سلام دوستان، سرعت سرویسای آسیاتک هم چنان باز هستش؟ یعنی من سرویس 1 مگ بگیرم، سرعت دانلودم تا 16 مگ بازه یا محدود کردن سرعتارو؟ با تشکر
Printable View
سلام دوستان، سرعت سرویسای آسیاتک هم چنان باز هستش؟ یعنی من سرویس 1 مگ بگیرم، سرعت دانلودم تا 16 مگ بازه یا محدود کردن سرعتارو؟ با تشکر
سلامنقل قول:
پهنای باند سرویس من بازه البته دوستان دیگه هم پاسخ بدن ببینیم همه سرویس ها بازه.
(سرویس ۲مگ یکساله ۸ ترا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ حجم بالا نداره:biggrin:
بله بازه من 512 دارم روی 16 مگ هست
نقل قول:
سلام، بله چند سال هست که بازه، 8 مگ نقره ای دارم روی 12 مگ ست شده چنل مود فست
یعنی با این سرعت خط شما رو روی 12 مگ بستن،روی 16 مگ هم بخواهیم می بندن؟نقل قول:
نقل قول:
رو هر سرعتی بخواید میبندن، من بالاتر هم گفتم 8 هستم، ولی 12 بسته بودن، گفتم روی 14 ببندن، خط کشش لازم رو نداشت گفتم بیارن رو 12 دوباره
سرعت هایی که میتونن ارائه بدن به ترتیب:
1024
2048
3072
4096
6144
8192
10240
12288
14336
16384
اینم سرعت پروفایل 14 مگ با چنل مود فست پث (همون که میگن پروفایل گیم) استان آذربایجان شرقی، اگه تهران باشید پینگتون زیر 6 خواهد بود:
پهنای باند ۱۶ بسته شده تست پیوست شده هم مربوط به سرعت تک کانکشن هستش .نقل قول:
من چند سالی هست مشترک آسیاتک هستم و آخرین قراردادم مربوط به ۱۱ماه پیش هستش که پهنای باند برام ۱۶ مگ بسته بودن منتهی ۲۰روز پس از شروع قرارداد پهنای باند سرویس ها در مشهد محدود شد به این صورت که فقط سایت های که سرور آسیاتک بودن سرعت ۱۶مگ باز بود و سرور های دیگه حتی سرور های داخلی محدود به سرعت اسمی سرویس خریداری شده.
این شرایط تا ظهور ویروس کرونا ادامه داشت که به صورت دستوری محدودیت اشاره شده برداشته شد.
البته مواردی که اشاره شد صرفاً در مراکز مشهد بوده و شرایط استان های دیگه و شهر های دیگه رو اطلاع ندارم.
امکانش هست یک تست از سرور خارجی هم بزارید؟ تنها چیزی که تو آسیاتک تو ذوق می زنه سرعت آپلود هستش ، چون آسیاتک قابلیت annex m و نداره که سرعت آپلود و تا 2 مگ باز بزارن.یک تست از سرور خارجی هم قرار می دید؟نقل قول:
به به به ، چطوری؟ خیلی وقت بود ندیدمت مشتی ، کم پیدایی :biggrin:نقل قول:
نقل قول:
سلام، بله قرار میدم، آسیاتک Annex M داره، مرکز مخابراتی ما DSLAM هاش روی annex m کانفیگ نشدن و لینک نمیگیرن، دوستم مرکز مخابرات دیگه آسیاتک داره و روی Annex m آپ شده خطش و نزدیک به 2.5 مگابیت سرعت آپلودش هست، ولی مرکز ما روی annex a هست و نهایت 1.2 مگابیت هست آپلودش
سرور خارجی هم کدوم مد نظرتون هست؟ آلمان یا هلند یا انگلیس، کدوم یکی از سرورای این کشورا؟ بگید تا بذارم واستون.
متشکرمنقل قول:
دوستان قدیمی همه کمتر به این انجمن سر میزنن.
کیفیت خطم زیاد خوب نیس.
ایول سرعتت خوب هستش، فقط سرعت آپلودت پایینه ، از اینترنت مخابرات استفاده می کنی؟ تستی که گرفتی تک لینکه ؟ آره یادش به خیر ، چند سال پیش چه کل کلی با قمی جون و قزوین جون داشتیم :n19:نقل قول:
اسیاتک داره پیش ثبت نام انجام میده واسه وی دی اس ال. بنظرتون 2 مگ اپلود ارزش شو داره که خودتون رو اذیت کنید؟! پیش ثبت نام انجام بدید شاید خدا رحم کرد و این سرویس واسه شما هم راه اندازی شد.نقل قول:
آخه مشکل اینجاست اکثر مراکز dslam های آسیاتک روی annex m کانفیگ نشدن، فرق نمی کنه ، یک تست از سرور خارجی المان بزاریدنقل قول:
نقل قول:
خب من براتون تست ها رو میذارم (تهران و کرج نتایج بهتر خواهد بود، پینگ داخلی تهران بین 2 تا 6 و کرج هم 5 تا 8)
پینگ با 4.2.2.4:
پینگ با 8.8.8.8:
پینگ csgo تو سرورای دبی و اروپای شمالی (استکهلم) و شرقی(اتریش) و غربی(لوکزامبورگ):
اسپید تست هم با سرور خارجی: (این مال موقعی بود که روی 14 مگ بود و خط نمیکشید و پینگ یه ذره اینور اونور شده بود)
بازم سوالی بود در خدمتم، اون annex m هم آسیاتک داره، باید شانس بیارید که dslam هاتون روی m کانفیگ شده باشه، چون پشتیبان های اسیاتک در این مورد اطلاع زیادی ندارن و نمیتونن کمک کنن.
............
نقل قول:
پاک شه این پست...
نقل قول:
بله متاسفانه، کلا مشخص نیست، پشتیبانی هم من چندین بار گفتم اصلا نمیدونن annex چی هست چه برسه به a و m اش، اینجا هم مرکز مخابرات دیگه قشنگ روی annex m ست هست تجیهزات آسیاتک و تا 2.5-3 مگ میشه گرفت اگه SNR یاری کنه. البته اپلود من که دقیقا روی 1024 ست شده تفاوت اون چنانی دیده نمیشه با سرعت آپلود 2100... یا 2300...2400... اینقدر حساسیت نشون ندید به این موضوع، تفاوت چشم گیر نیست :biggrin:
...............
نقل قول:
صحیح عذر میخوام
................
خوبی شاتل و های وب اینه که تقریبا" تو تمام مراکز dslam اشون روی annex m هستش، اینترنت مخابرات هم شانسی هستش ، بعضی جاها روی annex m هستش، اما آسیاتک خیلی مراکز کمی و annex m کردهنقل قول:
این تست شما روی حالت تک لینک هستش؟نقل قول:
از زمان ظهور کرونا آسیاتک برا من به این صورت شد که isp برام مخابرات میزنه. تست گرفته شده مولتی کانکشن بود.نقل قول:
:biggrin:
تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین آسیاتک، یک تکونی به کیفیت سرویساش داد، قدیما خیلی مزخرف بود، سرویس 8 مگ داری؟:n05:نقل قول:
اینم سرعت تک لینک شاتل من ، سرویس 8 مگ با سرور آلمان:نقل قول:
پینگتون تقریبا" مثل شاتل من هستش،این تست تک لینک شاتل من از سرور آلمان:نقل قول:
کدوم استان ساکن هستید؟ الان خط رو 9311 آپ شده واستون؟نقل قول:
من مازندران هستم،آره دان استریمم روی 9311 هستشنقل قول:
سرویس ۲مگ هست البته به زودی قراردادم به ۸مگ یکساله ۲۴۰۰ گیگ تمدید میکنم.نقل قول:
شاتل مشکل خاصی داره که میخواین عوضش کنید؟نقل قول:
نه سرعتم خوب هستش ، فقط اینکه سرعت 8 مگ خریدم اما شاتل روی 9311 می بنده رو مخه، کیفیتش عالیه:biggrin:نقل قول:
نقل قول:
خب بهشون بگو ببین روی 16 (17404) میذارن یا نه، البته اگه خطت میکشه... الان SNR Margin ات روی چنده؟
مشکل اینجاست که سرویسای شاتل نرم افزاری محدود هستن،یک بار که همین سرویس 8 مگ و داشتم گفتم که خطمو روی 17 مگ بزارن، اما سرعت دانلودم هیچ فرقی نکرد، شاتل نرم افزاری سرویسا محدود هستن،snr من روی 24 هستشنقل قول:
نقل قول:
اگه آسیاتک بیاید، روی 8192 ست میشه 8 مگ بین 26-27 خواهد بود snr margin، با توجه به اینکه به طور کلی به ازای 4 مگ، 8 الی 10 تا SNR Margin تغییر میکنه، پس در نتیجه شما روی 16384 آسیاتک SNR Margin تون 16 تا کمتر خواهد بود(11=16-27) پس میشید حدود 10-11 روی 16384
چند سال پیش مشترک شاتل بودم برای همین موضوع تخلیه کردم پهنای باند داخلی 8 بود برام ولی خارجی به 2 مگ محدود بود.نقل قول:
البته چیزی که گفتید بر اساس اینکه دو اپراتور شرایط یکسان باشننقل قول:
یادمه های وب بودم عوض کردم با سرعت پورت دوبرابر ، بازم snr بهتر بود
نقل قول:
بله درسته مقداری "کاملا" یکسان نخواهد بود، ولی تا اونجایی که تست کردم و دیدم، خیلی فرق نداره این موضوع، البته اون مراکزی که یه شرکت اینترنتی غالب باشه شاید تاثیر این موضوع بیشتر دیده بشه.
یه موضوع دیگه هم هست که شاید تو تجربه شما دخیل بوده، از اونجایی که های وب پروفایل فست نداره و نمیده، SNR همیشه در حالت اینترلیو بهتر و بالاتر از فست هست، و اگه آسیاتک شما در حالت فست بوده، پس این میتونه ماجرا رو توضیح بده.
احساس میکنم برعکس شدنقل قول:
تو حالت گیم، snr بد تر میشه، رو حالت معمولی، بهتر
های وب معمولی بود، و آسیاتک هم همینطور
بعد ها آسیاتک ،حالت گیم رو فعال کردم، یکم بد تر شد
بله منم تو پیام قبلی گفتم که رو حالت گیم SNR کمتر میشه :| اینجا: (نقل قول:SNR همیشه در حالت اینترلیو بهتر و بالاتر از فست هست)