میدونم کسیی نمیاد تاپیک مخابرات همه میان یک راست تاپیک شاتل بحث میکنن نه این که تو تاپیک مخابرات بخث شاتلو:n09::n08:نقل قول:
Printable View
میدونم کسیی نمیاد تاپیک مخابرات همه میان یک راست تاپیک شاتل بحث میکنن نه این که تو تاپیک مخابرات بخث شاتلو:n09::n08:نقل قول:
جاسوس حرفه ای میفرستند در حد 007 اصلا یه وقت دیدی شاتل "هیتمن" رو استخدام کرد(نمیدونم میشناسیش یا نه)اون دیگه مو رو از ماست میکشه بیرون:n24:نقل قول:
حالا از شوخی گذشته اومدیم و mj راضی شد سرعت داخلی رو آزاد کنه بعد اینا رو بفهمه عمرا قبول کنه. ما فیبریم حالا حالا ها اسیریم مگه آقا ظهور کنه نجاتمون بده:1:
دوستان لازم نیست کامل چاخان کرده باشهنقل قول:
کافیه از FTP دان کنه:n23:
نمیدونم چطور این نظر رو حذف نکردند اونوقت مال من که...:n22:نقل قول:
آره حذفیات مثل اینکه سلیقهای شده مال منم الکی حذف کردننقل قول:
حذف پست شما که بخاطر نقل قول پست من بود:n02:نقل قول:
از تیم مدیریت انجمن سوال کردم ملاکشون چیه تاکید هم کردم قصد زیر سوال بردن مدیریت رو ندارم جهت روشن شدن افکار پریشان خودم می پرسم
الان تو فیسبوک بودم از عموم که تو فنلاند زندگی میکنه وضع نتشو پرسیدم این تست سرعت الان داغ داغ دستم رسیده :n20:
کشور: فنلاند
نوع سرویس: نامحدود (بقول خودش هر چقدر که بخوای)
قیمت:15 یورو( تقریبا معادل 60 تومان )
هر مگابیتش 3 تومان در میاد تقریبا قیمت یک کیلو پرتقال
تذکر:چشم نزنید:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا طلایی ها چقدر پول میدید و چی گیرتون میاد؟ راستی mj یه جدول تعرفه گذاشته بود اینجا میگفت سرعت های بالا هزینش زیاد میشه سرعت یک مگ نامحدودش 445 هزار تومان بود.20 مگ رو هم میدادند 6 میلیون و 500 هزار تومان:n08:
من برم واسش اسپند دود کنم:n02:
ادیت شد............. :n09:
امید یادته میامدم اینجا پست میزاشتم و می گفتم تو روز منو محدود کردن به 512.دنیا چرخید و حالا افتاد روی شما.قبلا گفتم چطوری پیگیری کنی.نقل قول:
پست های قیلیم رو نگاه کن.
ما که یه ماه دیگه میریم فن آوا کلا با اینترنت محدود و حجمی من نمیتونم کنار بیام از شر همه این مشکلات هم خلاص میشیم