم)
غایبن:
تموم کردیم! :blink:
من به عنوان رئیس (!) ساعت 15:40 دقیقه در مکان مقرر بودم.مجله هم گرفته بودم و خودم رو مشغول کرده بودم تا اینکه حدود 5 دقیقه بعد اسماعیل و مهرداد عزیز (mshiraz.2006 و gladiator خودمون) از راه رسیدن.
بعد از حال و احوال حسابی منتظر بقیه شدیم تا بیان.خیلی بد کامپیوتر آدم تمرین سقوط آزاد داشته باشه نه؟ :sad: البته بعضی جنبه هاشم خوبه! ;)
حدود 5 دقیقه بعد هم محسن عزیز با آستین بالا زده (!) آمد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی هم به پایان خدمتش نمونده واسه همین قرار بعدی یه شیرینی اوفتادیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من که می دونم واسه قرار بعدی همه دوست داره بیان شیراز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعدشم مسعود عزیز و MssoftCo که اسمشم فراموش کردم آمدن.همه قبل از ساعت 16 اونجا بودیم.
امید و محمد عزیز هم با تاخیر کمی اومدن.امید تیپ مهندسی اومده بود و محمدم مثل همیشه خوشتیپ و سرحال! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امید عزیز زحمت بلیط رو کشید و وارد باغ شدیم.تا 5 دقیقه منو امید با هم درگیر بودیم!بماند چرا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا خوب و باغ به نسبت خلوت بود!البته بهترین تعبیر این بود که "هوا دو نفرست!".
چقدر مرغ عشق زیاد شده بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه شروع کردن به قدم زدن و زیرورو کرده باغ.امید این دفعه زیاد کم حرف نبود و کارگردان عکس ها شده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه تابلو هم برخورد کردیم که بین بچه ها اختلاف نظر بود که متعلق به کدوم دورست.ساسانی-هخامنشی ویا سلجوقیان!(عکس 3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صخره ها و جنگل های بی شماری عبور کردیم و اکثرا به بن بست میرسیدیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این بین من هم هرجا رو مناسب میدیم از بچه ها عکس میگرفتم.
سوژه اصلی محمد بود!خیلی دوست داریما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه چون دوست نداشتیم آرزو به دل بمونه آخر همه قسمت های باغ رو نشونش دادیم!(عکس های 4 و 9)
همه باغ رو دور زدیم.یه سری عکس +18 هم منو محمد گرفتیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه سر حال بودن و نسبت به قرار های قبلی جو خیلی گرم تر بود.همه باغ رو گشت زدیم و در مورد مسایل مختلفم صحبت می کردیم.
این درخت های میوه هم بدجوری چشمک میزدن!واسه عکس گفتما!(عکس 15) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هارو دعوت کردم...کجا؟اینجا==>عکس 11
ولی هر چی اصرار کردم خودشون نیومدن!بعدا نگین دعوتتون نکردم!
شنیده بودیم این ژاپنی ها خیلی سریع هستن ولی نمی دونستیم اینجوری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تعدادی ژاپنی تویه باغ مشغول بازدید بودن که ما هرچی دنبال دیکشنری گشتیم تا بهشون وصل کنیم متاسفانه چیزی پیدا نکردیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمون باشه دفعه بعد لباس شنا هم ببریم چون بچه ها بدجوری هوس شنا کرده بودن!
کنار استخر (!) بودیم که یه عکس هنری از محسن عزیز گرفتم.بچه ها وقتشه ها!(عکس 13) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه ساعت بازدید تا 17 بود و ما از این یک ساعتی که تویه باغ بودیم 45 دقیقه راه رفتیم!10 دقیقه ایستاده بودیم!5 دقیقه هم نشسته بودیم!
بالاخره ساعت 17:05 بود که از باغ بیرونمون کردن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نفر MssoftCo بود که از ما جدا شد...خوشحال شدیم آقا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته جمعی راه افتادیم...حالا دیگه نوبت بحث های کامپیوتری و تخصصی بود!از Overclock گرفته تا دانلود فیلم!
سر راه محمد عزیز یه کتاب گرفت!کتاب شاعر سایت خودمون جناب "محمد جاوید" عزیز.(عکس 22)
البته اگه کافی دارت! هم باز بود یه دارتم می زدیم!(عکس 21)
خلاصه از هم جدا شدیم و هر کسی به راه خودش رفت...و از قرار امروز فقط یه خاطره خوش باقی موند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]