سلام طبق گفته نظام وظیفه برگ سفید از این ماه دیگه نمیاد جلوی منزل باید برید پلیس +10بگیرید منم 1/6هستم رفتم +10گرفتمنقل قول:
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
Printable View
سلام طبق گفته نظام وظیفه برگ سفید از این ماه دیگه نمیاد جلوی منزل باید برید پلیس +10بگیرید منم 1/6هستم رفتم +10گرفتمنقل قول:
رائه برگ معرفي نامه مراکز آموزشي از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس +10)
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا ، این سازمان با صدور اطلاعيه اي اعلام کرد: در راستاي تسريع در ارائه خدمات و رفاه حال مشمولان، از اين پس دارندگان برگ آماده به خدمت، مي بايست برگ معرفي نامه به مراکز آموزش را يک هفته قبل از تاريخ اعزام به خدمت از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) دريافت کنند.
در ادامه اطلاعيه آمده است: براي اطلاع رساني بيشتر، پيامکي مبني بر اعلام هرگونه تغييرات احتمالي و دريافت برگ معرفي نامه از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي(پليس +10) براي مشمولاني که شماره تلفن همراه خود را در سامانه ثبت کرده اند، ارسال مي شود .
لازم به ذکر است، اين طرح، از تاريخ اعزام به خدمت 19 مردادماه در سراسر کشور اجرايي مي شود و برگ معرفي نامه به مراکز آموزش همانند برگ آماده به خدمت از طريق دفاترخدمات الکترونيک انتظامي (پليس +10 ) با ارائه کدملي و کد سخا قابل دريافت براي کليه متقاضيان است.
دلام:n18:
من تو آموزشی برا معافیت اقدام کردم که معاف از رزم شدم حالا تو یگانم و 4 ماه از وقتی که معاف از رزم شدم میگذره ، الان چطور میتونم اعتراض کنم و درخواست معاینه مجدد بدم برا معافیت؟!
آموزشیم کرمانشاه بود یگانمم خوزستان.
بعضی ها میگن معافیت تو یگان سختتر میدن بعضی ها هم میگن آسونتر میگیرن ، جریانش چیه؟!
بعدشم من پا پرانتزیم یکم خودم به زانو هام فشار بیارم میتونم یه کارت ملی رو از وسط زانو هام رد کنم ، به نظرتون معافیت داره این؟! مدرکمم دیپلمه
خواهشا هرکی اطلاعات داره راهنمایی کنه چون به زودی باید برگردم تو بیابون ادامه خدمت ، مرزبانی ناجا هم هستم:n14:
:دی همش یه کارت ملی ؟ !!! برای من تو کمیسیون طرف مشتشو کرد وسط زانوهام رد شد معاف از رزم شدم البته من لیسانس بودم ولی خوب دیپلم هم باید بالای 12 سانتی متری باشه حداقل تا معاف شینقل قول:
بعدشم من پا پرانتزیم یکم خودم به زانو هام فشار بیارم میتونم یه کارت ملی رو از وسط زانو هام رد کنم
به همین راحتی معافیت نمیدن اگر میدونی علافیه نرو دنبالش که وقت و هزینتو تلف میکنی
من 5 ماه خدمتم و همین چند روز پیش یکی از سربازا اومده بود که دنبال کارای معافیتش رفته بود و 4-5 ماه خودشو علاف کرده بود و نتیجه هم نگرفته بود
جدیدا اعلام کردن دیپلم به پایین 10 سانت هم معاف میشه ، منم راحت یه مشت رد میشه از وسط زانو هام.نقل قول:
علافی؟ کل خدمت علافیه دیگه پس بهتره رفت دنبالش. ، هزینه ی خاصی هم نداره دیگه.
فقط بگو تورو چطور معاینه کردن؟! منو فقط یه پزشک متخصص معاینه کرد در حد 4 ثانیه نامه نوشت و کمیسیون هم غیرحضوری بود معاف از رزم شدم. اصلا سانت نکرد فاصله زانوهامو:n14:
اول فرستادن بیمارستان دو تا پزشک دیدن گفتن پاتو جفت کن نگاه کردن یه چیزایی نوشتن هفته بعدش نامه کمیسیون اومد رفتم دو سه نفر تو اتاق بودن یکیشون گفت پاتو جفت کن مشت کرد دستشو از وسط زانوهام رد کرد همیننقل قول:
الان شما معاف از رزم شدی چه قدر با سرباز عادی فرق داره یک سری ها نوشتن هیچ فرقی نداره؟نقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
خدمت شما عرض کنم که ، من الان تو مرزبانی ناجام بقیه جاها رو نمیدونم فقط از شرایط اینجا حرف میزنم.نقل قول:
تو آموزشی که اصلا فشار بهت نمیارن ، میدون تیر از جای آسون میری نه بالای کوه ، رژه هرطور رفتی ایراد نداره بالاخره میگن یارو معاف از رزمه ، دویدن و اینارو هم راحت میگی نمیتونم و خون خودتو میندازی گردنشون اونا هم حسابی میترسن و مسئولیت دارن نسبت به معاف از رزما ، پست با اسلحه هم مطلقا درکار نیست.
تو یگان نقطه صفر مرزی نمیری مگه اینکه بی انضباطی کنی ، پست با اسلحه هم نمیدی شبا راحت تختش میکنی تا خود صبح.
ولی با این وجود من پشیمون شدم از معاف از رزمیم ، چون خیلی وقتا پست دادن بهترین کار ممکنه و کسی گیر بیخود بهت نمیده و چشت کمتر تو چش کادریا میفته
سلام
عزیزان من 6/1 اعزامم .
سوالاتی داشتم . کمک کنید . فکر کنید برادر کوچک خودتون هست که قراره به خدمت برود:n16:
1. روز اول آموزشی که رفتیم باید خودمون بریم پادگان یا خودشون اتوبوس میگیرند و هزینه اتوبوس رو همون موقع میگیرند ؟
2. وقتی که میخواهیم برویم آموزشی چه چیزی با خود ببریم ؟ آیا نیاز هست چیزی ببریم؟ (یعنی اولین روزی که به پادگان میرویم ) از انجا که از بیشتر افراد شنیدم که روز اول آموزشی برای اندازه کردن لباس ها مرخصی میدهند . و آیا این مرخصی حتمی است ؟
3. وقتی در آسایشگاه تختی به ما تعلق میگیرد وقتی به مرخصی برویم و برگردیم همچنان آن تخت که قبلا مشخص شده است را برای استراحت باید بگذرانیم ؟
4. موقع مرخصی باید چه استخقاقی را ببریم و یا کدام در کمد آسایشگاه قرار دهیم ؟
5. روز اعزام باید چه مدارکی رو حتما با خود به پادگان ببریم ؟ (منظورم تاییده ثبت نام نیازه ؟ برگه اعزام و ... توضیح بدین خواهشا)
6. وقتی مرخصی برای اندازه کردن لباس می دهند هنگام برگشت به پادگان باید با لباس نظامی رفت و یا با لباس شخصی رفت و بعد لباس رو تعویض کرد ؟
7. من و همسایمون مدرکمون یکی هست و اعزاممون همون 1/6 هست . چقدر احتمال داره آموزشی یکجا باشیم ؟
با تشکر از دوستان . خدا خیرتان دهد.
دلام
.........نقل قول:
داداش M_F_e خدا خیرت بده . لطف کردی و پاسخ دادی . ممنونم :n40:
سلام. من مهر ماه میرم یک دانشگاه خوب دولتی ولی من یک مشکل دارم و آن هم سربازم ولی من 5 ماه بیشتر به پایان خدمت نمونده میخوام ببینم که اگر دانشگاه با مرخصی تحصیلی من موافقت نکنه من چقدر میتونم کشش بدم که برگه معافیت تحصیلی را دیر تر ثبت کنم.آیا با خدمت برم سربازی و معافیت را آذر و یا دی ماه ثبت کنم مشکی پیش میاد؟ اگر ثبت نکنم احتمال اخراج هست یا اضافه خدمت؟
نبووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووود 7 ماه دیگه
هر روز صبح که تو بی آرتی میشینیم و به سمت پادگان میرم فقط به روز آخر خدمت فکر میکنم
خداروشکر من جام خوبه و شیفتم و فقط 3 روز در هفته تا ساعت 7 شب میرم پادگان ولی با مدرک فوق لیسانس و بیست و هفت سال سن مخ آدم نمیکشه
کسی از دوستان جواب منو نمیده ؟؟؟نقل قول:
سلام ، دوستان یه سوال دارم اگه کسی چند سال غیبت داشته باشه و حالا بخواد دنبال معافیت پزشکی بره و واقعاً چند مشکل
پزشکی داشته باشه آیا باید جریمه غیبت ها رو بده یا نه معافیت پزشکی رو میگیره بدون هزینه؟
سلام من یه هفته دیگه به نیروی زمینی ارتش پرندک تهران اعزامم میخواستم بدونم چجوریه جاش.و اینکه کلا بعد از اموزشی رواله سربازی تو نیروی زمینی ارتش چجوریه(مثلا صبح تا بعد از ظهر یا بعد از ظهر تا شبه یا کلا باید تو پادگان بمونی؟؟؟)
ممنون میشم اگه جواب بدین
دوستان رفتم امروز سپاه ناحیه میگن باید کارت سبز داشته باشی برای جذب در سپاه بعدش نباید اضاف داشته باشی.من کارت سبزم رو بهم ندادن بعد من میخواستم پارسال برم پدرم نداشت گفت پست کن من برات کسری میگیرم.حالا موندم بین 2 راهی که پست کنم بیفتم ارتش وای.من تو سپاه سابقه ی فعالیت دارم.بچه ها فقط فعال داشتن پست کردن افتادن سپاه.آخه چطوری پست میکنن یکسره میرن سپاه.دارم دیونه میشم یکی کمکم کنه
پذیرش سپاه میگیرن سپاه با هماهنگی نظام وظیفه جذب میکنه خیلی پیچیده نیستنقل قول:
دوستان من 3 سال غیبت دارم کارهای سربازیمو کردم مثل واکسن دکتر و ... فقط باید ببرم پلیس +10 تحویل بدم ایا اونجا گیری میدن که غیبت دارم ؟ چون جایی نوشته بود به مراجع قضایی و دادگاه معرفی میشن و زندان و این حرفا .
یا نه همونجا پست میکنن و فقط اضافه خدمت میزنن؟
کسانی که تجربه دارن یکم توضیح بدید ممنونم
درودنقل قول:
براش شما 6 ماه اضافه خدمت سنواتی درج میشه در برگه اعزام به خدمت!
اون دادگاه و زندان و اینا برای کسانی هست که به خدمت اعزام شدن و در حین خدمت مرتکب فرار شدن!
در واقع جرم فرار از غیبت بیشتره!
.................................نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون، از هر پلیس +10 میشه یا فقط پلیس +10 شهری که دفترچه رو پست کردیم؟!
با تشکر مهران...
شما غایب هستی؟ فرار کردی؟ وضعیت خدمتت چجوریه؟نقل قول:
به نظرم پیگیر باش داستان نشه، گفته بودن میخان جدیدا گیر بدن به غایبانقل قول:
بله هر پلیس +10میشه فقط اعزامت از همون شهری که دفترچه پر کردی انجام میشهنقل قول:
..................
سلام دوستان من 95/1/31 فارغ التحصیل شدم فوق دیپلم ،من فرم های اعظام واکسیناسیون و اینا،رو دارم اما هنوز اقدام نکردم،من تا کی وقت دارم ؟۶ماه یا یک سال ؟چون یه جا یک سال گفتن یه جا شیش ماه اخر نفهمیدیم!
دوستان الان سپاه منو جذب نمیکنه میگه کارت سبز باید داشته باشی.یعنی هیچ راهی نداره برم سپاه تورو خدا هرکی رفته راهنماییم کنه من دارم دیونه میشم
سلام
دوستان اعزام 1/6 و یکم ... :n30:
میشه یکی بگه دوران آموزشی از صبح تا شب چی میگذره و برنامه ها چی هستند ؟؟؟
دوران آموزشی چند روز مرخصی داره ؟
بعد از آموزشی چند روز مرخصی میدن تا معرفی به یگان
با تشکر
سلام دوستان 1 سوال داشتم من حدود 1 سال پیش درخواست معافیت کفالت دادم پدرم مریض احوال هستند اما موافقت نشد ! در حالی که حقم بود معاف شم بابام وضعیت جسمانی خوبی نداره اعتراض هم برام نزدن !!
خواستم ببینم شرایط اینکه بخوام دوباره درخواست بدم چیه ؟ چون میگن 1 بار بیشتر نمیشه ! خب من بابام حالش بهتره که نشده بدتر هم شده دیگه نمیتونه راه بره زانوش مشکل داره :n35: در ضمن دانشجو هستم و قصد ادامه تحصیل تا 3 سال آینده رو دارم
خب یکی جواب بده دیگه !!!
دردسر که همین 6 ماه خودش کلی دردسره!نقل قول:
اضافه خدمت سنواتی رو حداقل شغل سرتیپی به بالا می تونه ببخشه یعنی فرمانده پادگان اختیارش رو داره که هیچ وقت هم همچین کاری نمی کنه :n27:
یه وقتایی هم عفو رهبری شامل حال افرادی میشه که سنوات دارن که سال 90 این اتفاق برای من افتاد و از 3 ماه اضافه خدمت خلاص شدم قبلش هم انگار سال 86 بوده :n33:
به هر حال اگه امروز اقدام کنید بهتر از فرداس چون با این روند که داره پیش میره ممکنه برخوردهای شدیدتری با غایبان بشه:n29:
همین الانم تک و توک سربازای فراری رو کلانتری ها جلب می کنن یا دژبان سراغشون میره:n23:
البته نفر داریم که از سال 87 فرار کرده و هنوزم هیچ اتفاقی براش نیوفتاده :n24:
نقل قول:
جا تا جا فرق داره
بعضی پادگان ها فقط برگ سبر دار ها یا بسیجی های فعال را جذب میکنن و بعضی ها حتی بسیج عادی را هم جذب میکنن
اگر اصفهانی من میتونم راهنماییت کنم
اما شهر دیگه هستی باید از همشهری های خودتون کسب اطلاع کنی
داداش جا تا جا خیلی فرق داره .. اگه مثل من باهنر کرمان ( نیروی انتظامی ) بیوفتی که طبق سوالتی که کردم کمی سخته و میان دوره مرخصی نمیدند. اگر 05 کرمان و 01 تهران یا مالک اشتر اراک بیوفتی، اینطوری که شنیدم میگند هتله ..نقل قول:
معمولا بعد اتمام آموزشی 1 هفته مرخصی رو میدند.
اول ببین کجا افتادی بعد تو اینترنت سرچ کن یا تو فروم ها از دوستان درمورد اون پادگان بپرس . یا علی
............................نقل قول:
...........
سه جا سپاه رشت رفتم میگن با سبز جذب میکنیم بعد تو اضاف داری کاری نمیشه کرد من اضاف پشت دفترچه ای دارم.کاری نمیشه کرد به نظرت؟نقل قول:
کلا دیپلم و زیر دیپلم تاریخ اعزامشون 19 ام هر برج هست و شخص دیپلمه هم ممکنه با زیر دیپلم ها باشه گرچه اکثرا همه دیپلمه هستن اما واسه فوق دیپلم فرق داره و مثل لیسانس و بالاتر اول برج های زوج اعزام میشن و هیچ موقع با زیر دیپلم نیستن.نقل قول:
در مورد خدمت و دوستانی که الان دارند پست میکنند خوب فکر کنند ادامه تحصیل و غیبت شاید برای بعضی افراد بهتر از خدمت باشد شرایطتون رو بسنجید ..
حدمت بد هست حتی اگر ادم بهترین جا باشد
............................نقل قول:
من اکثر جاهایی که میرفتم برای پذیرش ازم در مورد اضافه خدمت سوال میکردند که چون من خودم مشکلی از این بابت نداشتم نمیتونم بر اساس اطلاع دقیق صحبت کنمنقل قول:
ولی حدس میزنم کلا خیلی تو زمینه پذیرش کارها سلیقه ای هست و احتمالا "باید و نباید" قانونی تو این زمینه نیست.
ولی خب کلا به کسایی که اضافه خدمت دارن یک دید منفی وجود داره که باعث میشه بد زیر بار برن.
کلا اگر تو برگ سبزت(برگه سبز خدمت نه برگ سبز تکمیلی که گواهی کفایت از آموزشه) چیزی ننوشته شما میتونی در مورد اضافه خدمتت چیزی نگی تا اونها اسمت را برای جذب رد کنن فوقش بعدا درخواست پذیرشت یا رد میشه یا تایید
ضمنا ارتش هم اگر محل خدمتت را تو منطقه خودت بندازنت خیلی فرقی با سپاه از نظر سختی نداره. مثلا متاهل یا شرایط دار باشی که شهر خودت بیفتی دیگه حله